با همکاری قوه قضاییه و قوه مجریه؛

رسوب کالا‌های اساسی در سازمان اموال تملیکی هرمزگان به صفر رسید

8:00 - 09 آبان 1402
کد خبر: ۴۷۴۱۹۹۴
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
رسوب کالا‌های اساسی در سازمان اموال تملیکی هرمزگان به صفر رسید
مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان با تاکید بر اینکه هیچ کالای اساسی رسوبی در انبار این سازمان وجود ندارد، گفت: با همدلی قوه قضاییه و قوه مجریه سرعت تعیین تکلیف کالا‌ها افزایش یافته است.

مهدی فتحی، مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان، در گفت‌‌وگو با میزان با تاکید بر اینکه نگاه قوه قضاییه به تعیین تکلیف کالا‌ها نگاهی علمی و کمک‌کننده است، اظهار کرد: تا پیش از ورود جدی دستگاه قضا، سرعت تعیین تکلیف کالا‌ها بسیار پایین بود، اما اکنون همدلی رئیس دادگستری استان و استاندار و کمک آن‌ها به سازمان اموال تملیکی موجب تسریع تعیین تکلیف کالا‌ها و جلوگیری از تضییع بیت‌المال شده است.

وی همچنین درباره مزایده خودرو‌ها گفت: سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در آخرین مزایده فوق‌العاده خود، ۱۴ دستگاه خودرو سواری در بندرعباس، ۵۰ دستگاه خودرو سواری در بندر لنگه، ۱۰ دستگاه ماشین‌آلات معدنی در بندر شهید باهنر و حدود ۴۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندر عباس در مزایده مهر سال‌جاری عرضه کرده است. 

عرضه ۱۰۰ دستگاه خودرو در مزایده‌های بعدی سازمان 

فتحی در ادامه افزود: حدود ۱۰۰ دستگاه خودرو تعیین تکلیف‌نشده در سازمان اموال تملیکی هرمزگان در انتظار اخذ مجوز‌های لازم از سازمان‌های ذی‌ربط از جمله محیط زیست و استاندارد است.

به گفته مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان، به محض اخذ مجوز‌های لازم، خودرو‌های باقی‌مانده نیز توسط مزایده به مردم عرضه خواهد شد. 

به گفته وی، نگهداری مناسب از کالا‌ها در سازمان اموال تملیکی یکی از به‌حق‌ترین انتظارات از این سازمان است و یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها محسوب می‌شود. 

ایجاد سقف برای خودرو‌ها هدف مهم سازمان اموال تملیکی 

فتحی با اشاره به اینکه اولویت در نگهداری خودرو‌ها در سازمان اموال تملیکی، حفظ امنیت و نگهداری مناسب از خودرو‌ها است، گفت: نگهداری خودرو‌ها در زیر سایه‌بان از اهداف سازمان اموال تملیکی هرمزگان است، اما این موضوع هزینه فراوانی دارد.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان با تاکید بر اینکه یکی دیگر از اولویت‌ها در سازمان اموال تملیکی سرعت‌بخشی به تعیین تکلیف و جلوگیری از رسوب کالا‌ها است، اعلام کرد: همچنین این سازمان نسبت به گذشته توانسته پیشرفت‌های خوبی در زمینه قفسه‌بندی، ایجاد امنیت و نگهداری کالا انجام دهد و در تلاش هستیم این روند را حفظ کنیم.

وی همچنین درباره تعیین تکلیف کالا‌های اساسی اعلام کرد: در حال حاضر رسوب کالای اساسی در هرمزگان به صفر رسیده و این امکان با پیگیری‌ها و بررسی‌های مسئولان و سازمان‌های ذی‌ربط به وجود آمده است. 

رشد ۶۳۲ درصدی تعیین تکلیف کالا‌ها از سال ۱۴۰۰ تاکنون نسبت به مدت مشابه 

به گفته فتحی، تعداد پرونده‌های کالا‌های متروکه تعیین تکلیف‌شده از سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد ۱۸۱۹ پرونده بوده که نسبت به مدت مشابه ۶۳۲ درصد رشد داشته است. 

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان میزان فروش کالا‌های متروکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون را ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: فروش کالا از سال ۱۴۰۰ تاکنون نسبت به مدت مشابه ۳۴ درصد رشد داشته است. 

به گفته وی، در سال گذشته حدود ۴۰۰ کانتینر، معادل ۲۴۶ پرونده متروکه منهدم شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۳۴ رشد داشته است.

انتهای پیام/

فوزیه تاجران


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *