تبدیل لپه به پنیر!

14:49 - 21 خرداد 1401
کد خبر: ۴۳۰۷۰۵۵
محققان سعی دارند از لپه، پنیر گیاهی تولید کنند. آن‌ها مبنای اولیه چنین پنیری را ابداع کرده و اکنون مشغول ارتقای طعم و بافت آن هستند.

خبرگزاری میزان _ مهر به نقل از دیلی میل نوشت: محققان در سراسر جهان سعی دارند گزینه های گیاهی جایگزینی برای غذاهای محبوب بسازند. اکنون قرار است از لپه، پنیر تولید کنند!

تحقیقی که در دانشگاه کپنهاگن منتشر شده مبنایی برای تولید پنیر از پروتئین لپه را فراهم کرده است. این بدان معنا است که آنها پایه ای از لپه تخمیر شده تولید کرده اند که به عنوان پایه تولید پنیر به کار می رود و حاوی ۱۰ درصد پروتئین است.

البته باید فعالیت های بیشتری انجام شود تا طعم و بافت آن شبیه پنیر تولید شده از شیر شود.

این تحقیق در ژانویه ۲۰۲۲ میلادی در ژورنال « فودز» منتشر شده و در آن محتوای بسیار مغذی و حافظ محیط زیست آن بررسی شد.

این نوع حبوبات را می توان در دانمارک کشت کرد و به همین دلیل به حفظ محیط زیست کمک می کند. محققان امیدوارند در آینده شیوه عملکرد پروتئین ها و تخمیر آن را درک کنند.

در حال حاضر پنیرهای گیاهی از موادی مانند آجیل نیز تولید می شود. اما تولید آنها گرانبها است و چندان حافظ محیط زیست نیست.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *