افتتاح و بهره برداری از ۷۱۵ پروژه با قابلیت اشتغالزایی برای ۱۰ هزار و ۷۴۶ نفر

17:06 - 01 شهريور 1401
کد خبر: ۴۴۱۲۵۱۲
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
نشست خبری استاندار تهران به مناسبت هفته دولت برگزار شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ نشست خبری محسن منصوری استاندار تهران با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت با حضور معاونین استاندار برگزار شد.

خبرگزاری میزان - نشست خبری استاندار تهران به مناسبت هفته دولت برگزار شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ نشست خبری محسن منصوری استاندار تهران با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت با حضور معاونین استاندار برگزار شد.


منصوری در این جلسه ضمن تبریک هفته دولت و روز پزشک اظهار داشت: شهید رجایی و شهید باهنر به ما آموختند که طول خدمت خیلی مهم نیست و می توان در مدت کم خدمت خالصانه، موثر و ماندگار باقی گذاشت. 


وی با اشاره به گذشت یک سال از فعالیت دولت افزود: معاهداتی با مردم داشتیم و به شعار دولت یعنی دولت مردمی به عنوان راهبرد عمیق و خط مشی نگاه کردیم؛ از اینرو در اتکای دولت به ظرفیت های مردم تلاش کردیم تا ارتباط بی واسطه با مردم داشته باشیم. 


استاندار تهران عنوان کرد: در استان تهران صد سفر شهرستانی داشتیم و یک سوم روزهایی که از زمان تصدی تاکنون در استانداری بودیم در شهرستان ها حضور داشتیم؛ چرا که از ابتدا و در روز معارفه اعتقاد خود مبنی بر پرهیز از مدیریت کارتابلی را اعلام و معتقد به حضور در میان مردم هستم. 


منصوری با اشاره به رویکرد حل مسئله در استانداری تهران بیان کرد: با این رویکرد مشکلات چندین ساله استان را با همراهی رییس جمهور، معاون اول و هیئت دولت رفع کردیم؛ همچنین رویکرد جوان گرایی در استان تهران محقق شد و ده سال متوسط سن مدیریت را کاهش دادیم و در سطوح فرمانداری ها و بخشداری جوانان دهه ۶۰ و ۷۰ متولی امور شدند؛ چراکه خود را متعهد به کادرسازی برای انقلاب اسلامی می دانیم، البته تخصص گرایی هم شاخص مهمی بوده است. 


وی در مورد میزان پروژه های افتتاحی در هفته دولت افزود: ۷۱۵ پروژه عمرانی، فرهنگی، اقتصاد و غیره با اعتباری حدود ۲۴ هزار و۹۳۶ میلیارد تومان و ظرفیت اشتغالزایی ۱۰ هزار و ۷۴۶ نفر افتتاح و بهره برداری می شود که به لحاظ تعداد رشد ۷۰ درصدی و به لحاظ اعتباری رشد ۲۶۰ درصدی نسبت به سال گذشته دارد.

استاندار تهران به افتتاح برخی از پروژه ها در روز جمعه با حضور معاون اول رییس جمهور اشاره کرد و افزود: تمرکز بخشی از پروژه ها در شهرستان های کم برخوردار بوده؛ البته از نظر اعتباری بیشترین پروژه ها در شهرستان های اسلامشهر، ری، ملارد و شهریار و از نظر دستگاه ها ۷۱ پروژه در حوزه جهاد کشاورزی افتتاح می شود. 


تشریح اقدامات اقتصادی استان تهران 
استاندار تهران با اشاره به کاهش روزانه نرخ بیکاری در استان تهران تصریح کرد: شهرستان های پاکدشت و رباط کریم بدون بیکار هستند و در برخی از شهرستان ها با کمبود کارگر مواجه هستیم. 


منصوری ادامه داد: گره ۵۰ ساله استان تهران با مصوبه دولت در زمینه اصلاح ضوابط استقرار واحدهای تولیدی حل و فصل شد که باعث شکوفایی صنعت استان تهران می شود، همچنین در استان تهران سال گذشته ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به صورت مستقیم پرداخت شده که ۱۲۸ هزار و ۱۵۶ فرصت شغلی ایجاد شده و حکایت از تحقق ۱۲۰ درصدی سهمیه اشتغال استان دارد. 


وی تاکید کرد: ۲۵۰ هزار میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده و ۲۷۵ واحد راکد تولیدی نیز فعال شدند؛ همچنین ۵۹۳ طرح نیمه تمام در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی با سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد تومان به اتمام رسیده است. 


استاندار تهران با اشاره به برگزاری مستمر جلسات ستاد تسهیل گفت: شهرک ۷۰۰ هکتاری صنعتی ملارد بعد از ۱۳ سال پیگیری و اجرایی شده، همچنین هفته گذشته بر اساس مصوبه دولت مقرر شد که ۳۳۰ هکتار به شهرک سالاریه و ۱۳۲ هکتار به شهرک صنعتی پرند اضافه شود؛ طبق مصوبه دیگر به شورای برنامه ریزی استان اختیار داده شده تا ۳۰۰ هکتار به شهرک های صنعتی اضافه کند البته ملاحظات زیست محیطی، خدماتی و آمایش سرزمین را رعایت خواهیم کرد. 


  وی با اشاره به تکمیل زیرساخت های حوزه صنعتی گفت: توسعه استان به سمت شهرستان های کم برخوردار است، در این زمینه دریافت مجوز معافیت مالیاتی برای شهرک های شهرستان فیروزکوه انجام شده و بر اساس مصوبه دیگر ۳۸ لکه صنعتی استان به به ۳۸ شهرک صنعتی خصوصی تبدیل می شوند. 


منصوری افزود: ۳۱۰ هکتار به گلخانه های استان اضافه شده که اشتغال ۳۱۰۰ نفری را به دنبال داشته است، در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در سال گذشته ۸۵۲ فقره مجوز فعالیت صادر شده، همچنین ۱۵ جلسه ستاد تنظیم بازار به ویژه بعد از عادلانه سازی یارانه ها برگزار شده است. 


استاندار تهران اظهار داشت: در زمینه مدیریت مصرف برق در تهران، همکاران وزارت نیرو اقدامات خوبی انجام دادند، چرا که میزان برق مورد نیاز استان تهران ۱۲ هزار مگاوات بوده که دیسپاچینگ ملی ۹ هزار مگاوات به استان اختصاص داده یعنی کمبود سه هزار مگاواتی داشتیم، با این حال حدود هزار مگاوات از مدیریت زمان ادارات تأمین شد و بقیه از چرخشی کردن فعالیت های تولیدی و صنعتی تامین شده تا در زمینه مصرف خانگی تقریباً خاموشی نداشته باشیم. 


منصوری سپس گفت: در حوزه اقتصادی طرح مردمی سازی و عادلانه سازی یارانه ها از سرفصل های مهم دولت بود و گام های بعدی در زمینه اصلاح ساختار اقتصادی از جمله آرد و نان دنبال می شود؛ ضمن اینکه استان تهران از نظر صادرات اظهار شده در گمرک ها ۵۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است. 


تشریح اقدامات حوزه عمرانی استان استان تهران 
استاندار تهران با اشاره به اینکه ۷ هزار واحد باقیمانده مسکن مهر تکمیل شده، اظهار داشت: چهار هزار و ۴۰۰ هکتار زمین آماده واگذاری در طرح نهضت ملی مسکن در استان تهران اختصاص یافته است. 


وی با اشاره به ضرورت توسعه حمل و نقل ریلی افزود: تست سرد مترو پرند در تیر ماه انجام شده و تا پایان سال آماده بهره برداری می باشد، مترو اسلامشهر پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد و پیگیری وضعیت متروی ورامین با دستور رئیس جمهور به مترو تهران واگذار شده است. 


وی تاکید کرد: از موارد مهم دیگر سفر ریاست جمهوری به استان تهران بوده که تا امروز ۱۴۸ پروژه در قالب مصوبات سفر ابلاغ شده و شامل ۱۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد تومان پروژه و ۱۹ هزار و ۵۴۷ میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به حوزه صنعت و غیره می باشد که تاکنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تامین اعتبار شده است. 


استاندار تهران تأکید کرد: حل مشکل تعاونی های استان تهران از دیگر محورهای مهم بوده که مشکلات ۲۵ یا ۳۰ ساله برخی از تعاونی ها حل شده و بقیه در حال پیگیری می باشد. 


وی تاکید کرد: مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در تهران اولویت مهم دیگری است؛ چراکه وارث اتفاق نامبارکی در این زمینه هستیم که چنین ساخت و سازهای غیرمجازی به‌صورت افسارگسیخته در نقاط مختلف انجام شده، منتها با پیگیری جدی و مطالبه گری ما از فرمانداران و شهرداران در یک سال گذشته میزان ساخت و سازهای غیرمجاز به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است. 


منصوری با اشاره به اینکه دو ماه قبل از بروز سیل در دماوند و رودهن ۱۳۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه تخریب شد، افزود: اگر این کار انجام نمی شد خسارت های سیل زیاد بود، در همین راستا ۱۰۰ نفر از نمایندگان استانداری در کمیسیون ماده ۱۰۰ حضور دارند تا تراکم فروشی اتفاق نیفتد که به صورت هفتگی جلسات برگزار می شود. 


وی ادامه داد: از سیاست های دولت در استان تهران تمرکز زدایی است که در این زمینه خیلی از اختیارات به فرمانداران واگذار شده و دو مصوبه مهم دولت در استان تهران ارتقاء ساختارهای اداری در شرق و غرب بوده که فرمانداری ویژه ورامین در شرق و فرمانداری ویژه شهریار در غرب تصویب، ابلاغ و اجرایی شده است. 


استاندار تهران با اشاره به اقدام مبتکرانه و مشترک استانداری تهران در حوزه سیاسی و اقتصادی ادامه داد: تشکیل دبیرخانه مسئولیت اجتماعی از جمله این اقدامات بوده تا از ظرفیت بخش خصوصی، بنگاه ها و شرکت ها برای رفع نیازهای استان استفاده شود. 


اقدامات استان تهران در حوزه سیاسی 
استاندار تهران گفت: تشکیل قرارگاه خدمات اجتماعی از دستاوردهای مهم تیم جدید است که تاکنون ۱۴۵  جلسه برگزار و مصوبات مهمی در حوزه مطالبات مردمی داشته، در این زمینه اولویت اصلی جمع آوری معتادین متجاهر بوده که وعده حل این مشکل را حل داده بودیم و تاکنون بخش مهمی از آن انجام شده است. 


وی اظهار داشت: ظرفیت مراکز نگهداری معتادین متجاهر در ابتدای فعالیت بنده ۱۲ هزار نفر بود که اکنون ظرفیت به ۲۰ هزار نفر رسیده و باید به ۲۵ هزار ظرفیت برسد؛ همچنین تعداد زیادی از معتادین متجاهر نیز جمع‌آوری شده و فرآیند اجتماعی پذیر کردن آنها پیگیری می‌شود. 


منصوری با بیان اینکه در استان تهران ۳۷ هزار مجموعه مردمی و حلقه های میانی وجود دارد، گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی شعار دولت بوده که پایبند به این امر هستیم و جلسات مستمر با مجموعه های مردمی داریم. 


وی خاطرنشان کرد: در حوزه تقسیمات کشوری ۲۹ دهیاری جدید مجوز تاسیس گرفتند که ابزار خدمات رسانی به آنها توسعه پیدا کرده، در حوزه ورزش جهش اعتباری ۵۰۰ درصدی را شاهد بودیم، به علاوه در حوزه سیاسی کمیسیون های کارگری، اقوام و فرق و دانشجویی نیز برگزار می شود. 


اقدامات حوزه امنیتی استان تهران 
استاندار تهران افزود: همدلی، هم افزایی و کار مشترک در سطح اعضای شورای تامین استان را شاهد هستیم و  استان تهران با جمعیت ۱۴ میلیون نفری و حضور دو میلیون اتباع وضعیت خاصی دارد و در موضوعات مهمی چون عادلانه سازی یارانه ها کمترین مسائل امنیتی در سطح استان تهران اتفاق افتاد که ناشی از اعتماد مردم و همچنین هماهنگی و هم افزایی شورای تامین بوده است. 


وی تصریح کرد: در شورای تامین فقط کار تامینی انجام نمی‌شود و گره‌گشایی اقتصادی نیز از ماموریت‌های این شورا است که مشکلات شرکت های بزرگ تولیدی را پیگیری می‌کنیم. 


استاندار تهران ادامه داد: موضوع مهم دیگر اتباع بیگانه است که ساماندهی آنها در دستور کار قرار گرفته و حدود ۷۷۶ هزار و ۴۶۷ نفر از اتباع جدید شناسه دار شدند. 


منصوری با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین توسط معاونت امنیتی دنبال می‌شود، افزود: طبق سال های گذشته معین شهر نجف هستیم و در صحن حضرت زهرا(س) و چند منطقه دیگر مستقر می‌شویم که پشتیبانی از طریق استانداری و مواکب استان انجام می شود، ضمن اینکه در کربلا نیز خدمات ارائه می دهیم. 


وی ادامه داد: از مسائل مهم دیگر که در استان تهران دنبال می شود، مسئله مدیریت، مقابله و پیشگیری از کرونا بوده که در برهه ای روزانه ۷۰۰ نفر فوتی داشتیم و در ماه‌های گذشته به صفر رسیده که دولت اقدامات بزرگی در این زمینه انجام داده و واکسیناسیون دز اول در استان تهران بیش از ۹۶ درصد انجام شد. 


استاندار تهران گفت: طرح بیمه همگانی سلامت نیز اجرا شده که خدمات مهم و قابل توجهی است؛ همچنین توسعه تخت های بیمارستانی از کارهای مهم دیگر است که ۲۱۰۰ تخت به ظرفیت تخت‌های دولتی استان اضافه می شود. 


منصوری تاکید کرد: در حوزه اداری و مالی معتقد به مولدسازی هستیم، چرا که خیلی از دستگاه ها اموال و املاکی دارند که به درستی استفاده نمی شود، در این زمینه ۵۰ مورد از اموال دولتی به فروش می رسد. 


وی در مورد معضل آلودگی هوا گفت: معضل آلودگی هوا و ترافیک به هم وابسته است، البته قوانین و ایین نامه های خوبی از جمله قانون هوای پاک داریم، فرسودگی ناوگان حمل و نقل از علت های مهم بروز آلودگی هوا در سطح استان تهران است. 


استاندار تهران تاکید کرد: جهت رفع معضل آلودگی چند کار دنبال می‌شود؛ البته نباید توقع داشت که ظرف یک یا دو سال این موضوع حل شود؛ ولی با تدبیر می توان مشکل را حل کرد؛ در این راستا توسعه حمل و نقل جدید با جدیت پیگیری می شود، ضمن اینکه ارتقاء فرایند ساخت و ساز توسط هر دو خودروسازی دنبال می‌شود و به موازات اصلاح فرهنگ تردد و رفت و آمد باید شکل بگیرد. 


منصوری به توسعه ناوگان اتوبوسرانی اشاره کرد و گفت: صد دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده فعال می شوند و پیگیری جهت فعالیت ۹۰۰ دستگاه اتوبوس جدید در دستور کار قرار دارد، همچنین رفع نقاط کور و گره‌های ترافیکی نیز پیگیری می‌شود تا بتوان بخشی از این مشکل را فراهم کرد. 


استاندار تهران تاکید کرد: با پدیده های جدیدی و نوظهوری مثل گرد و خاک مواجه هستیم که در ابتدا از غرب کشور وارد می شد ولی در دو مورد اخیر از غرب استان یعنی ملارد و مدار بین البرز و تهران وارد شده که موضوع جدیدی است و باید مورد پیگیری قرار گیرد. 


استاندار تهران همچنین در مورد مدیریت پسماند به تفکیک زباله از مبدا توسط شهرداری تهران و جمع آوری پسماند در شهرستان های استان تهران نیز اشاره کرد. 


منصوری در مورد وضعیت آراکوه تاکید کرد: مرجع کارشناسی در مورد انتقال و جابجایی آرادکوه محیط زیست است که باید تشخیص دهد و گام به گام اقدامات را پیگیری کرد. 


در ادامه نیز موضوعاتی مثل تامین آرامستان شهرستان پردیس، پیگیری وضعیت بیمارستان الغدیر این شهرستان، اقدامات گام به گام برای تکمیل مسکن مهر و اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان منابع جهت نوسازی مدارس، توضیحات لازم توسط استاندار تهران ارائه شد. 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *