هند ۶۰ میلیارد دلار برای توسعه شبکه گازی سرمایه گذاری می کند

20:34 - 23 مهر 1398
کد خبر: ۵۵۸۹۲۳
دارمندرا پرادان وزیر نفت هند اعلام کرد که دولت این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۴ بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای توسعه شبکه ملی گاز و احداث ترمینال های واردات این محصول به منظور کاهش تولید گاز های گلخانه ای سرمایه گذاری کند.

به گزارش ، شبکه خبری " ان دی تی وی" روز دوشنبه گزارش داد: هند که یکی از بزرگ ترین مصرف کنندگان نفت و زغال سنگ در جهان محسوب می شود، تاکنون برای گسترش استفاده از گاز به عنوان منبع انرژی موفق نبوده است و بسیاری از شهرها و صنایع این کشور به شبکه گاز متصل نیستند.

در سال ۲۰۱۰ نرخ رشد استفاده از گاز در هند ۱۱ درصد اعلام شده بود اما این نرخ رشد در سال مالی ۲۰۱۸-۱۹ به ۲.۵ درصد کاهش یافت.

وزیر نفت هند در یک نشست انرژی در دهلی نو گفت: بخش خصوصی و دولتی به دنبال سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد دلاری برای ایجاد شبکه ملی گاز و ترمینال های واردات این محصول هستند. هم اکنون چندین پروژه در این زمینه آغاز شده اند که تا سال ۲۰۲۴ به اتمام خواهند رسید.

نارندرا مودی نخست وزیر هند پیش از این اعلام کرده بود که هند سهم استفاده از گاز در مصرف انرژی خود را تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۵ درصد خواهد رساند.

شرکت "گیل" که یکی از بزرگ ترین شرکت های زیرساختی هند است اعلام کرده است که پروژه خط لوله گاز اورجا-گنگ به مسافت ۲ هزار ۶۶۰ کیلومتر به زودی به اتمام خواهد رسید و به این ترتیب ایالت هایی چون بیهار، بنگال غربی، جارکند، و اودیسا واقع در شرق هند به شبکه گاز متصل خواهند شد.

دولت هند به دنبال اجرایی کردن برنامه هایی چون افزایش تولید داخلی نفت، ترغیب استفاده از سوخت های زیستی و صرفه جویی در مصرف انرژی جهت کاهش وابستگی به واردات نفت خام است.

بر اساس داده های دولت هند، هزینه واردات نفت این کشور در سال ۲۰۱۸-۱۹ حدود ۱۱۱.۹ میلیارد دلار بوده است که این هزینه در سه سال پیش (۲۰۱۵-۱۶) ۶۴ میلیارد دلار براورده شده بود.

مجموع تقاضای نفت خام هند حدود ۴.۶ میلیون بشکه در روز است که این کشور را در رتبه سومین مصرف کننده بزرگ جهان پس از آمریکا و چین قرار می‌دهد.

هند به دلیل پیشرفت سریع اقتصادی، افزایش طبقه متوسط جامعه و افزایش خرید وسایل نقلیه موتوری بسیار به انرژی احتیاج دارد.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی می کند که تا سال ۲۰۴۰ هند یک چهارم از انرژی تولیدی در جهان را مصرف کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *