طرز تهیه پیراشکی گوشت بدون فر

15:02 - 11 تير 1401
کد خبر: ۴۳۴۱۷۷۸
پیراشکی گوشت غذایی ساده و درعین حال مناسب برای مهمانی است و با این دستور پخت میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و از طعم عالی پیراشکی لذت ببرید.

خبرگزاری میزان _ نمناک نوشت: پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی و در زمان کوتاه و با مواد غذایی اولیه کم آماده می شود. این غذا که محبوب بسیاری از کودکان است، به عنوان فینگر فود هم شناخته شده و شما می توانید آن را در مهمانی ها سرو کنید.

مواد لازم برای پیراشکی گوشت

مواد لازممیزان لازم
سیب زمینی آب‌پزسه عدد
نمک و فلفل سیاهکمی
گوشت چرخ کرده250 گرم
پیازیک عدد
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
تخم مرغیک عدد
کره50 گرم
آرد سفید1 پیمانه
جعفری 1 دسته متوسط
پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

  1. سیب زمینی ها را تمیز بشویید و همراه کمی نمک وآب داخل قابلمه ای بریزید.
  2. قابلمه را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
  3. پس از آبپز شدن سیب زمینی ها را پوست بگیرید و درون ظرفی بریزید.
  4. کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب زمینی ها بیافزایید و با گوشتکوب به طور کامل له کنید.
  5. جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد بیافزایید.
  6. در این مرحله به تدریج آرد را بیافزایید و مواد را مخلوط نمایید، آرد را تا جایی بیافزایید که دیگر سیب زمینی ها به دست نچسبند و خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد.
  7. روی خمیر آماده شده را با پارچه پوشانده و به مدت 30 دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند.
  8. در این فاصله یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید، سپس رب، نمک، زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید و اجازه دهید گوشت سرخ شود.
  9. پس از گذشت 30 دقیقه بین دو پلاستیک آرد پاشی شده خمیر را قرار داده و با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن کنید.
  10. کاتر گرد یا یک پیاله کوچک را هر بار آردی کنید و با آن خمیر را قالب بزنید.
  11. مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده درون خمیر قالب زده بگذارید و آن ها را ببندید.
رسپی پیراشکی گوشت

پخت پیراشکی گوشت و سیب زمینی با فر و بدون فر

با دو روش می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را تهیه کنید:

روش اول:پخت پیراشکی با فرد

این است که سینی فر را چرب کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید تا با دمای 200 درجه پخته و طلایی شود.پیراشکی ها را برای 5 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا برشته شود.

روش دوم:پخت پیراشکی بدون فر

به این شکل است که می توانید پیراشکی گوشت با سیب زمینی را درون روغن سرخ کنید، بدین گونه که یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه کنید که پیراشکی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

پس از داغ شدن روغن پیراشکی ها را اضافه نموده و حرارت زیر تابه روی کمترین درجه قرار دهید تا پیراشکی ها مغز پخت شوند. بعد از سرخ شدن یک طرف پیراشکی ها طرف دیگرشان را سرخ کنید وپیراشکی ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.

این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است. خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

پیراشکی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *