15:18
12 بهمن 1402
کد خبر: ۴۷۵۷۷۷۳

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یکی از راهکار‌های کاهش فشارخون را مصرف روزانه لبنیات عنوان کرد و گفت: محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون کمک کند.

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *