14:15
02 فروردين 1402
کد خبر: ۴۷۰۴۵۹۳

توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری

توصیه های تغذیه ای در ایام روزه داری
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تامین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و رعایت میانه‌ روی با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند و نمک زیاد توصیه می شود.

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *