اتحادیه‌ها حق قیمت‌گذاری در نانوایی‌های آزادپز ندارند

12:26 - 05 ارديبهشت 1394
کد خبر: ۴۷۳۴۸
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه آزادپزها سهم خود را از کارخانه به قیمت آزاد خریداری می‌کنند گفت: اتحادیه ها حق قیمت گذاری در نانوایی‌های آزادپز ندارند به موجب دستورالعمل های تدوین شده و لحاظ کردن هزینه‌ها نانوایان آزادپز مجازند 10 تا 15 درصد بر قیمت های خود اضافه کنند.

: قائم مقام وزیر صنعتف معدن و تجارت با بیان اینکه آزادپزها سهم خود را از کارخانه به قیمت آزاد خریداری می کنند گفت: اتحادیه ها حق قیمت گذاری در نانوایی‌های آزادپز ندارند به موجب دستورالعمل های تدوین شده و لحاظ کردن هزینه‌ها نانوایان آزادپز مجازند 10 تا 15 درصد بر قیمت های خود اضافه کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان مجتبی خسروتاج امروز  شنبه، در نشستی خبری در رابطه با افزایش قیمت نان و اختلاف نظرهایی که در این رابطه وجود دارد نیز به ارائه اظهاراتی پرداخت و افزود: براساس مصوبه سال گذشته هیئت دولت و اصلاح قیمت ها در سال گذشته افزایش قیمت ها تا سقف 30 درصد مجاز شمرده شد و در آذرماه این موضوع اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه در تک تک استان‌ها کارگروه‌های ویژه‌ای برای مدیریت قیمت نان تشکیل شده است گفت: در طول سه سال گذشته اصلاح قیمتی در بخش نان صورت نگرفته بود و این موضوع سال گذشته در دستور کار دولت قرار گرفت. برهمین اساس 18تا 20 درصد ناشی از هزینه های تولید و 10 درصد بابت قیمت آرد است.

خسروتاج در رابطه با آزادپزی نانواها نیز اظهار داشت: قرار براین است که 20 درصد نانوایی ها آزاد پز شوند به نحوی که تا 31 فروردین ماه این موضوع در استان تهران اجرایی شده است اما در کل کشور فقط 12 درصد از نانوایی‌ها آزاد پز شده اند.

وی افزود: صنعت نان درسال گذشته 10 هزار میلیارد تومان یارانه دریافت کرده است این درحالی است که کل درآمد گمرکات از عوارض 13 هزار و 600 میلیارد تومان اعلام شده است. این رقم نشان از آن دارد که باید در بخش نان اصلاحات ویژه‌ای صورت گیرد.

خسروتاج در رابطه با طرح های وزارت صنعت برای جایگزینی یارانه نقدی با یارانه کالای گفت: از سال گذشته ما طرح هایی را برای ارائه یارانه کالایی در کنار یارانه نقدی مطرح کردیم تا اقداماتی برای افزایش تقاضا در سطح بازار برای خرید کالاهای تولید داخل فراهم شود.

وی افزود: در سال گذشته مذاکراتی را هم با وزارت تعاون انجام دادیم و همچنان هم این موضوع در دست بررسی است تا یارانه کالایی در بخش کالاهای صنعتی نیز اجرایی شود.

وی با بیان اینکه ارزش تولیدات صنعتی در سال گذشته 610 هزار میلیارد تومان بود، پیش‌بینی کرد در سال جاری 15 درصد تولیدات صنعتی داشته باشیم که براین اساس ارزش تولیدات صنعتی به 700 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ارزش تولیدات صنعتی در سال 1392 معادل 440 هزار میلیارد تومان بود.

خسروتاج افزود: سرمایه در گردش مورد نیاز در سال گذشته 216 هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال جاری باید به 350 هزار میلیارد تومان برسد. همچنین تسهیلات مورد نیاز برای سال جاری حدود 175 هزار میلیارد تومان است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد: صادرات کالا در سال گذشته 50 میلیارد دلار و واردات کالا حدود 53 میلیارد دلار بود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *