سریال ادامهدار کلاهبرداری تلفنی
خبرگزاری میزان: بابایی در یادداشتی نوشت: کلاهبرداران تلفنی با منتسب کردن خود به ارگانها و نهادهای دولتی و با تماس تلفنی یا ارسال پیامک مبنی بر برنده شدن در مسابقات یا واریز وجه به حساب آنها در پی سوءاستفاده از افراد هستند.
به گزارش خبرنگار ، اخيرا برخی افراد سودجو و فرصتطلب با ارسال پيامک با مضمون اينکه «در يک قرعه کشی برنده جايزه شدهايد» و يا با معرفی خود در قالب کارمند اپراتور تلفن همراه، با شماره تلفن اعتباری ضمن تماس با شهروندان شماره حساب يا شماره کارت عابر بانک آنها را به قصد واريز وجه، دريافت کرده و پس از مدتی طی تماس تلفنی با قربانی از او میخواهند تا حساب بانکی خود را کنترل کند در حالیکه هيچ مبلغی به حساب قربانی واريز نشده است.
در همین زمینه بابایی، سرپرست دادسرای جرایم رایانهای یادداشتی کوتاه را در اختیار قرار داده که در ادامه میخوانید.
علیرغم اطلاعرسانیهای صورت گرفته موضوع کلاهبرداری پیامکی و تلفنی همچنان در اقشار مختلف ادامه دارد.
موضوع ابتداء با پیامک یا تماس تلفنی با مالباخته شروع و بر اساس ضعف کاری مالباخته، سناریوی کلاهبرداری اجراء و طراحی میشود.
کلاهبردار خود را منتسب به ارگانها و نهادهای دولتی و لشگری وامنیتی معرفی میکند و با هوش اجتماعی بالا، شیوایی بیان و به جهت عدم اطلاع کافی مالباخته یا سوءاستفاده از احساسات و غرایض مادی وی مالباخته را تحت تاثیر قرار داده وقدرت و فرصت استنتاج و تحلیل را از مالباخته میگیرد و به نتیجه میرسد.
این کلاهبرداران از هر مناسبت اجتماعی اعم از اعیاد مذهبی- سفرهای زیارتی- موضوعات ارزی و مالی- اعتقادات مذهبی و غیره سوءاستفاده میکنند و حتی از اقشار تحصلیکرده نیز کلاهبرداری کردهاند.
با توجه به این که به هیچ نوع انتقال وجه به حساب شخصی احتیاج به حضور شخص نزد دستگاه خود پرداز و انجام عملیات ندارد، لذا از شهروندان خواسته میشود در پی تماس تلفنی یا ارسال پیامک مبنی بر برنده شدن در مسابقات یا واریز وجه به حساب آنها از حضور و انجام عملیات با دستگاه خود پرداز خودداری کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *