رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

فروش بیش از 7 هزار میلیارد تومان کالای تملیکی در 9 ماه

13:16 - 11 دی 1401
کد خبر: ۴۵۷۶۴۹۲
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
قائم مقام سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور در رابطه با میزان فروش کالاهای اموال تملیکی گفت: هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی کشور در ۹ ماه گذشته به فروش رفته است.

خبرگزاری میزان _ صاحب حجتی در حاشیه همایش آموزشی ۲ روزه راهبران سامانه یکپارچه اموال تملیکی کشور، گفت: هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی کشور در ۹ ماه گذشته به فروش رفت که ارزش فروش این کالاها نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

عضو هیات مدیره و قائم مقام سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور اعلام کرد: پس از ورود رئیس جمهور به موضوع وضعیت انبارهای اموال تملیکی کشور اقدامات گسترده‌ای برای تعیین تکلیف کالاها و اموال تملیکی به عمل آمد.

وی ادامه داد: در حالیکه بین ماه‌های فروردین تا پایان آذرماه سال گذشته سه هزار میلیارد تومان ارزش فروش کالا و اموال تملیکی بود اما امسال شاهد جهش چند برابری فروش و استقبال از خرید این اموال در کشور هستیم .

حجتی بیان کرد: میزان حراج اموال تملیکی کشور در ۹ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و ۱۵۰ درصد افزایش یافت. همچنین میزان ارزش پرونده‌های تعیین تکلیف شده کالاها و اموال تملیکی در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

وی اظهار کرد: با توجه به دستور صریح رئیس جمهور برای ساماندهی تشکیلات اداری و انبارهای اموال تملیکی کشور، ساختار ادارات این سازمان در سطح کشور از مدیریت به اداره کل ارتقا یافته ضمن آنکه فعالیت‌ها به لحاظ کمی و کیفی بهبود پیدا کرده است.

قائم مقام سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور ادامه داد: امسال ۱۷ هزار متر مربع به فضای انبارهای نگهداری کالا و اموال تملیکی کشور اضافه شد و وضعیت چیدمان، بسته‌بندی و نگهداری کالاها به مراتب بهتر شده است که همین امر استقبال مردم را از خرید کالاها تملیکی را در پی داشته است.

سخنگوی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی افزود: به منظور رعایت عدالت‌محوری، کالاهای تملیکی پس از انجام مراحل قانونی در سامانه الکترونیکی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بارگذاری و به صورت شفاف به مردم معرفی می‌شود تا مردم بتوانند از اقصی نقاط کشور برای خرید آن‌ها اقدام کنند.

حجتی گفت: حراج‌های حضوری با مشارکت استان‌ها در تهران انجام می‌شود اما بخش عمده حراج‌ها به صورت الکترونیکی است.

وی به راه‌اندازی سامانه یکپارچه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در آبان ماه امسال در کشور اشاره کرد و افزود: با هدف یکسان‌سازی اطلاعات و داده‌ها بین استان‌ها با حضور کارشناسان بخش «آی تی» و راهبران سامانه برنامه آموزشی ۲ روزه در محمد شهر کرج اجرایی شده است.

حجتی تاکید کرد: با هماهنگی و همدلی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی کشور تلاش‌ها بر این است تا اموال تملیکی در زمان کوتاه تعیین تکلیف شوند که این روند با حمایت دولت سیزدهم در حال تحقق است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، وی در پایان گفت: اکنون انبارهای اموال تملیکی کشور وضعیت سابق را ندارد و نگهداری و بسته‌بندی کالاها بهتر شده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *