18:10
03 آبان 1395
کد خبر: ۲۳۶۰۳۷

عوارض مصرف چیپس سرخ شده و پیتزای برشته/ خطرات آکریلامید را جدی بگیرید

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خطرات آکریلامید در مواد غذایی سرخ شده را تشریح کرد و گفت: اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریک‌پذیری و سرطان از عوارض مصرف غذاهای نشاسته‌داری است که در دمای بالا پخته و سرخ شوند.

برچسب ها: مواد سرطان زا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *