اخراج بیخانمانها از لندن

بیخانمانی طی سالهای گذشته یک معضل بسیار بزرگ و اساسی برای همه کشورهای اروپایی، بهویژه انگلیس بوده است؛ جدیدترین آمارها نشان میدهند که وضعیت بیخانمانی در انگلیس طی پنج سال گذشته در مسیر وخامت حرکت کرده و به بالاترین سطح خود رسیده است.
بررسیها نشان میدهند که بحران بیخانمانی در انگلیس در مسیر بدتر شدن پیش میرود و شمار خانوادههای گرفتار در دام مسکن نامناسب نیز بیسابقه است؛ از این رو پیشبینی میشود که این بحران در آینده بدتر شود.
جدیدترین بررسیها نشان میدهند:
- تعداد خانوادههایی که در فهرست بیخانمانی در انگلیس ثبت شدند، طی پنج سال گذشته ۲۳ درصد افزایش یافته است.
- شمار خانوارهای دارای کودک بیخانمان یا ساکن اقامتگاههای موقت در انگلیس از سال ۲۰۱۸ تاکنون ۳۵ درصد افزایش یافت.
- شمار خانوارهای بیخانمان و اسکان یافته در اقامتگاههای موقت خارج از محل اصلی زندگی در انگلیس طی پنج سال گذشته ۴۲ درصد افزایش یافت.
دولت انگلیس هنوز راهبردی برای مقابله با روند فزاینده بیخانمانی منتشر یا اهدافی را معرفی نکرده است.
به گزارش گاردین، شوراها و شرکتهای مسکن لندن که مالک آنها هستند، از سال ۲۰۱۷ تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیون پوند را صرف خرید خانههایی کردهاند تا افراد بیخانمان را به خارج از پایتخت انگلیس منتقل کنند.
خانههای یادشده در اختیار شوراها یا شرکتهایی هستند که بهطور کلی یا جزئی مالک آن هستند و براساس برنامهریزیها برای اسکان افراد و خانوادههای بیخانمان، بهطور موقت در اسکان اضطراری یا بهطور دائم در خانههای اجارهای خصوصی استفاده میشوند.
- بیشتر بخوانید:
- وضعیت بیخانمانی کودکان در انگلیس از دریچه آمار
- چشمانداز هشداردهنده بحران بیخانمانی در انگلیس
بیشتر خانههای خریداریشده در مناطق محروم جنوب شرقی و شرق انگلیس هستند که به دلیل بیخانمانی ساکنان خود تحت فشارهای زیادی قرار دارند.
منتقدان میگویند که زندگی خانوادههای بیخانمان با دور شدن از اجتماعاتشان دچار آشفتگی شده است.
یک نماینده پارلمان انگلیس بهعنوان مخالف برنامه یادشده، اعلام کرد: استقرار در خارج از منطقه، برخی از آسیبپذیرترین خانوادههای بیخانمان را مجبور میکند تا از حمایت مورد نیاز دور شوند؛ در عین حال، برخی از کودکان صرفا برای رفتن به مدرسه ساعتها باید در راه باشند.
به گفته وی، این نتیجه ترکیب سمی بحران مسکن و کشاندن بودجه شورای محلی به نقطه شکست است.
یک نماینده مخالف دیگر هم با اشاره به اینکه تاثیر منفی چنین انتقالهایی بسیار زیاد است، گفت: این آخرین راهحل است، اما استفاده از آن به دلیل تشدید بحران مسکن، به یک امر عادی تبدیل شده است.
نمایندگان پارلمان انگلیس به شکل فزایندهای درباره استقرار بیخانمانها در خارج از مناطق شهری صحبت میکنند.
براساس آمارهای دولتی تعداد خانوارهایی که براساس طرحهای مشابه به خارج از محلههای سکونت منتقل شدهاند، به بالاترین میزان رسیده و افزایش ۳۹ درصدی را در ۱۲ ماه گذشته نشان میدهد.
انتهای پیام/