فروغی: رشته‌های ورزشی اختلاف فاحشی با فوتبال دارند

8:30 - 22 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۳۲۹۷
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
فروغی: رشته‌های ورزشی اختلاف فاحشی با فوتبال دارند
عضو تیم ملی تیراندازی گفت: اختلاف پاداش بین فوتبال و سایر رشته‌ها وجود دارد و تیراندازی هم از این قاعده مستثنی نیست.

خبرگزاری میزان - جواد فروغی در حاشیه مراسم تجلیل از تیراندازان مدال‌آور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تجلیل از ورزشکاران شاکله و خروجی خاصی دارد. خداراشکر بعد از آمدن قربانی به فدراسیون تیراندازی شاکله خاصی در این مورد به وجود آمده و در کنار آن برنامه‌های جانبی مثل تولد هم به آن اضافه شده که خیلی صمیمانه است. اصل تجلیل از ورزشکار باعث انگیزه می‌شود و امیدواریم به نحو بهتر انجام شود و ادامه پیدا کند. 

وی درباره وضعیت تمرینات تیم ملی تیراندازی عنوان کرد: خداراشکر کادر فنی تفنگ و تپانچه تمام سعی خود را می‌کنند. فدراسیون هم امکانات خوبی را در اختیار ورزشکاران قرار داده است. تمرینات هم خوب است و راضی هستیم. البته، چون زمان داریم هنوز به قله نرسیده‌ایم. امیدواریم در زمان مقرر بتوانیم آن فاصله زمانی مدنظر را طی کنیم و برای مسابقات آماده شویم.

قهرمان المپیک در مورد مشکل کمبود فشنگ لازم برای تمرین تصریح کرد: هنوز مشکل فشنگ را در تیراندازی داریم مخصوصاً اگر بخواهم در خصوص تپانچه حرف بزنم می‌بینید رده‌های سنی پایه ما تعطیل هستند و به دلیل کمبود فشنگ از این رشته المپیکی غافل شده‌ایم. تعطیلی رشته رپید فایر (آتش زنی روی زمین) را هم باید مسئولان ورزش کشور پاسخگو باشند. برنامه‌ریزی ما برای رپید فایر باید بلندمدت باشد. دیگر زمان، اما و اگر‌ها گذشته است و این رشته باید فعال شود. امیدواریم طبق قول و مساعدتی که سردار قربانی و فدراسیون داده فشنگ را در این بخش به مقدار کافی داشته باشیم. متاسفانه مصرف مهمات در این رشته زیاد است. اگر بتوانیم مهمات را برسانیم برای مسابقات آذربایجان که فکر نمی‌کنم شاید برای بازی‌های آسیایی هانگژو شروع خوبی داشته باشیم.

عضو تیم ملی تیراندازی در پاسخ به این سوال که اگر این رشته فعال هم شود آیا نباید توقع کسب مدال وجود داشته باشد، تاکید کرد: اول اینکه باید مسئولان ورزش کشور نسبت به تعطیل شدن این رشته پاسخگو باشند. زمان برای اگر‌ها دیگر تمام شده است این رشته باید فعال شود، چون رشته المپیکی است. قول می‌دهم خیلی از مسئولان المپیکی کشور از این موضوع بی خبر هستند وگرنه جدی‌تر پیگیر می‌شدند. درست است که مصرف فشنگ آن بالا است، اما این دلیلی نمی‌شود که رشته را تعطیل کرد. می‌توان تمرینات خشک را بیشتر کرد. برای این منظور باید تجهیزات جانبی ثبت رکورد خشک را داشته باشیم تا ورزشکار بتواند از رکورد‌های خود مطلع شود. اینکه صرف نبودن فشنگ تجهیزاتش را هم نداشته باشیم رشته هم تعطیل بماند و اتفاقی نیفتد قابل دفاع نیست.

فروغی در پاسخ به این سؤال که این رشته چه مدتی است تعطیل شده، گفت: رشته رپید فایر رو به مرگ است و چیزی از آن باقی نمانده است. آنقدر فاصله افتاده که دیگر رو به نابودی است. خواهش کردیم، حالا قربانی مصمم است برای هانگژو فشنگ را در اختیار ما بگذارد. امیدواریم ما هم بتوانیم خود را برسانیم. در این رشته باید برنامه بلندمدت داشته باشیم، چون رشته حساسی است و برنامه کوتاه مدت جواب نمی‌دهد. 

وی در پایان در خصوص تفاوت پاداش ورزشکاران و فوتبالیست‌ها خاطرنشان کرد: اختلاف بین پاداش‌ها همیشه بوده که نقطه عطف آن هم فوتبال است و همیشه مثال می‌زنیم. خیلی از رشته‌های ورزشی اختلاف فاحشی با فوتبال دارند. چه در بحث پاداش‌ها و چه در بحث قرارداد‌ها همه رشته‌های غیر فوتبالی حضور دارند و تیراندازی از آن مستثنی نیست. در حال حاضر با خود ورزشکاران صحبت کنیم متوجه قرارداد آن‌ها در لیگ برتر تیراندازی می‌شوید. تفاوت رشته‌های غیر فوتبالی با فوتبال به قدری زیاد است که چیزی در این باره نگویم بهتر است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *