رونمایی از داروی آلبومین در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان غذا و دارو/ بیشترین حجم صادرات ما مربوط به حوزه دانش‌بنیان است

12:53 - 08 اسفند 1401
کد خبر: ۴۷۰۰۸۵۷
رونمایی از داروی آلبومین در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان غذا و دارو/ بیشترین حجم صادرات ما مربوط به حوزه دانش‌بنیان است
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروی آلبومین از اواخر سال گذشته در کشور تولید می شود و امروز این دارو در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی رونمایی می شود.

خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، نخستین نمایشگاه سلامت بنیان در مراسمی با حضور رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، وزیر بهداشت کشورمان، معاون رییس جمهور وزیر بهداشت زیمبابوه و رییس سازمان غذا و دارو در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.

در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی بیش از ۸۰ شرکت دانش بنیان حضور و مشارکت دارند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه علاوه بر نشان دادن توانمندی‌های این حوزه، فراهم کردن فرصتی برای شناسایی و توجه ویژه به مشکلات تامین دارو و تجهیزات پزشکی و رفع موانع تولید با همکاری دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط است.

در این نمایشگاه که روز‌های ۸ و ۹ اسفندماه ۱۴۰۱ پذیرای علاقه‌مندان است، کارگاه‌های تخصصی با موضوعات دانش بنیان‌های حوزه سلامت برگزار می‌شود.

 سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو امروز در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی گفت: ۴۷۵ شرکت در حوزه دارو، بیش از ۳۷۷ شرکت در زمینه غذا و ۳۲۸ شرکت تجهیزات پزشکی در حوزه دانش بنیان فعال هستند.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این یکی از اهداف این نمایشگاه، عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان و کاهش وابستگی به واردات است، گفت: داروی آلبومین از اواخر سال گذشته در کشور تولید می شود و امروز این دارو در نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی رونمایی می شود.

محمدی با تاکید بر اینکه قطعاً بیشترین حجم صادرات ما مربوط به حوزه دانش‌بنیان است، گفت: این حوزه دانش جدیدی را خلق کرده است که نه‌تن‌ها برای کشور ما، بلکه برای کشور‌های منطقه جذابیت دارد. اگر شرکت‌های ما بتوانند در این زمینه فعالیت کنند، بهتر می‌توانند صادرات را انجام دهند. این‌طور نیست که ما برای صادرات بازار نداشته باشیم، بلکه بازار ایجاد نکردیم.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه یکی از برنامه‌های ما این است که تولید را به حدی تقویت کنیم که در صادرات محدودیتی ایجاد نشود، گفت: در سال آینده با توجه به اینکه مشکل ارز ترجیحی را نداریم، با تأمین پایدار، مشکل صادرات هم رفع می‌شود. پیش‌بینی ما برای صادرات دارو در سال آینده ۲۰۰ میلیون دلار است.
 
محمدی ادامه داد: یکی از موانع صادرات ما ارز ترجیحی بود؛ زیرا طبیعتاً وقتی به محصولی یارانه می‌دهیم، اجازه صادرات آن را نداریم. دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک تحت حمایت ۱۰۰ درصدی یارانه بود و بر این اساس صادراتشان بسیار محدود بود.
 
وی با بیان اینکه در سال جاری حدود ۹۹ درصد از اقلام دارویی مورد نیاز کشور در داخل تولید شده است، تصریح کرد: در زمینه تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی در ایران دستگاه شتاب دهنده خطی برای اولین بار در کشور تولید شده و این شرکت‌ها نیازمند حمایت همه جانبه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هستند.

به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، محصولات دانش بنیان باعث کاهش وابستگی به واردات و کشور‌های خارجی است و با اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه اگر این سطح تولیدات نبود تحریم‌ها مشکلاتی را برای ما ایجاد می‌کرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *