گفت‌وگو|

چند توصیه بهداشتی که باید در عزاداری‌ها و توزیع غذای نذری رعایت شود

8:30 - 29 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۴۴۳۹
چند توصیه بهداشتی که باید در عزاداری‌ها و توزیع غذای نذری رعایت شود
دبیر انجمن متخصصان عفونی کشور به بیان توصیه‌هایی بهداشتی که باید هنگام عزاداری امام حسین(ع) و پخت غذای نذری در ایام محرم رعایت شود، پرداخت.

خبرگزاری میزان - آمیتیس رمضانی در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی که باید هنگام عزاداری امام حسین (ع) و پخت غذای نذری در ایام محرم رعایت شود، پرداخت و گفت: همچنان بیماری کرونا وجود دارد و به این دلیل باید در تجمعات عزاداری‌ نکات بهداشتی رعایت شود، حین برگزاری این مراسمات  باید تهویه مناسب باشد و فاصله فیزکی رعایت شود، همچنین لازم است آن دسته از عزادارانی که دچار علائم بیماری‌های تنقسی هستند و یا در گروه‌های پرخطر قرار دارند حتما از ماسک استفاده کنند.

وی در رابطه با نکاتی که باید هنگام آماده کردن مواد غذایی رعایت شود، اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر بیماری وبا شایع است و به طور کلی در فصل گرما با عفونت‌های گوارشی مواجه هستیم، با توجه به اینکه راه اصلی انتقال این عفونت‌ها از طریق دست آلوده است که بر اثر برخود با سطوح آلوده و عدم رعایت مسائل بهداشتی و شست‌وشوی کافی آلوده شده، مهم‌ترین مسئله‌ای که باید هنگام آماده کردن و پخت مواد غذایی نذری رعایت شود بهداشت دست‌ها است، لازم است افرادی که در هیات‌ها مواد غذایی نذری را آماده می‌کنند شست‌وشوی دست‌ها را جدی بگیرند.

این مختصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه عفونت وبا بسیار جدی است و اگر به موقع به فرد مبتلا رسیدگی نشود می‌تواند موجب به شوک رفتن بیمار و یا حتی از دست دادنش شود، متذکر شد: علاوه بر جدی گرفتن بهداشت دست‌ها هنگام آماده کردن مواد غذایی نذری افرادی که این کار را انجام می‌دهند باید حتما از ماسک استفاده کنند، همچنین با توجه به گرمای هوا لازم است مواد غذایی به سرعت به مکانی خنک منتقل شوند چرا که قرار گرفتن غذا در دمای بالا می‌تواند سبب آلودگی شود و مسمویت غذایی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *