رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

حسن‌زاده: با تهاتر بین باشگاه و کمیته انضباطی جرایم بیشتر می‌شوند/ تاکنون 10 هزار رای صادر شده

14:09 - 06 آبان 1401
کد خبر: ۴۴۹۱۶۱۴
دسته بندی: ورزشی ، فوتبال
رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: در لیگ‌های پایه و نونهالان تخلفات بسیار زیاد است و در چند سال دیگر، فوتبال فاجعه آمیز خواهد بود.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ابوالفضل حسن‌زاده محمدی، رییس کمیته انضباطی گفت: امیدوارم پس از برگزاری نشست هم اندیشی نمایندگان اخلاق در استانهای کشور، شاهد آثار این جلسه در حوزه فوتبال باشیم. معتقدم برگزاری دوره های آموزشی آثار مثبتی در جهت اجرای عدالت و مبارزه با فساد و نظم اخلاق در فوتبال خواهد داشت.چرا که در بحث ارکان قضایی هرچه بیشتر هم اندیشی و تضارب آرا صورت گیرد از یک طرف شاهد کاهش تخلفات خواهیم بود و از سوی دیگر ارائه تفسیرها و راهکارهایی در جهت اجرای بهتر عدالت خواهیم بود.

رییس کمیته انضباطی ادامه داد: کمیته انضباطی در مسابقاتی که توسط سازمان لیگ فوتبال و فدراسیون فوتبال برگزار می شود، متولی آرای صادره است. تاکنون 2 هزار پرونده بوده که بیش از 10 هزار رای صادره شده است. چرا که در پرونده ها اشخاص، باشگاه و یا نفرات مختلفی وجود داشته‌اند که جریمه شده‌‎اند. این ارقام بسیار زیاد است و اگر به این شکل پیش رویم به دادسرای اخلاق و انضباطی نیاز داریم.

وی در ادامه گفت: زمانی که آرا از سوی کمیته انضباطی صادر می شود باید یک زمان مشخصی برای پرداخت جرایم وجود داشته باشد. ما شاهد هستیم که در پایان فصل، باشگاهها زمانی که به سازمان لیگ مراجع می کنند متوجه می‌شوند که چقدر طلبکار یا بدهکار بوده و در نهایت تهاتر صورت می‌گیرد. اگر جرایم پرداخت شود بدون شک فرد جریمه شده دیگر اقدام به رفتار یا حرکاتی نمی‌کند که مجددا جریمه شود اما زمانی که تهاتر صورت می گیرد، بدون شک شاهد تخلفات بیش از پیش خواهیم بود.

ابوالفضل حسن زاده محمدی در پایان گفت: برگزاری جلسات با باشگاه‌ها، آسیب شناسی و هم افزایی باعث ترقی خواهد شد. اکنون در لیگ‌های پایه و نونهالان تخلفات بسیار زیاد است و در چند سال دیگر، فوتبال فاجعه آمیز خواهد بود. اگر بحث آموزش را پیش نگیریم و برنامه ریزی در این زمینه نداشته باشیم، با مشکل رو به رو خواهیم بود. معتقدم اصلاح مقررات وبه روز رسانی و پیش بینی مجازاتها و تنبیهات در راستای پذیرش مسئولیت های اجتماعی، تعیین صدور صلاحیتها، اجرای به موقع محکومیت‌ها، آموزش و معرفی کارشناسان متخصص در این زمینه می تواند کمک بسزایی کند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *