رئیس حوزه قضایی بخش آفتاب: ۴ تن گوشت مرغ و بوقلمون فاسد در شهرک مرتضیگرد کشف و معدوم شدند

کریم ولیپور با بیان اینکه پیرو گزارشهای واصله در خصوص فعالیت یک واحد صنفی غیر بهداشتی عرضه، قطعه بندی و استخوانگیری مرغ و بوقلمون در شهرک مرتضی گرد، تیمی متشکل از قضات حوزه قضایی بخش آفتاب و کارشناسان ادارات دامپزشکی و بهداشت با همراهی نیروی انتظامی به منطقه اعزام شدند، اظهار کرد: این تیم با مراجعه و بازرسی از این واحد صنفی متخلف بالغ بر (چهار هزار کیلوگرم) گوشت طیور شامل مرغ و بوقلمون فاسد و تاریخ مصرف گذشته که فاقد رعایت هرگونه موازین بهداشتی بودند کشف، ضبط و امحا و از چرخه مصرف انسانی خارج کردند.
رئیس حوزه قضایی بخش آفتاب بیان کرد: نگهداری و عرضه نامناسب، عرضه مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته، عدم رعایت بهداشت عمومی پرسنل و نداشتن کارت بهداشت از مهمترین تخلفات ثبت شده در این واحد صنفی غیرمجاز بود.
ولیپور با هشدار در خصوص هرگونه عرضه گوشت دام و طیور و سایر اقلام غذایی فاسد تصریح کرد: خط قرمز ما سلامت مردم است و هرجا لازم باشد دستگاه قضایی برای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و حفظ سلامت شهروندان با هرگونه تخلف بدون مماشات و در کمترین زمان ممکن برخورد قانونی، قاطع و بدون اغماض انجام خواهد داد.
رئیس حوزه قضایی بخش آفتاب افزود: با صدور احکام قضایی از سوی قضات حوزه قضایی بخش آفتاب این مرکز تهیه و توزیع غیرمجاز فرآوردههای گوشتی طیور پلمب و برای سه نفر از پرسنل شاغل در این واحد صنفی متخلف قرار بازداشت صادر شد.
رئیس حوزه قضایی بخش آفتاب در ادامه هرگونه نگهداری، نقل و انتقال فرآوردههای گوشتی دام و طیور بدون داشتن گواهی معتبر از مراجع ذیصلاح بهداشتی را ممنوع دانست و اظهار کرد: در همین راستا عاملان توزیع و عرضه فرآوردههای گوشتی دام و طیور باید ضمن اخذ مجوز و مطابق با دستورالعملهای وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی و سازمان دامپزشکی نسبت به فعالیت در این حوزه صنفی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه باور و مشارکت مردمی در بحث اعلام تخلفات به نهادهای نظارتی باید وجود داشته باشد، افزود: در واقع مردم باید در این خصوص مشارکت کنند و از مسئولان در خصوص تخلفات مطالبه گری کنند.
ولیپور خاطرنشان کرد: مردم برای پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و طیور باید از خرید مرغ و ماکیان خارج از مراکز مجاز و فاقد پروانه بهداشتی به طور جدی اجتناب و گوشت طیوری که در کشتارگاه و زیر نظر ناظران بهداشتی و دامپزشکی ذبح، بسته بندی و برای توزیع به بازار عرضه میشوند را تهیه و مصرف کنند.
انتهای پیام/