روش پخت پلو مرغ به سبک اسپانیایی ها

22:22 - 29 فروردين 1396
کد خبر: ۳۰۰۲۱۶
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پلو مرغ به سبک اسپانیایی ها را به شما آموزش دهیم .
روش پخت پلو مرغ به سبک اسپانیایی هابه گزارش گروه فضای مجازی، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پلو مرغ به سبک اسپانیایی ها را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون: ۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: یک عدد
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده: یک عدد
سیر له شده: ۴ حبه
آویشن خشک: یک قاشق مرباخوری
برنج: سه‌چهارم پیمانه
زعفران: کمی
آب مرغ: یک و سه‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی رنده شده: ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه: هر کدام ۱۰ عدد

طرز تهیه

فر را روی ۲۰۰ سانتیگراد تنظیم کنید. ران مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. همراه با ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه‌های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود. پس از طلایی شدن، آنها را روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهیتابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی‌ها کمی نرم شود.

تکه‌های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج (که از قبل خیس کرده‌اید) و زعفران را اضافه کرده، هم بزنید. صبر کنید تا محتویات جوش بیاید و قل بزند. مواد را به ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
 
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *