مقام وزارت بهداشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی‌ها باشد

21:29 - 01 ارديبهشت 1403
کد خبر: ۴۷۶۹۰۸۷
مقام وزارت بهداشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی‌ها باشد
رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت طبخ نان مطابق استاندارد ملی، گفت: ابتدا باید طبخ نان ساده در اولویت نانوایی‌ها باشد و اضافه کردن موادی مانند کنجد و سیاه دانه بر حسب تقاضای مشتری است.

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *