مواد غذایی حساسیتزا کدامند؟
![مواد غذایی حساسیتزا کدامند؟ مواد غذایی حساسیتزا کدامند؟](/files/fa/news/1401/12/14/10810_849.jpg)
متخصصان میگویند حسایست غذایی شرایطی است که در آن غذاهایی خاص باعث ایجاد واکنش غیر طبیعی در بدن میشود. آنها میگویند مواردی مانند برخی از ماهیها و گندم در دسته خوراکیهای حسیاستزا قرار دارند.
خبرگزاری میزان _ ایسنا نوشت: حساسیت غذایی شرایطی است که در آن غذاهایی خاص باعث ایجاد واکنش ایمنی غیرطبیعی میشود. آلرژیهای غذایی بسیار شایع هستند، اگرچه هر غذایی ممکن است آلرژی ایجاد کند، اما بیشتر حساسیتهای غذایی در اثر ۸ ماده غذایی ایجاد میشود. در این اینفوگرافیک به هشت ماده غذایی حساسیتزا اشاره شده است.
- بیشتر بخوانید:
- کدام غذاها برای کودکان بیشفعال مناسب است؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *