تا به حال با هندوانه سس درست کردهاید؟
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، به تجربهاش میارزد! طبق دستور پیآمده میتوانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
مواد لازم:
۱ پیاله، برشهایی ازهندوانهٔ بیدانه
۱ پیاله از توت فرنگیهای نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمیتوانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
به گزارش گروه فضای مجازی، به تجربهاش میارزد! طبق دستور پیآمده میتوانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش لذت ببرید و از خواصش بهرهمند شوید.
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
مواد لازم:
۱ پیاله، برشهایی ازهندوانهٔ بیدانه
۱ پیاله از توت فرنگیهای نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم میزنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمیتوانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
منبع: سیمرغ
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *

