نتایج گذشته درخشان بود/ کفگیر دوومیدانی ته دیگ نخورده است/ اشکالات مدیریت خودمان را ببینیم و گذشته را محکوم نکنیم

6:00 - 31 خرداد 1396
کد خبر: ۳۲۱۰۸۸
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
رئیس پیشین فدراسیون دوومیدانی گفت: نتایج دوومیدانی در گذشته کاملا روشن و درخشان بود.
افشین داوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه ورزشی ، در مورد شرایط این روزهایش اظهار داشت: در حال حاضر در وزارت ورزش به عنوان کارشناس ورزش فعالیت می‌کنم و در خدمت جامعه ورزش هستم.

بسیاری از ملی‌پوشان نوجوانان کنونی محصول زمان مدیریت ما هستند

وی در خصوص صحبت‌های اخیر مجید کیهانی تصریح کرد: مجید کیهانی اشاره کرده بود که فدراسیون‌های گذشته در باد چند ورزشکار خوابیده بودند که غیرمنصفانه پردازش کرده بود، بنابراین به زمان خودم اشاره می‌کنم تا همه مقایسه کنند. کیهانی گفته کفگیر دوومیدانی ته دیگ خورده یعنی در گذشته هیچ اتفاقی رخ نداده و الان دچار چالش شده‌ایم و نیروی ورزشکار نداریم. اگر به سال ۹۰ که من رئیس فدراسیون بودم برگردیم، در همان سال یک ارزیابی انجام دادیم و دیدیم که فدراسیون آسیایی و مسابقات آسیایی شرایط خوبی به‌خصوص در بخش بانوان برای کسب مدال دارد و موضوع دیگر اینکه تماشاگر هم نداشتیم به این فکر افتادیم که نیروی ورزشکار و تماشاگر را افزایش بدهیم، به‌همین خاطر به این فکر افتادیم که مدارس دوومیدانی تاسیس کنیم که افراد تحصیل کرده وارد آن بشوند که این افراد هم باعث کشف استعداد بشوند و هم برای دوومیدانی درآمدزایی ایجاد شود.
 
وی ادامه داد: طبق همان مصوبه را از وزارت ورزش گرفتیم و ۶۴ مدرسه در سال ۹۱ تاسیس شد، ما در همان سال نفراتی مانند پورخلخال، آرانی، مریم محبی، جهان‌تیغ، دستاربندان و در کل سنین ۱۰ تا ۱۴ سال را به مدارس آوردیم. البته تعداد خیلی بیشتر از اینها بود و من فقط چند نفر را نام بردم. برای این نفرات مربی تعیین شد، حقوق و مزایای مربی‌ها داده شد و ورزشکاران هرماه مسابقه می‌رفتند تا اینکه در سال ۹۳ به یک رکورد قابل قبول رسیدند. بنابراین بسیاری از نوجوانان و جوانان الان محصول زمان مدیریت ما هستند. از طرفی ۳۴ ورزشکار دیگر هم در زمان من کشف شدند تا اینکه اسفند ۹۳ مدیریت من به اتمام رسید بنابراین کفگیر دوومیدانی ته دیگ نخورده و بالغ بر ۲۰ نفر از آنها مدال آسیایی دارند.

کدام از مربی‌ها از شرایط فدراسیون استفاده می‌کنند؟

وی افزود: در همان مقطع ما رمضان‌زاده را داشتیم که مربی حسن تفتیان بود، بیژن شادمهر مربی محمدرضا وظیفه‌دوست و آریان زرکانی، احمدپور مربی رضا قاسمی و فرزانه فصیحی، عباس صمیمی مربی برادران صممیمی، جواد خسرو شیری مربی سپیده توکلی و پیمان رجبی مربی لیلا رجبی، در حاضر حاضر چند نفر از اینها در خدمت فدراسیون هستند و از شرایط فدراسیون استفاده‌ می‌کنند. اینها مربی‌های قهرمان‌های ما بودند پس نمی‌توانیم از گذشته ایراد بگیریم.

مقایسه نتایج گذشته و کنونی

داوری با اشاره به نتایج گذشته و کنونی افزود: در دوره گذشته مسابقات کشورهای اسلامی، ملی‌پوشان ما توانستند ۶ مدال طلا، یک نقره و سه برنز کسب کنند که سه مدال طلا را بانوان به دست آوردند دو طلا مریم طوسی و یک طلا لیلا رجبی، در مسابقات نوجوانان قهرمانی آسیا در بهمن ۹۲ دو طلا، یک نقره و یک برنز به دست آوردیم. اردیبهشت ۹۲ قهرمانی نوجوانان آسیا دو مدال طلا، یک نقره و پنج برنز کسب کردیم که هشت مدال در آسیا تعداد کمی نیست. آن وقت در این دوره در سال ۹۵ سه مدال گرفتند که دو ورزشکار دوپینگی بودند.
 
رئیس پیشین فدراسیون دوومیدانی خاطرنشان کرد: در مورد المپیک هم باید بگویم در مقطع زمانی مدیریت من توسط شیر بچه‌های دوومیدانی ۱۰ سهمیه کسب شد و اینکه می‌گویند ملی‌پوشان پیر شده‌اند اصلا اینطور نیست. حدادی که بهترین ورزشکار دوومیدانی است فقط ۳۲ سال دارد و ظرفیت پرتاب دیسک تا چهل سالگی است و بقیه بچه‌ها هم یا در مرز ۳۰ سالگی هستند و یا ۲۹ سال سن دارند و همان‌هایی هستند که بهترین رکورد‌ها را در سال ۹۱ کسب کردند و در طول تاریخ اولین مدال را در المپیک به دست آوردند. احسان حدادی ظرفیت‌های قابل قبولی دارد در پرتاب‌ها هم جوان داریم هم باتجربه نمی‌توانیم بگوییم پیر باید بگوییم باتجربه که اتفاقا این ورزشکارا الگوی جوانتر‌ها هستند. پس نیرو به اندازه کافی داریم و باید از این نفرات به خوبی استفاده کرد و قدرشان را دانست.

ورودی جهانی کسب نکنیم از چشم فدراسیون جهانی و آسیایی می‌افتیم

وی در خصوص اهمیت کسب ورودی جهانی در رده بزرگسالان تصریح کرد: ما  در تیر 92 هشت ورودی جهانی کسب کردیم تا اینکه من اسفند 93 ریاستم تمام شد و تیر 94 هم هشت ورودی جهانی به‌دست آوردیم، مگر می‌شود در عرض دو سال تمام داشته‌های دوومیدانی تمام شود. الان در رده بزرگسالان ورودی جهانی نداریم، نباید در مدت یک سال و نیم انفجار رخ دهد. بهتر است به‌جای اینکه گذشته رو مورد غضب قرار بدهیم به مدیریت خودمان نگاهی بندازیم که حتما اشکالاتی داشته است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *