میزبانی حرم مطهر رضوی از ۷۰۰ عالم اهل سنت در همایش بزرگ «آرامش امت در پناه قرآن و عترت» 

17:42 - 21 شهريور 1402
کد خبر: ۴۷۳۴۰۴۶
میزبانی حرم مطهر رضوی از ۷۰۰ عالم اهل سنت در همایش بزرگ «آرامش امت در پناه قرآن و عترت» 
در آستانه سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، ۷۰۰ اندیشمند و عالم اهل سنت به میزبانی آستان قدس رضوی در همایش بزرگ «آرامش امت در پناه قرآن و عترت» گرد هم آمدند. 

خبرگزاری میزان- طبق اعلام روابط عمومی آستان قدس رضوی، این اندیشمندان اهل سنت پیش از حضور در این همایش، برای عرض ارادت به حضرت رضا (ع)، در قالب کاروان و تشرف جمعی، از چهارراه شهدا به سمت حرکت کردند و زائر امام رضا (ع) شدند. 
کاروان ۷۰۰ نفره اندیشمندان اهل سنت، پس از زیارت بارگاه ملکوتی علی‌بن موسی‌الرضا (ع)، در تالار قدس کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی حضور یافتند و در همایش بزرگ «آرامش امت در پناه قرآن و عترت» شرکت کردند. 

ضرورت اتحاد دنیای اسلام 
عبدالحمید طالبی؛ رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در این مراسم ضمن عرض خیر مقدم به علمای اهل سنت، اظهار کرد: هرساله تعداد زیادی از مسلمانان اهل تسنن به عشق پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت طاهرین (ع) به ارض اقدس توس مشرف می‌شوند که این امر نشان دهنده عشق و ارادت آن‌ها به ساحت مقدس اهل بیت (ع) است. وی با اشاره به نامه امام رضا (ع) به عبدالعظیم حسنی (ره) که یکی از محدثین بزرگ عالم اسلام هستند، افزود: در این نامه که می‌توان از آن با عنوان منشور برادری یاد کرد امام رضا (ع) همه ما را به رعایت اخلاق و مهربانی با هم دعوت کرده‌اند و همه ما باید سفارشات امام رضا (ع) که در این نامه آمده را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم. 
طالبی با تاکید بر ضرورت اتحاد دنیای اسلام و مسلمانان اظهار کرد: به فرموده رهبر انقلاب امروز دشمن در دنیای اسلام دو چیز را نشانه گرفته است، یکی اتحاد مسلمانان و دیگری انسجام ملی و می‌خواهد به این دو عنصر مهم آسیب برساند. 
وی افزود: ما مسلمانان باید با حفظ اتحاد به دشمن اجازه ندهیم که گوشه چشمی به ایران اسلامی داشته باشد و امت واحده اسلام با عمل به آموزه‌های پیامبر اعظم (ص) با اتحاد و همدلی به سوی تمدن نوین اسلامی پبش خواهد رفت. 

پیوند قلبی اهل سنت با خاندان رسول‌الله (ص) 
ماموستا سید عبدالقادر حسینی؛ امام جمعه سرو آباد کردستان در این همایش گفت: یکی از توقیقانی که در ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) پایانی ماه صفر نصیب ما می‎‌شود، تشرف به زیارت امام رضا (ع) است. 
وی با اشاره به آیه مباهله ادامه داد: این آیه شریفه به جایگاه بسیار والای پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت پاک آن حضرت اشاره دارد. 
امام جمعه سروآباد در ادامه به معرفی کتب اهل تسنن که به موضوع محبت اهل تسنن به نسبت خاندان رسول الله (ص) و بیان جایگاه آن بزرگواران در نزد آن‌ها پرداخت و گفت: در بسیاری از کتب معتبر اهل تسنن صراحتا به این موضوع اشاره شده است. 
وی ابراز کرد: پیوند قلبی اهل سنت با خاندان رسول الله (ص) از همان ابتدا وجود داشته و تاکنون هم ادامه دارد ولی دشمن می‌خواهد بین ما تفرقه ایجاد کند ولی ما به کوری چشم آن‌ها باید با هم اتحاد داشته باشم و با تکیه بر محبت اهل بیت (ع) از تفرقه پرهیز کنیم. 

ما مسلمانان همه با هم برادر هستیم
مولوی رحیم نامدار از ائمه جمعه و از مبلغین شاخص باخزر نیز در این همایش به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: حضرت رضا (ع) فرزند رسول الله (ع) است که خداوند در قرآن کریم آن‌ها آن‌ها را مدح کرده است. 
وی با اشاره به آیه ۳۳ سوره احزاب ادامه داد: این آیه در مدح اهل بیت پیامبر (ص) آمده است و طبق این آیه شریفه اهل بیت (ع) از هرگونه ناپاکی به دور هستند. 
مولوی نامدار افزود: اهل بیت پیامبر (ص) پاک و طاهر هستند یعنی خداوند وجود آن‌ها را پاک آفریده و ما هم اگر می‌خواهیم پاک باشیم و پاک زندگی کنیم باید آن‌ها را الگوی خود قرار دهیم تا در دنیا و آخرت سعادتمند شویم. 
وی ابراز کرد: ما مسلمانان همه با هم برادر هستیم و باید به گونه‌ای زندگی کنیم که خدا و رسول (ص) از ما راضی باشند و اجازه ندهیم دشمن به این برادری و وحدت کلمه ما خدشه‌ای وارد کند. 
ماموستا سید محمد محمدی امام جمعه روانسر نیز در این مراسم گفت: علمای اهل بیت (ع) همه در موضوع محبت اهل بیت (ع) با هم اتفاق نظر دارند و اهل بیت پیامبر (ص) در نزد اهل سنت جایگاه بسیار والایی دارند. 
وی تصریح کرد: اهل سنت برای اهل بیت پیامبر (ص) احترام قائل هستند و بر اساس وصیت پیامبر (ص) که رعایت حق اهل بیت خود را سفارش کرده است محبت خاندان رسول الله (ص) را بر خود واجب می‌دانند. 
وی خاطرنشان کرد: کتاب‌های اهل سنت مملو از فضایل و مناقب خاندان رسول خدا (ص) است و در این کتاب‌ها داشتن بغض و کینه نسبت به خاندان نبوت از نشانه‌های نفاق برشمرده شده است. 
ماموستا محمد همچنین ابراز کرد: محبت اهل بیت پیامبر (ص) در اشعار و آثار ادبی اهل سنت موج می‌زند و شعرای اهل سنت از ذوق ادبی خود برای مدح آن بزرگواران استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *