کارگاه پخت زولبیا و بامیه

۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴:۵۴
کد خبر: ۴۸۲۴۵۵۵
دسته بندی‌: عکس ، استان ها عکاس : پیمان حمیدی پور
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
سر آشپز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
1
0
چند روزی بود حوصله شیرینی پختن نداشتم رفتم تو فروشگاه نان سحر نون خامه ای خواستم پرسیدند چقدر گفتم یک کیلو
جعبه جای خالی داشت چند تا ناپلئونی هم گذاشت
هم قیمت بودند
نهایت حدود چهارصد هزار تومن پرداختم کامم تلخ شد و داغ کردم
مگه چقدر مواد مصرف شده
کارگر بیچاره مگه چقدر حقوقش شده و.....
چیز دیگری هم هست که نگفتم.....!؟
سر آشپز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
0
چه رویایی چه رویای با شکوهی
علب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
1
نشون ندید کی توان خرید داره