احضار مدیر رستوران در پی مسمومیت مهمانان یک عروسی در مریوان/ استفاده از آب چاه در طبخ غذا

9:58 - 27 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۹۷۵۴
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
گروسی رئیس کل دادگستری کردستان در تشریح علت مسموم شدن مهمانان عروسی در مریوان گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از آب چاه در طبخ غذا علت مسمومیت این افراد بوده است.
مسموم شدن مهمانان عروسی در مریوانعلی اکبر گروسی رئیس کل دادگستری استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مسمومیت مهمانان یک عروسی در مریوان خبر داد و گفت: بر اساس گزاراشات واصله، در یکی از روستاهای شهرستان مریوان مهمانان یک عروسی به علت نامشخصی مسموم شده و به بیمارستان اعزام می‌شوند.

وی گفت: در این حادثه حدود 200 نفر مسموم شدند که 100 نفر از این افراد به بیمارستان مراجعه کرده و به صورت سرپایی درمان می‌شوند. 

رئیس کل دادگستری کردستان تصریح کرد: 15 نفر هم به علت شدت مسمومیت در بیمارستان بستری می‌شوند که متاسفانه در این ماجرا یک خانم 34 ساله فوت می‌کند.

این مقام قضایی گفت: پس از تحقیق و بررسی اولیه مشخص شد که علت این مسمومیت‌ها عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از آب چاه در تهیه غذای رستوران بوده است.

گروسی ادامه داد: در این راستا پرونده قضایی در دادسرا تشکیل شده و افرادی نیز از رستوران طرح شکایت کرده‌اند. 

وی با اعلام احضار مدیریت رستوران جهت تحقیقات به دادسرا خاطرنشان کرد: خوشبختانه تمامی بیماران از بیمارستان ترخیص شده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *