۲۲ اثر نمایشی بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر ۳۸ را بشناسید

13:30 - 13 بهمن 1398
کد خبر: ۵۹۲۴۴۰
جشنواره تئاتر فجر در بخش مسابقه صحنه‌ای شاهد حضور آثار متفاوتی از تهران و شهرستان‌ها خواهد بود، آثاری که در بخش‌های مختلف مهمترین رویداد تئاتری کشور برای کسب جوایز تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر سومین روز خود را پشت سر گذاشت و توانست با استقبال خوبی از سوی اهالی تئاتر و علاقمندان به هنر نمایش روبرو شود. 

جشنواره تئاتر فجر در بخش مسابقه صحنه‌ای شاهد حضور آثار متفاوتی از تهران و شهرستان‌ها خواهد بود، آثاری که در بخش‌های مختلف مهمترین رویداد تئاتری کشور برای کسب جوایز تلاش می‌کنند، امسال بیست و دو اثر به مرحله نهایی بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کرده‌اند که در نهایت در تاریخ بیست و دوم بهمن ماه بهترین‌های خود را خواهند شناخت. 

https://zbcdn.cloud/files/cache/61985_ziya8141%20copy.9238bd.jpg

متساوی‌الساقین

متساوی‌الساقین به نویسندگی و کارگردانی عمادالدین رجب‌لو از شهر گرگان و به مدت زمان ۶۰ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن ساعت ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. در این نمایش سمیرا سرچاهی، محدثه شیر علی، رعنا زیادلو، نازنین شهسواری، اسما دهمرده، مارال روشنیان، فتانه شمس آبادی و پروا آقاجانی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: کار غریبه نمی‌تونه باشه. این اثر برگزیده سی‌امین جشنواره تئاتر استانی گلستان است. در خلاصه نمایش آمده: در روز‌های نزدیک به بازنشستگی مدیر مدرسه‌ای دخترانه که فردی معتقد است، حادثه‌ای رخ می‌دهد. او برای حفظ آبروی خود و مدرسه، تصمیم می‌گیرد پنهانی به این مسائل رسیدگی کند. عمادالدین رجبلو متولد ۱۳۷۴ در گرگان، بازیگر و کارگردان نمایش‌های جهش، اعجاز، چراغ خاموش و تابلوی تماشا، بازیگر نمایش‌های سمت، خشت خام، آدمک سلام، جایی که آب از خاکش پایین نمی‌رود، آلیس در کارخانه عروسک‌سازی، دختران جنگل، کجا آباد و عطش خورشید، نویسنده و کارگردان نمایش‌های قربانگاه، شیرین، دشمن خدا و کد ۱۳ و طراح صحنه نمایش شاعرانگی‌های یک چوپان محترم است.

در دهانم حرف بزن

در دهانم حرف بزن به نویسندگی سید قاسم حسینی و کارگردانی عبدالزهرا محمودی از شهر بندر دیر و به مدت زمان ۹۰ دقیقه شنبه ۱۲ بهمن ساعت ۱۸ و ۲۰:۴۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش سعید فولادی، میثم عابدی، محمد عمرانی، سحر حقشناس، حسن قانون، مهسا ضرغامدوست، احسان امیری و رسول محمودی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: اهالی اینجا پیشکش‌هایشان را به امامزاده‌ای میفرستند که جوابی به نذورات آن‌ها نمیدهد. قبرستانی که قریب به آن امامزاده است، روزبه را هر روز به آنجا میکشاند، به نظاره قبر پدرش. پدری که توسط کدخدا کشته شده است. عبدالزهرا محمودی متولد ۱۳۶۱- در بندر دیر و دانش‌آموخته کارشناسی روابط عمومی است. او کارگردان نمایش‌های آواز پر جبرئیل، شوالیه دریای سرخ، روزی که شیطان گریست، فصل بیداری، انتظار با بوی نرگس، تایتانیک لکنته، در دهانم حرف بزن و رکوئیم و بازیگر نمایش‌های کمدی استشمامات، حسنی و دیو راه باریگ پشت کوه، پل نو، مجمع دیوانگان، نقشه‌های حسن کچل، کمدی ارتفاعات، نمکی و همای سحرآمیز، کمدی اکتشافات و یک تخت حوضی فوق‌العاده بیمزه است.

ژنتیک

ژنتیک به نویسندگی و کارگردانی مهسا غفوریان از شهر مشهد و به مدت زمان ۱۰۰ دقیقه یکشنبه ۱۳ بهمن ساعت ۱۸ و ۲۰:۴۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش آوا عباس‌آبادی، سارا پاکدل، شادی عمرانی، محمدحسین نیکروان، علی خشایی، مهلا مطبوعی، فرتاش زرگرباشی، پرهام کچرانلویی، میعاد فوقانی، مسعود عسگری، علی شریف، محمد نادم، مهراد فلاحی، هلیا کریمی، تارا تیموری، سپیده عابدی، مژگان کرمانی‌نژاد، آیناز شیرازی‌زاده، ژاله رضایی، سمیرا روشن‌نژاد، بهزاد خیراندیش، مریم شاپوری، سمیه طهماسبی، علی باغبان‌زاده، مهشید اردکانی، ندا حیدری، بهمن مشکات و میترا سلطانی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: امروز دانشجویان رشته ژنتیک سلولی- مولکولی، امتحان کتبی اخلاق زیستی دارند. پیش از امتحان یکی از آن‌ها چیزی از دهانش بیرون می‌پرد و به استاد می‌گوید. حالا همه باید یکی پس از دیگری به حراست دانشگاه بروند، شاید برای این‌که شفاهی امتحان اخلاق زیستی بدهند! مهساغفوریان

باق‌وحش

باق‌وحش به نویسندگی فرامرز مهدیان دهکردی و کارگردانی امیر بهاور اکبرپور دهکری از شهر شهرکرد و به مدت زمان ۶۰ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن ساعت ۱۷ و ۲۰ در تالار دکتر ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش سید مهدی حسام‌الذاکرین، آرزو عبدالهی و مائده رفیعی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: داستان حول یک خانواده سه نفره ایرانی (پدر، مادر و دختر) است. در طول نمایش رخداد‌هایی از دل یک شایعه باعث ایجاد بحران‌های مختلفی می‌گردد. تصمیم‌های اعضای این خانواده نسبت به یک‌دیگر باعث ایجاد لحظه‌هایی در امتداد هم و در زمان‌های مختلف می‌شود. امیربهاور اکبرپوردهکردی متولد ١٣٧١ در شهرکرد، دانش‌آموخته کارشناسی مکانیک ماشین‌آلات کشاورزی از دانشگاه دولتی شهرکرد است. او کارگردان و طراح صحنه نمایش‌های حاشا (جایزه اول کارگر‌دانی و طراحی صحنه و نمایش برگزیده بیست و هشتمین جشنواره تئاتر استان چهارمحال و بختیاری)، یک بعلاوه دو (جایزه اول کارگردانی و جایزه برتر نویسندگی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان چهارمحال و بختیاری) و آنشرلی با مو‌های خیلی قرمز (نمایش برگزیده و رتبه برتر طراحی صحنه و کاندیدای کارگردانی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران) است.

رسن‌های گور

رسن‌های گور به نویسندگی باقر سروش و کارگردانی کامران جباری از شهر بیجار و به مدت زمان ۶۰ دقیقه دوشنبه ۱۴ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در سالن اصلی تئاتر مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش شایسته فرمانی‌فرد، پیمان جباری، محمد وطنخواه، آرین سجادی، حجت‌اله اسداللهی، علیرضا خضری و کامران جباری ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: زمانه جنگ است. دو گودال بزرگ در حیاط مدرسه‌ای کنده می‌شود تا پناهگاه شود. با کنده شدن زمین و بیرون افتادن استخوان‌ها، دانش‌آموزان حالا فهمیده‌اند که مدرسه‌شان در گذشته قبرستان بوده است و ماجرای روح سرگردان زنی که شب‌ها توی کلاس‌ها پرسه می‌زند، تبدیل به کابوسی برای دانش‌آموزان شده است. کـامـران جبـاری متولد ۱۳۶۰ در تهران، دانش‌آموخته فیلم‌سازی، کارگردان و طراح نمایش‌های رسن‌های‌گور (برگزیده سی امین جشنواره تئاتر استان کردستان)، استرالیا (رتبه اول طراحی صحنه و رتبه دوم کارگردانی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان کردستان) و پَستو (رتبه اول کارگردانی، طراحی صحنه و بازیگری بیست و هفتمین جشنواره تئاتر استان کردستان) و بازیگر نمایش‌های پرونده ناتمام (رتبه دوم بازیگری بیست و چهارمین جشنواره تئاتر استان کردستان)، اُپراتور نوع چهارم (رتبه سوم بازیگری بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان کردستان)، بیدینجیلی (رتبه اول بازیگری بیست و ششمین جشنواره تئاتر استان کردستان)، شاره دوور، سوورانه، پَســتو و رسن‌های گور (رتبه سوم بازیگری سی امین جشنواره تئاتر استان کردستان) است.

مهندس واشینگ کلوز

مهندس واشینگ کلوز به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل بلغندر از شهر قم و به مدت زمان ۴۵ دقیقه سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۵ و ۱۶ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. در این نمایش علی مقدم، ابوالفضل احمدی، احمد علیئی و صدیقه مشایخی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: واشینگ کلوز نویسنده‌ای است که از بی‌پولی مجبور است سیفون دستشویی نصب کند. همسرش به خاطر کمبود‌های مالی زندگیش، شخصیت مرد را قبول نداشته و خجالت می‌کشد تا به دوستانش بگوید شوهرش سیفون وصل می‌کند. به همین دلیل به همه می‌گوید که شوهرش مهندس واشینگ کلوز است. داستان از جایی که دوستان زن به شغل شوهرش پی می‌برند، بحرانی شده و ماجرا به نابودی زندگی نویسنده می‌کشد. ابوالفضل بُلغندر

متولد ۱۳۶۷ در قم، دانش‌آموخته کارشناسی بازیگری از دانشگاه نبی‌اکرم تبریز، کارگردان نمایش‌های و کشتمش همین امروز صبح ساعت یازده و دوازده نامه سرگشاده برای خدا، بازیگر نمایش‌های تولد یک نمایشنامه، یک بازی جدید، پرنده پرواز می‌کند، سکوت، نهر فیروز آباد و مرثیه‌ای به قافیه انتظار در رسای بیداری، کارگردان و بازیگر نمایش‌های دور دنیا در هشتاد روز و کابوس کش‌دار شادی و نویسنده نمایشنامه‌های چیزی شبیه آرامش، شفا، هفت زن متحرک و دیدن با زاویه بسته است.

https://media.mehrnews.com/d/2019/07/20/3/3184279.jpg

شاه ماهی

شاه ماهی به نویسندگی احمد سلگی و رضا بهاروند و کارگردانی رضا بهاروند از شهر تهران و به مدت زمان ۱۱۰ دقیقه پنج‌شنبه و جمعه ۱۷ و ۱۸ بهمن ساعت ۱۹ در تماشاخانه شهرزاد به صحنه می‌رود. در این نمایش امیر جدیدی، علی شادمان، الناز حبیبی، فائزه یوسفی، کیوان محمدی، مهران میری، سارینا ترقی، نصیر ساکی، پرستو معین‌الدین و نیما سکوت ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: داستان شاه‌ماهی، داستان برگ‌زار است؛ جزیره‌ای مطرود در میان آب‌های آزاد جهان. در این سو یک پادشاه دارد که صاحب تنها تفنگ جزیره است و در آن سو هشت جوان که از ماندن خسته‌اند. رضا بهاروند متولد ۱۳۷۱ در خرم‌آباد، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر. نویسنده نمایشنامه زهرماری. کارگردان نمایش‌جن‌بچه در حجله عریان (تندیس کارگردانی بخش رادیو-تئاتر سی و دومین جشنواره بین¬المللی تئاتر فجر). نویسنده و کارگردان نمایش سماعی‌زاده و کارگردان و طراح صحنه نمایش وقت ناهار (تقدیر کارگردانی و طراحی صحنه هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران) است.

قزل‌حصار

قزل‌حصار به نویسندگی و کارگردانی امین ابراهیمی از شهر کوهدشت و به مدت زمان ۱۲۰ دقیقه سه‌شنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۷ و ۲۰ در سالن اصلی تئاتر مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش امین ابراهیمی، وحید اکبری، مازیار ساکی و پگاه خلفوند ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: چند نفر می‌خواهند دست به کار خطرناکی بزنند. حقایق و اتفاقاتی، سرنوشت و زندگی این آدم‌ها را دست‌خوش تغییر می‌کند. امین ابراهیمی متولد ۱۳۶۰ در کوهدشت، دانش‌آموخته کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر و کارشناسی‌ارشد کارگردانی از پردیس هنر‌های زیبای دانشگاه تهران و نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش‌های گم‌گور، دست‌ها هنوز معجزه می‌کنند، سندیکای مردگان، بلوط برشته، مادر، ما هم مردمی بودیم، خون و لجن، سال‌های بی‌خاطره، ترانه‌ای برای تو (کسب رتبه برتر نویسندگی از سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) و زمستان بود (کسب دیپلم افتخار کارگردانی از سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) است.

کمینه نان

کمیته نان به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج از شهر تهران و به مدت زمان ۶۵ دقیقه پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ساعت ۱۷:۳۰ و ۲۰:۳۰ در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. در این نمایش الهام شعبانی، غزاله جزایری، شاهو رستمی، حسین پورکریمی، سعید احمدی و پردیس منوچهری ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: خانواده کولبری که پایش روی مین رفته برای درمان به تهران می‌آیند و مجبور می‌شوند در خانه یکی از کارگران کرد همشهری خود چند روزی بمانند و کم‌کم با مشکل بزرگتری مواجهه می‌شوند که باور کردنی نیست. لیلی عاج متولد ۱۳۵۷ در تهران، دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی، نویسنده و کارگردان نمایش های: شب، باله روی سطر‌های بی‌معنی، فکاهی نامه‎ یک زن، خواب زمستانی، قند خون و روزمرگی و نویسنده نمایشنامه‌های: سالی که دوبار پاییز شد (برنده‏‏ تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین نمایشنامه در مسابقه‏ نمایشنامه‏نویسی سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) و کجایی ابراهیم؟! (برنده دیپلم افتخار و تندیس اولین جشنواره نمایشنامه‏‌نویسی اقتباسی گام دوم‏) است.

صدمین سالگرد فتح گریه

صدمین سالگرد فتح گریه به نویسندگی صابر محمدی و کارگردانی مهرداد علی‌پور از شهر گچساران و به مدت زمان ۵۵ دقیقه چهارشنبه ۱۶ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹:۳۰ در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش ﺑﻬﻨﺎز ﻣﻨﺪﻧﯽ‌زاده، ﻣﺤﻤﺪرﺿﺎ اﻧﺼﺎری، رﺿﺎ ﻋﻠﯽﭘﻮر، ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺑﺮزی، ﻣﺮﺗﻀﯽ ﯾﺰداﻧﺨﻮاه، ﻣﺤﻤﻮد دﺷﺘﯽ، ﺳﭙﻬﺮ ﭘﻮراﻟﺤﺴﯿﻨﯽ، ﻣﺤﻤﺪرﺿﺎ ﻣﺒﺎرﮐﯽ، ﺳﺎﻣﺎن ﻣﺮداﻧﯽ، اﺣﻤﺪرﺿﺎ وﻓﺎﯾﯽ، ﻣﻬﺮﺷﺎد ﻋﻠﯽﭘﻮر، رﺿﺎ ﺳﻮﺳﻨﯽ، ﻣﺤﻤﺪﺻﺎﻟﺢ ﮐﺮﻣﯽ و ﻏﺰل دژدار ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: ﻗﺎﻧﻮن ﺑﻪ زﻧﺎن زور می‌گوید. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﺘﻘﺪ اﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺎﻧﻮن را رﯾﺸﻪ ﮐﻦ ﮐﺮد ﻧﻪ خان‌ها را. از کوه‌های زاﮔﺮس، دﻧﺎ، زردﮐﻮه و آﺳﻤﺎری، ﺑﺎ ﺷﻨﯿﺪن ﺧﺒﺮ ﺷﻮرش و ﻟﺸﮑﺮﮐﺸﯽ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﺗﻬﺮان، ﻣﺮدان ﺟﻨﮕﯽ ﺳﺮازﯾﺮ می‌شوند و ... ﻣﻬﺮداد ﻋﻠﯽ‌ﭘﻮر متولد ۱۳۵۸ در گچساران، دانش‌آموخته کارشناسی ادبیات فارسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران، کارگردان نمایش‌های ده هزار و یک شب، سرگذشت چند غریق به استشهاد دار و درخت، صدمین سالگرد فتح گریه و روایت رودخانه از زایش، نویسنده و کارگردان نمایش کودک مَلک‌محمد پادشاه و بازیگر نمایش‌های: یک هفته راه رفتن در بهشت، روایتی برای بهرام چوبین (رتبه دوم بازیگری جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران، ۱۳۸۲) و توک زدن مثل پرنده به سیب سرخ است.

ننه مده‌آ

ننه مده‌آ به نویسندگی یوسف شکوهی و کارگردانی آژمان بیژنی‌نسب از شهر فسا و به مدت زمان ۵۰ دقیقه چهارشنبه ۱۶ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در سالن اصلی تالار مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش محسن تنها، میثم جعفری کوچی، محمدحسین رجبیان و آژمان بیژنی‌نسب ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: در کوه‌های جنوب خرابه‌هایی است که در آن کلبه‌های سنگی وجود دارد که به آن‌ها خِرف خانه می‌گویند مردم عقیده دارند در قدیم ایلیات جنوب که ییلاق و قشلاق می‌کردند، هر پیری که خرف و آدم‌هایی که از نظر روحی و جسمی از کار افتاده، معلول، مردنی و دارای بیماری روحی و روانی بودند را با مقداری آب و نان در آنجا می‌گذاشتند و محل را ترک می‌کردند. آژمان بیژنی‌نسب متولد ۱۳۷۱ در فسا، کارگردان و طراح صحنه نمایش‌های کچول و دیو مجازی، ننه مده‌آ، بیا باهم بکشیم و هفت و آواره، کارگردان نمایش‌های خش‌خش بوم‌بوم و عروسک‌هایمان را بخوریم، بازیگر نمایش‌های کوه یخ، گالیدارگ و یورت و طراح و چهره‌پرداز نمایش‌های من و جارو، زندگی، بازگشت از منا و تابوت است.

https://zbcdn.cloud/files/cache/11568__h8a7486.9238bd.jpg

شازده احتجاب

شازده احتجاب به نویسندگی و کارگردانی افشین زمانی که برداشتی آزاد از رمان شازده احتجاب اثر هوشنگ گلشیری است؛ از شهر تهران و به مدت زمان ۷۵ دقیقه دوشنبه و سه‌شنبه ۱۴ و ۱۵ بهمن ساعت ۱۸ و ۲۰:۴۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش رها مقدم، علیرضا لبیبیان، شهاب عباسیان، علی پویاقاسمی، فائزه حمیدی، نسترن پارساییان، مهسا ظهیری، مرجان مومنی، رضا محمدی، نریمان عابدی، مهدیس هاشمی و افشین زمانی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: شازده خسرو، خمیده و خسته از تاریکی کوچه باریک عبور می‌کند و به خانه می‌رسد، در خانه با جسد خود رو به رو می‌شود. افشین زمانی متولد۱۳۶ در تهران، دانش‌آموخته کارشناسی کارگردانی و کارگردان نمایش‌های بالاخره اتفاق می‌افته، ننه دلاور و فرزندانش (تندیس بهترین کارگردانی جشنواره تئاتر استان تهران،۱۳۹۲)، جایی در میان خوک‌ها، همه این روز‌های برفی (تندیس بهترین کارگردانی جشنواره تئاتر استان تهران،۱۳۹۱)، آندورا، پایان بازی و خاطرات هنرپیشه نقش دوم (تندیس بهترین‌کارگردانی مسابقه جوان سی و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) است.

غم‌نومه وطن و تن

غم‌نومه وطن و تن به نویسندگی و کارگردانی جواد خاکسار حقانی از شهر شهرکرد و به مدت زمان ۶۰ دقیقه چهارشنبه ۱۶ بهمن ساعت ۲۰:۳۰ و پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ساعت ۱۷ در تالار دکتر ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش که برگرفته از نمایشنامه سویینی تاد اثر استیون سوندهایم است؛ بهزاد ترابیان، اصغر اشراقی، پریا امینی، سهراب اسماعیلی، آرمان براتی و لیلا موسوی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: آرایشگر قدیم شهر، بعد از تبعید، برای انتقام از مردم و داروغه، در لباسی نو به شهر باز می‌گردد. چهره دیگری از شهر می‌بیند، آدم‌هایی پیر و زشت و بد صدا، و شهری که به کلی رنگ باخته است. آرایشگر با حیله­ای قدیمی مردم شهر را جوان می‌کند. اسم و آوازه او در میان مردم می‌پیچد. جواد خاکسار حقانی متولد ۱۳۷۰ در شهرکرد، دانش‌آموخته کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر دامغان، نویسنده مقاله پژوهشی تئاتر از منظر دیوید وود (مقاله برتر اولین کنگره هنر و معماری تهران، ۱۳۹۵)، نویسنده نمایشنامه‌های دستاورد، قاب و منسوخ ته بیت و بازیگر نمایش‌های تجربه‌های اخیر، خاکستری، وصیت و بیماری است.

بیگانه در خانه

بیگانه در خانه به نویسندگی و کارگردانی سید محمد مساوات از شهر تهران و به مدت زمان ۱۳۰ دقیقه پنج‌شنبه و جمعه ۱۷ و ۱۸ بهمن ساعت ۱۹ در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش رومینا مومنی، محمد علی‌محمدی، علی حافظ‌پور و دینو زمام‌حدده ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: زن و شوهری مهاجر در خانه‌ای زندگی می‌کنند و متوجه حضور بیگانه‌ای در خانه می‌شوند. سیدمحمد مساوات متولد ۱۳۶۲ در تهران، دانش‌آموخته کارشناسی نقاشی و کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارگردان نمایش‌های این یک پیپ نیست، قرب آن‌گاه، بی‌پدر، یافت‌آباد و بیضایی و نویسنده و کارگردان نمایش‌های ارتش میرزا ملکم‌خان خانبلوکی، این روبان سیاه (برگزیده کارگردانی و نویسندگی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران)، بازیخانه قیاس‌الدین مع‌الفارق (کسب تندیس کارگردانی و نویسندگی پانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران و تقدیر کارگردانی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر)، قصه ظهر جمعه (تقدیر کارگردانی و نویسندگی سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) و خانه‌واده (مقام برتر کارگردانی مسابقه بین‌الملل سی و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) است.

دست‌هایم کو مم حسن

دست‌هایم کو مم حسن به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی رضا کرمی‌زاده از شهر یاسوج و به مدت زمان ۴۵ دقیقه پنج‌شنبه ۱۷ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در سالن اصلی تالار مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش اکبر آیین، نازنین نادرپور، مهرداد علی‌پور، بهنام مهدی‌پور و پوریا نیک‌اقبالیان ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: نرگس‌گلی یک روز آمده آبادی، اژد‌ها روی برکه نیشش می‌زند و می‌میرد. صبح هم پدر و مادرش از آبادی می‌روند. مم‌حسن همه چیز را فراموش می‌کند. یک چیز‌هایی را باید بی‌بی یادش بیاورد، یک چیز‌هایی را علی‌سینا، خمپار‌ها و منور‌ها را کاظم، یوسف هم که بچه هست. کاش کسی یادش بیاورد. رضا کرمی‌زاده متولد ۱۳۵۹ در یاسوج، دانش‌آموخته کارگردانی سینما، طراح صحنه نمایش‌های سه گانـه ســوء زن و سوسک، سـه روایت از مردن در یک شب مه‌آلود، خــواب برهنــه بــرف، هیچ، هملت، میر مهنا و اسب؛ و کارگردان نمایش‌های کابوس‌های سرمه‌ای اسبی که آزار گرفتــه بود، چـاقوی دم کــــرده شب، یک هفتــه راه رفتــن در بهشت، چنـد روایت نامعتبــر، ندیــدنی و آنتــولوژی صبح فــرحناک یک چــاقو است.

است

است به نویسندگی پرنیا شمس و امیر ابراهیم‌زاده، کارگردانی پرنیا شمس و تهیه‌کنندگی نوید محمدزاده از شهر تهران و به مدت زمان ۷۰ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در سالن اصلی تالار مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش پروانه ذابح، یاسمن رسولی، ترانه یوسفی، شادی صف شکن، مهتاب کریمی، صدف ملکی و ماهور میرزانژاد ایفای نقش می‌کنند. این نمایش تندیس بهترین متن، تندیس بهترین طراحی صحنه، جایزه دوم بازیگری زن، جایزه دوم کارگردانی و بهترین اثر معرفی شده برای اجرای عموم از بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی است. در خلاصه نمایش آمده: ماهور دختری ساکن شهرستان، وارد مدرسه‌ای غیرانتفایی در تهران می‌شود. او با یکی از همکلاسی‌های خود به اسم ترانه رابطه‌ای صمیمی شکل می‌دهد، که این رابطه از سمت مدرسه و دیگر بچه‌ها به شکل دیگری برداشت شده که باعث ایجاد مشکلاتی برای ماهور و ترانه و دیگر بچه‌ها می‌شود. پرنیا شمس متولد ۱۳۷۵ در نهاوند، دانشجوی کارشناسی کارگردانی دانشگاه سوره تهران، بازیگر نمایش‌های آغاز یک سمفونی، قرب آن‌گاه و حرف بزن مده‌آ و نویسنده و کارگردان نمایش تطور است.

کُلاغ‌ها

کُلاغ‌ها به نویسندگی و کارگردانی سعید محسنی از شهر اصفهان و به مدت زمان ۸۰ دقیقه جمعه ۱۸ بهمن ساعت ۱۷ و ۱۹ در سالن اصلی تالار مولوی به صحنه می‌رود. در این نمایش محمد ترابی، قادر طباطبایی زواره و بهاره آقاداود ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: غلام و سلیم که در یک مرغداری کار می‌کنند، برای رسیدن به آرزوهایشان یک جفت کلاغ خریده‌اند و در شرایط خاصی از آن‌ها نگهداری کرده و تماشایشان می‌کنند. حضور دختری که می‌کوشد تا دریچه‌ای تازه بر دنیای آن‌ها باز کند، سبب می‌شود تا فاجعه‌ای اتفاق بیفتد. سعید محسنی متولد ۱۳۵۵ در اصفهان؛ دانش‌آموخته کارشناسی کارگردانی از دانشگاه سوره اصفهان و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس، نویسنده و کارگردان نمایش‌های وقتی که قرص ماه کامل می‌شود، فرنگیس، سربازی از یک دوران سپری شده، ردپا اگر ماندنی بود کسی راه خانه‌اش را گم نمی‌کردو دختران بابا آنتون، نویسنده رمان‌های دختری که خودش را خورد، نهنگی که یونس را خورد هنوز زنده است، برسد به دست لیلا، آوازی برای سنجاقک‌ها و کاپیتان بابک و نویسنده نمایشنامه‌های: سبوط، هنوز باران می‌بارد، ناودیس، نام تمام مردگان یحیی است، ردپا اگر ماندنی بود کسی راه خانه‌اش را گم نمی‌کرد، مردی که کت و شلوار راه راه سیاه و سفید می‌پوشید و پاسگاه خالی است می‌باشد.

همه فرزندان مکبث

همه فرزندان مکبث به نویسندگی مهدی شفیعی زرگر و کارگردانی مجتبی رستمی‌فر از شهر اهواز و به مدت زمان ۱۰۰ دقیقه شنبه ۱۹ بهمن ساعت ۲۰ در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش حشمت‌الله قاسمی، عبدالرضا نصاری، امجد جلالی، خدیجه بابادی، شیرین دژاگاه، پیمان طالبی، ایلیا خیراللهی، فرنوش اقبال‌منش، فرشته اسکندری، پارسا امینی، مهربان برهانی، مدینه بدوی، پارسا بیداروندی، حسن پریان، مهرتاز چهارلنگ، فاطمه حردانی، آرمین حجازی، زهرا خسروی، مریم زنگنه، زینب ساکی، رضوان سراج همدانی، محمدحسین سیاحی، نوشین شکاری، امیرحسین سلمان ساعدی، یاسمن طاهری، شقایق عسکری‌راد، رضا قاسمی، حدیث قاسمی، مصطفی کردانی، باران محمدی‌پور، مهدی مروانه‌پور، آرزو مکوندی، پریناز نصیریان، بنیامین یزدانی، آتوسا یوسفی و رایا یوسفی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: خانم مکبث که نازاست، نزد جادوگر می‎رود و از او معجونی برای چاره طلب می‎کند. جادوگر معجونی به او می‎دهد. خانم مکبث به این جادو می‎میرد و باز زاده می‎شود و از خانم مکبث نو فرزندانی بی‎شمار زاده می‎شوند. مجتبی رستمی‌فر متولد ۱۳۶۵ در اهواز، دانشجوی کارگردانی تئاتر دانشکده هنر معماری دانشگاه آزاد اسلامی، کارگردان نمایش‌های خط آخر، رسوایی بدون نیاز به پرونده، پرواز پرندگان مهاجر در صبح روز آخر، هملت، پرسه در لابه‎لای فریم‌های به هم چسبیده روی تایم‌لاین (تندیس بهترین کارگردانی مسابقه تئاتر ایران سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر)، رقصیدن روی روزنامه‌های دیروز، مرثیه‎ای برای یک مرد مرده و تاکسیدرمی و نویسنده نمایشنامه‌های جغرافیای قصه‌ای به رنگ آتش به طعم دود، زیبا و کوچک با آرزوی بزرگ است.

https://zbcdn.cloud/files/cache/18533_3.9238bd.jpg

کریم‌لوژی

کریم‌لوژی به نویسندگی مهران رنج‌بر، کارگردانی رضا بهرامی و تهیه‌کنندگی نوید محمدزاده از شهر تهران و به مدت زمان ۵۵ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۹ و ۲۰ بهمن ساعت ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود. در این نمایش مجید رحمتی ایفای نقش می‌کند. در خلاصه نمایش آمده: کریم شیره‌ای، تلخک دربار ناصرالدین شاه، بعد از مرگش دنبال قبر خود می‌گردد. رضا بهرامی متولد ۱۳۵۹ در تهران، دانش‌آموخته کارشناسی کارگردانی سینما از دانشگاه فرهنگ و هنر تهران، کارگردان نمایش‌های: پیرمرد و ببر، زندگی برای زندگی، بیست متری جوادیه، عکس خانوادگی، همین حوالی، مبارک و نسل جدید، نگاه خط‌خطی و لا‌مکان لازمان و بازیگر نمایش‌های: ترن، مشروطه بانو، تا یک بشمار، تماشاچی محکوم به اعدام، در مه بخوان، غلامرضا لبخندی، من چه جوری ممکنه یه پرنده باشم و بپا از اتوبوس جا نمانی است.

تنها خرچنگ خانگی لای ملافه‌ها خانه می‌کند اتللو

تنها خرچنگ خانگی لای ملافه‌ها خانه می‌کند اتللو به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی از شهر تهران و به مدت زمان ۱۰۰ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۹ و ۲۰ بهمن ساعت ۱۷:۳۰ و ۲۰ در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش اصغر همت، ناهید مسلمی، غلام فرج‌زاده، ایمان اشراقی، مسیح کاظمی، گاتا عابدی و منصور صوفی ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: داستان اتللو این‌بار در جنوب ایران اتفاق می‌افتد. ابراهیم پشت‌کوهی متولد ١٣٥٥ در بندرعباس، نویسنده و کارگردان نمایش‌های رساله گردش خون، حقیقت‌العشق فی برهوت معرفت، تنها سگ اولی می‌داند چرا پارس می‌کند، مکبث، فروش یک روح سرکش با فن تف یا بوتیقای خون، مکبث زار (اجرا در کشور ارمنستان و فستیوال بین‌المللی شکی آذربایجان)، شب‌های مسکو و مثل آب برای شکلات. کارگردان نمایش وقتی ما برگردیم دو پای آویزان مانده (نمایش برگزیده و جایزه اول کارگردانی هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر)، مکبث (اجرا در کشور آلمان)، آخرین انار دنیا، از استخوان خال شدن و کمدی الهی و دستیار کارگردان و دستیار نویسنده نمایش شکار روباه است.

چند روایت نامعتبر از آنچه نمی‌دیدیم

چند روایت نامعتبر از آنچه نمی‌دیدیم به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی کریم علی‌خواه از شهر ارومیه و به مدت زمان ۷۰ دقیقه شنبه ۱۹ بهمن ساعت ۱۷ و ۲۰ در تالار دکتر ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش بهرام جلالی، اکبر سبیلان، ایلیا علی‌خواه، الهام حیدریان، سعید عبدالهی، سعیده شکری، بهارک پژمانفر و عطا رستم‌زاد ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: روایت سه گانه از آدم‌های یک روستا در برزخ که مکافات کرده‌هایشان را پس می‌دهند. روایت اسد که به زن خود بد گمان شده و او را زنده بگور می‌کند، روایت تیمور که بدنبال زیر خاکی می‌رود و روایت عطا و پیرو که در گورستان بدنبال شیشه مشروب‌های یعقوب ارمنی‌اند. کریم علی‌خواه متولد ۱۳۵۵ در مرند، دانش‌آموخته کارشناسی ادبیات فارسی از دانشگاه پیام‌نور مرند، دانشجوی کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر دانشگاه نبی‌اکرم تبریز و کارگردان نمایش‌های: آرش، شاه و شبدیز، مسافران،‌ای ماه، ماه در محاق، ماه و مه، جن‌هایی که سال اسب می‌آیند، دایرگی، پنجره‌ای رو به روشنایی، اسب قاتلین، مرگ یزدگرد، مرگ روی شیروانی داغ، پل، گم‌سوار، جنگنامه غلامان، کمدی اکتشافات و دزدان دریایی است.

مارلون براندو

مارلون براندو به نویسندگی و کارگردانی مهران رنج‌بر، از شهر تهران و به مدت زمان ۸۵ دقیقه شنبه و یکشنبه ۱۹ و ۲۰ بهمن ساعت ۱۸ و ۲۰:۴۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود. در این نمایش مهران امام‌بخش، سارا رسول‌زاده، یلدا عباسى، امین میرى و على پویاقاسمى ایفای نقش می‌کنند. در خلاصه نمایش آمده: لحظه مرگ براندو و حمله کاراکترهایى مثل مرلین مونرو، سینیور مارلون و ماریا اشنایدر به براندو و فرو رفتن در برزخى خطرناک. مهران رنج‌بر متولد ۱۳۶۱ در خرم‌آباد، دانش‌آموخته کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد اسلامی اراک (سال ۱۳۸۰)، نویسنده و کارگردان نمایش‌های استیوجابز، روز، داخلی، دوازده شب، منتشا و کافه فرانسه، کارگردان نمایش‌های آوازه‌خوان طاس، مکبث و ریچارد سوم و بازیگر نمایش‌های: پالت، تراس، اتوبان، وارطان و شوایک است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *