تاثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسان

11:26 - 04 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۲۶۸۷
طبق نتایج یک مطالعه جدید، اثر کشاورزی بر مورفولوژی جمجمه در جمعیت های که نرم ترین غذا یعنی پنیر مصرف می کردند، بیشترین بوده است.

تاثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسانبه گزارش گروه فضای مجازی ،طبق نتایج یک مطالعه جدید، اثر کشاورزی بر مورفولوژی جمجمه در جمعیت های که نرم ترین غذا یعنی پنیر مصرف می کردند، بیشترین بوده است.

در تحقیقات جدید ادعا می شود که مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است.

محققان از مجموعه های جهانی ۵۵۹ کاسه سر و ۵۳۴ آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا از تاثیر رژیم غذایی بر شکل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به کشاورزی مطلع شوند.

آنها تغییرات کمتری در مورفولوژی جمجمه گروه های که غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف کرده بودند، یافتند.

دیوید کاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این باره می گوید: «بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف کننده محصولات لبنی مشاهده شد.

محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شکل در جمجمه تاکید دارند.

 

 

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع:مهر

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *