بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| کسب ۲۶ مدال رنگارنگ در روز سوم/ تداوم دومی کاروان ایران در جدول مدالی + عکس

5:04 - 03 آبان 1402
کد خبر: ۴۷۴۱۰۳۹
دسته بندی: ورزشی ، سایر حوزه ها
بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| کسب ۲۶ مدال رنگارنگ در روز سوم/ تداوم دومی کاروان ایران در جدول مدالی + عکس
ورزشکاران کشورمان در سومین روز از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو به مصاف رقبای خود رفتند و توانستند ۸ مدال طلا، ۱۱ نشان نقره و ۷ گردن‌آویز برنز را کسب کنند.

 خبرگزاری میزان - ورزشکاران کشورمان در سومین روز بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو امروز (چهارشنبه ۳ آبان ماه) در رشته‌های ورزشی مختلف به مصاف رقبای خود رفتند که در پایان روز سوم کاوران ورزش ایران با ۲۴ مدال طلا، ۳۰ مدال نقره و ۱۹ برنز همچنان پس از چین در جایگاه دوم جدول توزیع مدال‌ها قرار دارد.

*تا این لحظه نتایج زیر برای ورزشکاران کشورمان به دست آمده است:

پارادوومیدانی

رقابت‌های پارادوومیدانی از صبح امروز در ورزشگاه مرکزی شهر هانگژو آغاز شد که در فینال مسابقات پرتاب وزنه F ۳۲ پرستو حبیبی با پرتابی به طول ۵.۴۹ به عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره دست پیدا کرد. در این بخش ورزشکار اماراتی با ۵.۹۴ عنوان قهرمانی و مدال طلا را از آن خود کرد.

همچنین در فینال پرش طول کلاس T۱۳ مهدی مرادی با ثبت رکورد ۶.۲۲ مدال نقره گرفت. نماینده ازبکستان با ۶.۸۸ مدال طلا را به دست آورد.

علاوه بر این دو مدال نقره، علیرضا زارع در فینال ماده ۲۰۰ متر مردان در کلاس T۳۵ با ثبت زمان ۲۵.۵۱ به مدال طلا دست یافت. ورزشکارانی از عراق و هند دوم و سوم شدند.

همچنین در پایان رقابت‌های پرتاب وزنه که با حضور سه ملی‌پوش ایرانی برگزار شد، رشید مسجدی عنوان قهرمانی و مدال طلا را از آن خود کرد. مسجدی روز گذشته هم یک مدال برنز برای ایران به ارمغان کسب کرده بود. علیرضا مختاری دیگر ملی‌پوش ایران در پرتاب وزنه به مدال نقره رسید و اسدالله عظیمی به عنوان چهارمی دست پیدا کرد.

در ماده پرتاب وزنه بانوان هم دو ایرانی حضور داشتند که در فینال این رقابت‌ها لیلا کبگ‌زن با پرتابی به طول ۱۰ متر به عنوان سوم و مدال برنز دست پیدا کرد. سعیده عبداللهی دیگر ملی‌پوش ایرانی با پرتابی به طول ۹ متر و ۷۱ سانتیمتر در جایگاه چهارم ایستاد.

هرمز صیدی هم در پایان رقابت‌های پرتاب نیزه کلاس F۳۷ بعد از ورزشکاری از هند به عنوان دوم رسید و به مدال نقره بسنده کرد.

سیدعلی‌اصغر جوانمردی در پرتاب وزنه کلاس F ۳۵ در بهترین پرتاب به طول ۱۶ متر و ۱۷ سانتی‌متر مدال طلا را از آن خود کند.

در ماده ۲۰۰ متر زنان هاجر صفرزاده قهدریجانی به عنوان نفر اول از مرحله مقدماتی صعود کرد و ضمن شکستن رکورد این رشته باید برای کسب مدال روز چهارشنبه با حریفانش رقابت کند.

میلاد رمضانی در در فینال کلاس T ۲۰ دو ۴۰۰ متر در شرایطی که بخش زیادی از مسابقه را پیش بود، در ثانیه‌های آخر توانش را از دست داد و با زمان ۵۰.۴۳ در رده چهارم ایستاد، اما پس از بررسی داوران و تایید خطای ملی‌پوش اندونزی، وی به مدال برنز رسید.

در فینال کلاس F ۵۷ یاسین خسروی با پرتابی به طول ۱۶ متر ضمن کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی، رکورد بازی‌های پاراآسیایی را نیز شکست.

سجاد محمدیان عضو تیم ملی پارادوومیدانی ایران در کلاس F ۶۳ پرتاب وزنه با ثبت رکورد طول ۱۴ متر و ۲۷ سانتی متر مدال نقره گرفت. در این ماده ورزشکار ازبکستانی با ۱۴ متر و ۵۲ سانتی متر عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد. ورزشکار سریلانکایی نیز با ۱۴ متر و ۱۵ سانتی متر سوم شد.

فائزه دیبایی در پرتاب دیسک در کلاس F ۵۶/۵۷ با رکورد ۲۲.۹۸ به مدال نقره دست پیدا کرد. با توجه به برگزاری مسابقه با دو کلاس، رده‌بندی نهایی توسط سیستمی مشخص و بر حسب امتیاز محاسبه می‌شود. در واقع رکورد ورزشکار در سیستم قرار گرفته و برای هر کدام امتیاز محاسبه می‌شود تا رده‌بندی نهایی مشخص شود.

فاطمه امیرزادگانی در پرش طول کلاس T۱۱/۱۲ با ۴ متر و ۸۷ سانتی متر نتوانست در جمع سه نفر اول جایی داشته باشد و به عنوان ششمی بسنده کرد.

در این ماده ورزشکاران ازبکستانی مدال طلا  و برنز را از آن خود کردند و پرتابگر چینی نیز مدال نقره را برگردن آویخت.

پاراتیروکمان

در مرحله نیمه‌نهایی تیم دوبل ریکرو بانوان با ترکیب زهرا نعمتی و سمیه رحیمی به مصاف تیم اندونزی رفت و با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید و فینالیست شد. تیم ایران در دیدار پایانی به مصاف تیم چین رفت که در پایان یک رقابت مهیج و نزدیک در تیر طلایی با نتیجه ۵ بر ۴  مقابل میزبان این دوره از رقابت ها مغلوب شد و به مدال نقره این رقابت‌ها دست یافت.

تیم دوبل ریکرو مردان با ترکیب محمدرضا عرب عامری و غلامرضا رحیمی در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف تیم تایلند رفت و با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید و فینالیست شد. تیم دوبل ایران در یک فینال مهیج مقابل چین میزبان که از حمایت قابل توجه تماشاگران بهره می‌برد، با نتیجه ۵-۳ به برتری رسید تا اولین طلای پاراتیراندازی با کمان ایران در این رقابت ها به ثبت برسد.

همچنین تیم دوبل کامپوند بانوان ایران در دیدار رده‌بندی با ترکیب مریم یاورپور و فرزانه عسگری در یک رقابت مهیج تیم کره‌جنوبی را با نتیجه ی ۱۵۱-۱۳۸  شکست داد و به مدال برنز این دوره از رقابت‌ها دست یافت.

پاراتکواندو

علیرضا بخت در مرحله نیمه نهایی وزن ۸۰- کیلوگرم مقابل حریفی از ازبکستان به روی شیاپ چانگ رفت و در نهایت توانست با نتیجه ۱۳ بر ۵ حریف خود را شکست دهد و به فینال راه پیدا کند. وی پیش از این در مرحله یک چهارم نهایی مقابل لی وی هو از چین با نتیجه ۱۰ بر یک پیروز شده و به نیمه نهایی رسیده بود. علیرضا بخت در مرحله فینال وزن منفی ۸۰ کیلوگرم مقابل حریفی از کره به روی شیاپ چانگ رفت و با نتیجه ۱۳ بر ۱۵ مقابل حریف خود شکست خورد و به مدال نقره رسید.

حامد حق‌شناس نماینده وزن مثبت ۸۰ کیلوگرم در مرحله یک چهارم نهایی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو مقابل حریفی از بحرین قرار گرفت و ۲۵ بر ۳ پیروز شد و راهی نیمه نهایی شد. وی در ادامه با نتیجه ۳۱ بر صفر مقابل ریف قزاقستانی خود به برتری رسید و به فینال راه پیدا کرد. وی در فینال مقابل حریفش با حساب ۳۰ بر ۱۱ پیروز شد و به مدال طلا رسید.

لیلا میرزایی در مرحله یک نیمه نهایی وزن مثبت ۶۵ کیلوگرم مقابل پان لینهو از چین با نتیجه ۳۰ بر صفر به برتری رسید و به مرحله فینال راه پیدا کرد. وی در فینال مقابل نایموا قهرمان پارالمپیک ۲۰۲۰ از کشور ازبکستان با نتیجه ۱۶ بر ۰ شکست خورد و به نشان نقره دست یافت.

بسکتبال با ویلچر

تیم ملی بسکتبال باویلچر کشورمان در پنجمین مسابقه خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برابر چین قرار گرفت و با نتیجه ۷۵ بر ۲۷ نتیجه را به حریف قدرتمند خود که از امتیاز میزبانی و حمایت پرشور تماشاگرانش بهره می‌برد، واگذار کرد و به این ترتیب تیم ایران باید برای کسب مدال برنز به مصاف تایلند در دیدار رده‌بندی برود.

همچنین تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان ایران در چهارمين دیدار خود در مرحله گروهی به مصاف تایلند رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه ۷۴ بر  ۶۳ شکست دهد و ضمن کسب چهارمین پیروزی پیاپی، مقتدرانه به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. تیم ایران برای راهیابی به فینال ژاپن را پیش رو دارد.

پاراشنا

رقابت های روز سوم پاراشنا در ورزشگاه المپیک هانگژو استارت خورد و ابوالفضل ظریف در گروه خود با زمان ۲۶ ثانیه و ۶۲ صدم ثانیه اول شد و به فینال ماده ۵۰ متر آزاد کلاس S9 رسید. وی در فینال با زمان ۲۶ ثانیه و ۴۶ صدم ثانیه عنوان دوم و مدال نقره را به دست آورد.

اما ابوالفضل نگارستانی در گروهی دیگر با زمان ۲۹ ثانیه و ۸۴ هزارم ثانیه در جایگاه چهارم ایستاد و از راهیابی به فینال این ماده باز ماند.

همچنین در مرحله مقدماتی ماده ۱۰۰ متر آزاد کلاس S۱۰ هر دو شناگر ایران به فینال صعود کردند. شاهین ایزدیار در گروه خود با زمان یک دقیقه و یک ثانیه و ۲۴ صدم ثانیه اول شد. سینا ضیغمی‌نژاد نیز در گروه دوم با زمان یک دقیقه و ۶۶ هزارم ثانیه در جایگاه اول ایستاد. مسابقه فینال این دسته عصر امروز به وقت ایران پیگیری خواهد شد.

روز سوم پاراشنا در ورزشگاه المپیک هانگژو استارت خورد و در مرحله فینال ماده ۱۰۰ متر آزاد کلاس S۱۰ دو شناگر کشورمان به آب زدند. در این رقابت سینا ضیغم نژاد با زمان ۵۶ ثانیه و ۳۳ صدم ثانیه در رده اول ایستاد و مدال طلا را کسب کرد. شاهین ایزدیار هم با زمان ۵۷ ثانیه و ۹۴ صدم ثانیه در رده سوم قرار گرفت و مدال برنز را بدست آورد.

ضیغمی نژاد موفق شد با بالاترین ثبت زمان، رکورد بازی‌های پارا آسیایی را بشکند و به نام خود ثبت کند. وی پیش از این دو مدال طلای دیگر آورده بود و موفق به کسب سومین طلا شد.

پاراجودو

در روز سوم و پایانی مسابقات پاراجودو صبح امروز علی نوایی در وزن ۹۰+ کیلوگرم کلاس J1، در دور اول با جونگ مین پارک مبارزه کرد و مقابل این حریف اهل کره‌جنوبی به برتری رسید، اما با شکست مقابل نماینده چین راهی جدول بازنده‌ها شد. در نهایت با برتری در جدول شانس مجدد مقابل جایدو گوراین از هند به دیدار رده‌بندی راه یافت و "عزیزبک نورمومینوف" از ازبکستان را ایپون کرد تا صاحب مدال برنز شود.

همچنین وحید نوری در وزن ۹۰+ کلاس J2 با توجه به عدم حضور حریف کره‌جنوبی بر روی تاتامی، بدون آنکه مبارزه کرده باشد، به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. نوری برای صعود به فینال به مصاف رقیب قزاقستانی رفت و در نهایت با علمکردی مقتدرانه این حریف را ایپون کرد و راهی فینال شد. وی مقابل "علاودین جوراکولوف" از ازبکستان، دارنده مدال برنز جهان رفت و این حریف را شکست داد و یکی از طلایی‌های کاروان ایران لقب گرفت.

پاراوزنه‌برداری

مهدیه محمدیان در دسته ۵۵ -کیلوگرم بانوان با مهار وزنه ۱۰۵ کیلوگرمی به مدال برنز رسید تا نخستین مدال تاریخ پاراوزنه‌برداری بانوان ایران در بازی‌های پاراآسیایی کسب شود. در این دسته جینپینگ ژیائو از چین با مهار وزنه ۱۲۷ کیلوگرمی به مدال طلا رسید و مسلمه نورالدینووا از ازبکستان با مهار وزنه ۱۰۷ کیلوگرمی نقره گرفت.

همچنین نادر مرادی در رقابت‌های دسته ۷۲ کیلوگرم پاراوزنه‌برداری چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی از کسب مدال بازماند. مرادی ابتدا وزنه ۲۰۳ کیلوگرم را بالای سر برد، اما در دو تلاش دیگر برای مهار وزنه‌های ۲۰۸ و ۲۰۹ کیلوگرمی ناکام ماند. در این دسته پدیده مالزیایی، بونائو آناک گاستین، با مهار وزنه ۲۳۰ کیلوگرمی به مدال طلا در این دسته رسید. پنگ هو از چین با ۲۰۸ کیلوگرم به مدال نقره رسید و بهزاد جمیلوف از ازبکستان با ۲۰۴ کیلوگرم سوم شد.

روح‌الله رستمی در دسته ۸۰ کیلوگرم پاراوزنه‌برداری با مهار وزنه ۲۳۷ کیلوگرم به مدال نقره رسید. نماینده چین ۲۳۸ کیلوگرم را مهار کرد و طلایی شد.

والیبال نشسته

تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در ادامه دیدارهای خود امروز به مصاف چین رفتند و در پایان با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد. این در حالیست که تیم ایران دو دیدار قبلی خود مقابل کره‌جنوبی و مغولستان را با پیروزی پشت سر گذاشته بود. این بازی‌ها بصورت دوره‌ای و با حضور تیم‌های چین، ایران، کره‌جنوبی، مغولستان، تایلند و ژاپن پیگیری می‌شود که بانوان ملی پوش والیبال نشسته ایران فردا در چهارمین مسابقه خود به مصاف ژاپن می‌روند.

در ادامه دیدار‌های مرحله گروهی والیبال نشسته مردان در سومین بازی خود به مصاف کامبوج رفت و با پیروزی در سه ست متوالی موفق شد حریفش را از پیش رو بردارد. شاگردان هادی رضایی در ست اول توانستند به راحتی و با نتیجه ۲۵ بر ۱۴ تیم کامبوج را شکست دهند. تیم ایران در ست دوم هم موفق شد با نتیجه ۲۵ بر ۱۹ پیروز شود. پرافتخارترین تیم جهان در ست سوم نیز کار راحتی داشت و با نتیجه ۲۵ بر ۱۵ کامبوج را از پیش رو برداشت تا این دیدار سه بر صفر به سود ایران به پایان برسد. تیم ایران در دو دیدار قبلی خود موفق شده بود قزاقستان و تایلند را شکست دهد. 

تیم ملی والیبال نشسته ایران حالا باید فردا در نیمه نهایی به مصاف کره جنوبی برود. این دیدار ساعت ۱۴ برگزار می‌شود.

پاراتنیس روی میز

حسن جانفشان، ملی‌پوش پاراتنیس روی میز ایران که به دیدار نیمه نهایی بخش انفرادی راه یافته بود، امروز مقابل حریفی از کره‌جنوبی با نتیجه سه بر صفر شکست خورد و به مدال برنز بسنده کرد.

گلبال

تیم ملی گلبال بانوان ایران صبح امروز در سومین بازی خود در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برابر تایلند با نتیجه ۶-۲ مغلوب شد. تیم ایران فردا در آخرین دیدار مرحله گروهی به مصاف ژاپن می‌رود. چهار تیم برتر به نیمه نهایی صعود و برندگان دو بازی تیم اول با چهارم و تیم دوم با سوم راهی فینال و بازندگان به رده بندی می‌روند.

تیم ملی گلبال مردان ایران عصر امروز در سومین و آخرین دیدار خود در دور گروهی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در برابر قطر قاطعانه به پیروزی رسید. تیم ملی ایران که از دو بازی قبلی خود برابر ژاپن و عراق صاحب یک پیروزی و یک شکست شده بود، در سومین و آخرین بازی مرحله گروهی مقابل قطر با نتیجه ۱۱-۱ و نمایشی درخشان در فاصله چهار دقیقه به پایان پیروز شد تا به عنوان تیم دوم این گروه راهی نیمه نهایی شود.

در گلبال مردان ۸ کشور در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو حضور داشتند که در دو گروه چهار تیمی رقابت کرده و حالا با پایان دور گروهی، چهار تیم برتر فردا در نیمه نهایی به مصاف هم می‌روند. ایران برای رسیدن به فینال باید از سد چین میزبان بگذرد. ژاپن نیز به مصاف کره جنوبی خواهد رفت.

بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| کسب ۲۶ مدال رنگارنگ در روز سوم

فوتبال نابینایان

تیم ملی فوتبال نابینایان ایران در سومین بازی خود در جریان بازی‌های پاراآسیایی هانگژو به مصاف هند رفت و این تیم را با نتیجه سه بر صفر شکست داد. 

تیم ملی فوتبال نابینایان که در بازی اول با ژاپن به تساوی رسید و روز گذشته تایلند را شکست داد، فردا به مصاف مالزی می‌رود. 

تا به اینجا، چین با ۹ امتیاز در صدر است و تیم ملی ایران با ۷ امتیاز در رده دوم قرار دارد.

تیم ملی فوتبال نابینایان با تیم‌های هند، چین، تایلند، مالزی و ژاپن در یک گروه با هم رقابت می‌کنند و در پایان دو تیم اول و دوم به دیدار فینال می‌روند.

 

شطرنج

با نتایجی که شطرنج‌بازان ایران در دور‌های پنجم و ششم در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو کسب کردند مدال طلای ایران در بخش انفرادی و تیمی بانوان یک روز جلوتر از دور پایانی قطعی شد.

شطرنج‌بازان ایران در دور‌های پنجم و ششم مقابل حریفان خود قرار گرفتند که طی آن ۱۵ پیروزی، ۱۳ شکست و ۴ تساوی حاصل تلاش ملی پوشان کشورمان شد.

پس از پایان رقابت‌های امروز و در حالی که دور هفتم (پایانی) بخش استاندارد باقی مانده است مدال طلای خانم ملیحه صفایی در بخش انفرادی و تیمی بانوان b۱  که متشکل از خانم‌ها ملیحه صفایی، لیلا زارع زاده و سمیرا آقایی هستند قطعی شد. نتایج کامل دور‌های پنجم و ششم به شرح ذیل می‌باشد:

در کلاس PI  و در دور پنجم فاطمه بیات مقابل نماینده قزاقستان مساوی کرد، اما در دور چهارم به حریف هندی باخت. 

در کلاس VI-B۱ و دور پنجم محمدرضا علیزاده مقابل نماینده فیلیپین پیروز شد و علیرضا قورچی بیگی مقابل برابر حریفی از ترکمنستان به برتری دست یافت و هادی مشیرآبادی با نماینده هندوستان مساوی کرد.. در دور ششم  نیز علیرضا قورچی بیگی مقابل نماینده اندونزی باخت. محمدرضا علیزاده مغلوب حریف ازبکستانی شد و هادی مشیرآبادی به نماینده ویتنام باخت.

در کلاس VI-B۲/B۳ و در دور پنجم امیر ربی خوراسگانی مقابل نماینده فیلیپین به تساوی رسید. مجید باقری نماینده هند را شکست داد. حمزه مصلح رشت آبادی به حریفی از ترکمنستان باخت. در دور ششم نیز امیر ربی خوراسگانی از سد نماینده اندونزی گذشت. مجید باقری  برابر نماینده تاجیکستان به پیروزی رسید. حمزه مصلح  مقابل حریف هندی شکست خورد.

در کلاس PI  مردان و در دورپنجم، امیر کچیان به حریفی از اندونزی باخت، ابوالفضل  کاظمیان مقابل شطرنج باز فیلیپینی به تساوی رسید و امید ذاکری برابر نماینده تایلند به پیروزی رسید و فاطمه بیات برابر حریف قزاقستانی به تساوی رسید. همچنین در دور ششم  امیر کچیان و امید ذاکری  مقابل نمایندگان قزاقستان شکست خوردند، ابوالفضل کاظمیان برابر مقابل حریف فیلیپینی باخت و فاطمه بیات مغلوب نماینده ویتنام شد. 

در کلاس  VI-B۱ و در دور پنجم، ملیحه صفایی حریف اهل ویتنام را مغلوب کرد، خانم سمیرا آقایی برابر هموطن خود لیلا زارع زاده شکست خورد.   همچنین در دور ششم ملیحه صفایی برابر  لیلا زارع زاده به پیروزی رسید و سمیرا آقایی به قرعه استراحت (پیروزی) خورد.

در کلاس VI-B۲/B۳ و در دور پنجم، عاطفه نقوی مقابل نماینده ویتنام باخت. فاطمه رحیمی و مریم رحیم زاده برابر نمایندگان تایلند به پیروزی رسیدند. در دور ششم نیز عاطفه نقوی برابر نماینده ازبکستان به پیروزی رسید، مریم رحیم زاده حریف هندی را از پیش رو برداشت و فاطمه رحیمی برابر نماینده هند به پیروزی رسید.

بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| کسب ۲۶ مدال رنگارنگ در روز سوم/ تداوم دومی کاروان ورزشی ایران در جدول مدالی + عکس و جدول

پارادوچرخه‌سواری

در سومین روز از بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، دو نماینده پارادوچرخه سواری کشورمان از صعود به فینال  مسابقات باز ماندند.

مهدی محمدی و بهروز فرزاد دو نماینده پارادوچرخه سواری کشورمان در این دوره از بازی‌ها در ماده ۴۰۰۰ متر تعقیبی انفرادی کلاس C ۴ رقابت کردند که به مقام هفتم و هشتم رسیدند.

در این ماده دوچرخه سواران کشور‌های چین، اندونزی و ازبکستان عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

روز گذشته، محمد دلیر پارادوچرخه سوار کشورمان در تایم تریل انفرادی یک کیلومتر و در کلاس B (نابینایان و کم بینایان) با زمان ۱:۰۶.۳۴۳ دقیقه موفق به کسب مدال برنز شد.

*جدال مدالی بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در پایان روز سوم:

بازی‌های پاراآسیایی هانگژو| کسب ۲۶ مدال رنگارنگ در روز سوم

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *