خطر بزرگی از ناحیه گروه‌های تروریستی حاضر در غوطه شرقی، دمشق را تهدید می‌کند

8:27 - 07 اسفند 1396
کد خبر: ۴۰۰۲۹۸
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه خطر بزرگی از ناحیه گروه‌های تروریستی حاضر در غوطه شرقی، دمشق را تهدید می‌کند، گفت: این گروه‌ها برای مدت زیادی از درگیری‌های مستقیم اجتناب می‌کردند و در مقاطعی نیز با شلیک به سمت مناطق شرقی شهر «حلب»، در این منطقه اختلال و ناامنی ایجاد می‌کردند.
سردار سنایی رادسردار رسول سنایی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به قطعنامه اخیر شورای امنیت در خصوص آتش بس در سوریه، اظهار کرد: «غوطه شرقی» جزو شهرک‌های پیرامونی دمشق است و درحالیکه قبل از آغاز بحران سوریه ۵۰۰ هزار نفر جمعیت داشت، امروز گفته می‌شود این منطقه بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار نفر سکنه دارد.

وی با بیان اینکه گروه‌هایی از تکفیری‌ها و تروریست‌ها که حامیان اصلی آن‌ها عربستان سعودی است نیز در این منطقه مستقر هستند، افزود: این گروه‌ها  آمادگی دارند تا در شرایط خاص وارد دمشق شده و دست به اقدامات خرابکارانه بزنند؛ در شرایطی مثل کودتا یا وقوع انفجار بزرگ در دمشق که تسلط دولت مرکزی سوریه را دچار اختلال کند، این گروه‌ها آمادگی دارند بلافاصله وارد دمشق شوند.

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه خطر بزرگی از ناحیه گروه‌های تروریستی حاضر در غوطه شرقی، شهر دمشق را تهدید می‌کند، عنوان کرد: این گروه‌ها برای مدت زیادی از درگیری‌های مستقیم اجتناب می‌کردند و در مقاطعی نیز با شلیک به سمت مناطق شرقی شهر «حلب»، در این منطقه اختلال و ناامنی ایجاد می‌کردند.

سردار سنایی‌راد با بیان اینکه در مذاکرات آستانه، منطقه «غوطه شرقی» جزو مناطقی بود که به عنوان مناطق کاهش تنش در دستور کار قرار گرفت، اظهار کرد: عدم حضور گروه‌های تروریستی در غوطه شرقی که در راس آن‌ها داعش و جبهه النصره قرار داشت، از جمله محور‌های نشست آستانه بود در حالیکه ما دیدیم جبهه النصره با تعویض تابلوی خودش تحت عناوین دیگر، در غوطه شرقی و همچنین در برخی مناطق سوریه فعالیت خود را ادامه داد.

وی افزود: بعد از ایجاد مزاحمت‌هایی از سوی تروریست‌ها که نقض توافق ضمنی برای مناطق کاهش تنش به شمار می‌رفت، ارتش سوریه و حامیان آن، غوطه شرقی را به محاصره درآوردند و عملیات را برای نابودی یا اخراج این گروهک‌های تروریستی آغاز کردند.

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه هم اکنون احرارالشام، تحریرالشام و جیش الاسلام در غوطه شرقی هستند که گاهی حتی بین این خود گروه‌ها درگیری‌هایی وجود دارد، افزود: بعد از آنکه تروریست‌ها در غوطه شرقی محاصره شدند و احتمال نابودی آن‌ها وجود داشت، حامیان منطقه‌ای تروریست‌ها با کمک کشور‌های غربی در شورای امنیت فعال شده و  به بهانه نجات غیرنظامیان و ساکنین غوطه شرقی و ارسال کمک‌های انسان دوستانه، خواستار آتش بس در این منطقه شدند.

سردار سنایی‌راد ادامه داد: قطعنامه آتش بس اخیر در سوریه که حکم «تنفس مصنوعی» برای تروریست‌ها را داشت با اعتراض دولت‌های سوریه، ایران و روسیه مواجه شد و با این اعتراض، تغییراتی در متن قطعنامه ایجاد شد.

معاون سیاسی سپاه در پایان با بیان اینکه فراری دادن سران تروریست‌ها و تجهیز این گروه‌ها با حربه آتش‌بس و تحت پوشش «انتقال مجروحان» و «ارسال کمک‌های انسان دوستانه به تروریستها» در گذشته نیز از سوی کشور‌های غربی سابقه داشته است، خاطرنشان کرد: بعد از تغییر متن قطعنامه، ایران و روسیه هم اعلام کردند که به آتش بس پایبند باشند درحالیکه همچنان تضمینی برای نقض آتش بس از ناحیه گروه‌های تروریستی وجود ندارد.

انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *