تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی با توانمندسازی منابع انسانی

18:18 - 24 آبان 1395
کد خبر: ۲۴۴۷۹۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به برگزاری دوازدهمین دوره برگزاری کنفرانس توسعه منابع انسانی گفت : تداوم برگزاری این کنفرانس نشانه نهادینه شدن آن است
 به گزارش گروه اقتصاد ، معظمی با قدردانی از تلاش استادان مدیریت در کشور گفت : مدیران منابع انسانی باید همه جانبه نگر ، حرفه ای ، دارای صبر و حوصله و از همه مهمتر در سازمان دارای وجاهت و محبوبیت باشند .
 
رئیس شورای سیاستگذاری دوازدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی در ادامه به چهار رویکرد نوین در حوزه منابع انسانی اشاره کرد و گفت : مدیران منابع انسانی شریک استراتژیک سازمان و عامل فرهنگ و تغییر در سازمانها محسوب می شوند.
 
وی افزود : فرآیند تغییر در سازمانها طولانی مدت و هزینه بر است و مدیران نباید به دنبال نتیجه گیری در کوتاه مدت باشند.
 
معظمی تصریح کرد : بایستی استانداردهای فرهنگی را به فرآیندهای منابع انسانی گره بزنیم و امیدواریم سازمان مدیریت صنعتی یک بحث جدی را در خصوص فرهنگ سازمانی آغاز کند.
 
معظمی بحث حسابرسی و حسابداری مدیریت منابع انسانی و هم چنین مدیریت منابع انسانی سبز را دو رویکرد جدید دیگر در حوزه منابع انسانی عنوان و تصریح کرد که حوزه منابع انسانی بایستی با تبیین سیاستهایی در حوزه منابع انسانی استفاده بهتر و بیشتر از منابع سازگار با محیط زیست را فراهم سازد.
 
رئیس شورای سیاستگذاری دوازدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی  در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی سیمای اقتصاد ایران از منظر شاخص های جهانی از جمله شاخص توسعه و سرمایه انسانی پرداخت و گفت : مقایسه برخی شاخص های جهانی کشور با کشورهای منطقه آزار دهنده است که بایستی در این خصوص اقدامات مناسبی صورت پذیرد.
 
معظمی هم چنین توانمند سازی منابع انسانی را یکی از مباحثی عنوان کرد که سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران پیگیر آن است چرا که توانمند سازی منابع انسانی یکی از راهکارهای اثربخش تحقق ابلاغیه سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است.
 
رئیس ایدرو هم چنین با اشاره به طرح تربیت ۵۰۰ مدیر برتر جهانی که یکی دیگر از برنامه های سازمان گسترش در حوزه منابع انسانی محسوب می شود ، گفت : با تعیین شایستگی های مدیران در کلاس جهانی ، ۲۵ نفر تاکنون برگزیده شدند و این طرح از ابتدای آذرماه آغاز می شود و هزینه عمده اش را هم سازمان گسترش پرداخت می کند .
 
معظمی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه یکی از انتظاراتی که از حوزه منابع انسانی می رود ، تدوین مطالبات صنفی حوزه منابع انسانی کشور است تصریح کرد : نباید حوزه منابع انسانی را با تصمیم گیری های عجولانه دچار اختلال  کنیم و امنیت آن را خدشه دار کنیم و نهادهای تصمیم گیر باید در تصمیمات خود در حوزه منابع انسانی حساس و محتاط باشند. وی ابزار امیدواری کرد بایستی قبل از اینکه مجامع تصمیم گیری در این خصوص تصمیماتی را اتخاذ کنند ما باید بتوانیم نقطه نظرات خودمان را به آنها انتقال دهیم تا آنها بتوانند تصمیم های مناسب بگیرند.

سید علی صدرالسادات در دوازدهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی مطرح کرد : کنفرانس توسعه منابع انسانی مهمترین رویداد در این حوزه است
 
عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس توسعه منابع انسانی افزود : توجه به منابع انسانی و نیروهای انسانی برای حل چالش های نظام سلامت کمک به سیاستمداران و مدیران این حوزه است.
 
براساس این گزارش، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی منابع انسانی وزارت بهداشت و درمان با توجه به سیاست های دولت یازدهم اظهار کرد : در حوزه بهداشت و درمان تحول جدی آغاز شده و نسبت به دوران گذشته هم دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان افزایش یافته است و هم هزینه ها کاهش یافته و همچنین جمعیت بیشتری از این خدمات بهره برده اند.
 
وی هدف اصلی نظام سلامت را دستیابی به پوشش همگانی سلامت دانست و اظهار داشت : باید بتوانیم حفاظت مالی از بیماران را بهبود بخشیم و دسترسی آنها به خدمات سلامت و پزشکی را افزایش دهیم که موضوع منابع انسانی در کنار این طرح بزرگ قابل توجه است .
 
صدرالسادات با اشاره به چالش های موجود در نظام سلامت عنوان کرد : سهم مردم در پرداخت هزینه های سلامت را به ۴۰ درصد رساندیم که نسبت به گذشته که ۵۰ درصد بوده بهتر شده اما هنوز هم عدد مناسبی نیست . همچنین پوشش بیمه ای دارای ضعف است که با این طرح بیش از ۱۰ میلیون نفر نسبت به قبل بیمه کردیم و هنوز تعداد زیادی از مردم از بیمه همگانی برخوردار نیستند.
 
عضو شورای سیاستگذاری کنفرانس توسعه منابع انسانی افزود : توجه به منابع انسانی و نیروهای انسانی برای حل چالش های نظام سلامت کمک به سیاستمداران و مدیران این حوزه است.
 
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی نظام سلامت دستیابی به پوشش همگانی سلامت است افزود : مسیرهای رسیدن به اهداف نظام سلامت، مقبولیت ، موجود بودن ، کیفیت  و دسترسی است که بدون منابع انسانی دستیابی به پوشش همگانی سلامت ممکن نیست.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *