17:45
05 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۳۱۴۲
تعداد نظرات: ۲ دیدگاه

خواص شگفت انگیز بلغور که از آن بی اطلاعیم

بیشترین کاربردی که بلغور گندم در آشپزی ما ایرانی‌ها دارد تهیه آش یا نهایتا سوپ است! البته در برخی شهرها از آن غذاهایی مثل دمی و کوفته هم درست می‌کنند، اما باز هم بلغور و انواعش آن‌طور که باید و شاید در رژیم غذایی‌مان جایگاه مناسبی ندارد!

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۵
0
0
با سلام ممنون از اطلاعاتتون
سید هادی رحیم آبادی
|
Turkey
|
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
0
0
عالی بود ممنون از راهنمایی شما
محمود تبریزلی
|
Sweden
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۳
0
0
اطلاعات جالبی بود که تاحال در هیچ جایی نخونده بودم. تشکر.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *