19:39
09 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۴۵۲۷

همه چیز در مورد پنیر پیتزا + فواید و مضرات

پنیری که معمولاً در طبخ پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد، پنیر موزارلای با رطوبت پایین می باشد که به راحتی ذوب شده و خاصیت الاستیک داشته و قابل جویدن می باشد.

Mahdis
|
-
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۷
0
0
تا چند وقت باید بخوری ک باعث چاقی بشه
بی نام
|
-
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۳
0
0
آیا می شود خام هم خورد؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *