مواد غذایی حساسیت‌زا کدامند؟

13:54 - 14 اسفند 1401
کد خبر: ۴۷۰۱۸۹۱
دسته بندی: فضای مجازی ، عمومی
مواد غذایی حساسیت‌زا کدامند؟
متخصصان می‌گویند حسایست غذایی شرایطی است که در آن غذا‌هایی خاص باعث ایجاد واکنش غیر طبیعی در بدن می‌شود. آن‌ها می‌گویند مواردی مانند برخی از ماهی‌ها و گندم در دسته خوراکی‌های حسیاست‌زا قرار دارند.

خبرگزاری میزان _ ایسنا نوشت: حساسیت غذایی شرایطی است که در آن غذا‌هایی خاص باعث ایجاد واکنش ایمنی غیرطبیعی می‌شود. آلرژی‌های غذایی بسیار شایع هستند، اگرچه هر غذایی ممکن است آلرژی ایجاد کند، اما بیشتر حساسیت‌های غذایی در اثر ۸ ماده غذایی ایجاد می‌شود. در این اینفوگرافیک به هشت ماده غذایی حساسیت‌زا اشاره شده است.

مواد غذایی حساسیت‌زا کدامند؟

انتهای پیام/
 
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *