طرز تهیه کباب تابه‌ای خانگی

15:29 - 04 تير 1401
کد خبر: ۴۳۲۹۹۷۳
کباب تابه‌ای یکی از محبوب‌ترین کباب‌های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب دستور پخت آسان و طعم بی‌نظیر آن است.

خبرگزاری میزان _ برترین‌ها نوشت: اکثر کباب‌ها مانند کباب کوبیده، کباب چنجه و … از رستوران‌ها وارد خانه‌ها شده اند، اما جالب است بدانید کباب تابه‌ای از معروف‌ترین کباب‌های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران‌ها راه یافت کباب تابه‌ای به دلیل سرعت تهیه آن غذای فوری محسوب می‌شود شما می‌توانید کباب تابه‌ای را در فر یا روی گاز و یا حتی در سولاردام نیز تهیه کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کباب تابه‌ای تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب تابه‌ای با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • آبلیمو: ۱ ق غذا خوری
  • سماق: ۱.۵ ق غذا خوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • عصاره گوشت: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری
  • زعفران: دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه‌ای نشود، سپس گوشت را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.

در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می‌توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه‌ای داشتید می‌توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.

ایرانی‌ها برای این کباب‌ خانگی جان می‌دهند!

پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی (مانند کباب کوبیده) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.

پس از اینکه یک سمت کباب‌ها به طور کامل سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه‌ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب‌ها برود و کباب‌ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی‌ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب‌ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی‌ها هم همزمان با کباب تابه‌ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

نکات کلیدی

ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه‌ای سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید حذف کنید.

برای تهیه کباب تابه‌ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.

ایرانی‌ها برای این کباب‌ خانگی جان می‌دهند!

اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.

می‌توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه‌ای استفاده کنید.

اگر گوشت شما یخ زده می‌باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.

به جای پودر سیر از خود سیر می‌توانید استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه‌ای سرخ کنید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *