شرط سازمان غذا و دارو برای صدور مجوز ورود برنج

0:10 - 18 تير 1395
کد خبر: ۱۹۴۷۳۱
دسته بندی: جامعه ، عمومی
کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو، با اشاره به واردات برنج، گفت: فقط برای محموله هایی مجوز ورود صادر می شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدأ تامین کنند.
به گزارش گروه جامعه ، مینو حاجیان در خصوص برنامه ارتقاء ایمنی و سلامت محصول برنج گفت: طرح ارتقاء ایمنی و سلامت محصول برنج در آبان سال ۹۲ در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری ابلاغ گردید.

وی اظهارداشت: در بخش تولید داخل، واحدهای بسته بندی برنج طی یک برنامه زمان بندی مشخص ملزم به اخذ پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی شده اند و باید ضمن ایجاد شرایط بهداشتی، الزامات برچسب گذاری را مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو به منظور ایجاد امکان ردیابی در سطح عرضه بر روی بسته بندی رعایت نمایند.

حاجیان ادامه داد: در خصوص واردات نیز علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال ۹۳ مشمول ثبت منبع گردید و فقط برای محموله هایی مجوز ورود صادر می شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدأ تامین کنند که واحد بسته بندی کننده آن ها قابل ردیابی بوده و در واحد های فرآوری و بسته بندی مناسب از نظر بهداشتی بسته بندی شوند.

کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با انجام ثبت منبع و محصول و اجرای طرح ردیابی برنج از کشور مبدأ، محموله های فاقد برچسب گذاری مناسب شامل عدم درج شماره پروانه بهداشتی ورود، نوع برنج، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، نام و آدرس شرکت وارد کننده، اجازه ورود به کشور را ندارند.

حاجیان افزود: پروانه بهداشتی ورود به منظور شناسایی در سطح عرضه بوده تا بتوان در مورد عدم انطباق، رهگیری و از سطح عرضه جمع آوری و قابل پیگیری باشند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *