رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

هر کیلو گوشت گوسفندی چند؟

13:02 - 11 دی 1401
کد خبر: ۴۵۷۶۴۷۹
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی تهران گفت: قیمت دام زنده در شهرستان‌ها به ازای هر کیلوگرم ۱۱۲ تا ۱۱۳ هزار تومان و این قیمت در تهران به ازای هر کیلوگرم ۱۲۰ هزار تومان است.

خبرگزاری میزان _ همشهری آنلاین نوشت: علی ‌اصغر ملکی، ‌رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی تهران گفت: در دو هفته اخیر بازار گوشت گران شده است و افزایش قیمت داشته ایم که علت آن گرانی دام زنده است. دام هم گران است هم کم. 

وی ادامه داد: دامداری که با نهاده‌های دامی گران دام خود را پرورش داده است برای تحویل دام خود به کشتارگاه پولش را به نرخ روز می خواهد. طبیعی که دام خود را ارزان نفروشد بنابراین دام هر مقدار گران شود روی بازار گوشت هم تاثیر می‌گذارد و با افزایش قیمت مواجه خواهیم شد. 

ملکی به قیمت دام زنده در شهرستان ها و تهران اشاره کرد و افزود: قیمت دام زنده در شهرستان ها به ازای هر کیلوگرم ۱۱۲ تا ۱۱۳ هزار تومان است و این قیمت در تهران به ازای هر کیلوگرم ۱۲۰ هزار تومان است. 

‌رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی تهران در خصوص تزریق گوشت به بازار از سوی دولت و متعادل کردن قیمت ها گفت: ما به شرکت پشتیبانی امور دام کشور پیشنهاد داده ایم که از ذخایر استراتژیک استفاده کنند تا التهاب بازار کاهش یابد و شاهد کاهش قیمت ها باشیم. البته امروز نیز قرار است یک جلسه ای در این باره تشکیل دهیم و دولت موافقت نهایی خود را اعلام کند. دولت قصد دارد کمی از گوشت های منجمد ذخیره شده خود را در میادین میوه و تره بار توزیع کند تا مردم بتواند دسترسی آسانی به گوشت ارزان تر داشته باشند و خریدهای خود را انجام دهند.

طبق گفته ملکی خرده فروشان گوشت گرم گوسفندی را با قیمت ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تومان از میدان بهمن و مراکز پخش گوشت تهیه می کنند و با ۱۰ درصد سود در مغازه ها و فروشگاه های خود می فروشند. 

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: گوشت گوشت قرمز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *