رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

خیران در هفته هفت مدرسه می سازند/بازهم مدرسه می خواهیم

5:10 - 11 خرداد 1395
کد خبر: ۱۸۰۰۲۶
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزمدارس با اشاره به اینکه خیران هر هفته هفت مدرسه در کشور می سازد، گفت: آموزش و پرورش هنوز هم نیازمند فضای جدید آموزشی است.
خیران در هفته هفت مدرسه می سازند/بازهم مدرسه می خواهیم
به گزارش گروه جامعه ،مرتضی رئیسی در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان، اظهارکرد: از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از 100 هزار کلاس درس توسط مردم و خیرین مدرسه ساز در ایران ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از ساخت 50 کلاس درس توسط خیرین مدرسه‌ساز کشور در هر هفته خبر داد و تصریح کرد: خیرین ایرانی هر هفته هفت مدرسه در ایران بنا می‌کنند. 

وی با اشاره به نقش جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در کشور خاطرنشان کرد: هدف و انگیزه ما از برپایی این جشنواره در دو نکته خلاصه می‌شود؛ نخست تجلیل و تکریم کار خیرخواهانه خیرین مدرسه‌ساز و توسعه و پاسداشت این فرهنگ و دوم نیاز کشور به مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی است. 

رئیسی با اشاره به احداث بالغ بر یک‌صد هزار کلاس درس توسط خیرین مدرسه‌ساز، افزود: با وجود این‌همه مشارکت تحسین‌برانگیز خیرین اما هنوز آموزش و پرورش نیازمند فضای جدید آموزشی است. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به گستردگی مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سطح کشور، بیان کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز تاکنون در بیش از 400 شهرستان کشور راه‌اندازی شده است که مهمترین کار آنها جلب مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی است. 

وی با بیان اینکه تشکل خیرین مدرسه‌ساز یک شبکه بسیار گسترده در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: مجمع خیرین در سطح ملی، در سطح استانی و در سطح شهرستان‌ها تشکیل شده است. ضمن اینکه خود اعضای مجمع براساس اساسنامه گرد هم آمده و مجمع خیرین کشور و همچنین هیات مدیره مجامع استانی و شهرستانی را با رای خود انتخاب می‌کنند لذا دولت هیچ نقشی در مدیریت آنها ندارد بلکه دولت تسهیل‌کننده بوده و نقشی نظارتی دارد. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان اینکه دولت بستر را برای مشارکت مردمی در مدرسه‌سازی فراهم کرده است، افزود: این تشکل‌ها سالانه چندصد میلیارد تومان تعهد از خیرین مدرسه‌ساز در اقصی‌نقاط کشور اخذ می‌کند. 

رئیسی اضافه کرد: این تعهدات در قالب اهداء زمین، ساخت مدرسه، خرید تجهیزات آموزشی، مشارکت در ساخت پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی و غیره جذب می‌شود. 

وی بیان اینکه خیرین در هر کدام از بخش‌ها و در هر جای ایران می‌توانند مدرسه بسازند، تصریح کرد: حتی این امکان که خیرین در پروژه‌های دولتی نیز مشارکت کنند و یا در بخش تکمیل پروژه‌های ناتمام و یا خرید تجهیزات مشارکت کنند نیز فراهم است و هر خیری می‌تواند در هر شهر، روستا، محله و یا خیابانی که تمایل دارد کار خیر خود را عملیاتی کند.
انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *