فعالیت گسترده بخش خصوصی در مناطق آزاد

4:00 - 14 اسفند 1394
کد خبر: ۱۴۳۹۴۲
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
مدیرعامل شرکت انبوه‌سازان سارینا کیش گفت:بخش خصوصی سال‌ها است که در جزیره زیبای کیش مشغول فعالیت است.
به گزارش گروه اقتصاد ،حسین شیخ‌محمدی-مدیرعامل شرکت انبوه‌سازان سارینا کیش- در هفتمین همایش مقررات ملی ساختمان که در بندرعباس برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های سارینا کیش در حوزه انبوه‌سازی گفت: مفتخریم که در پی سال‌ها کار و تلاش در امر سازندگی و انبوه‌سازی توانسته‌ایم با خلق پروژه‌های زیبا و به یادماندنی و یادآوری سازه‌های اصیل ایرانی، گامی بزرگ در جهت اعتلای صنعت ساختمان و معماری کشور برداریم.
 
وی ادامه داد: اکنون به دلیل کاهش بهای نفت و کاهش بودجه عمرانی کشور برای سازندگی و عمران بیش از گذشته نیازمند جذب و استفاده از منابع بخش خصوصی برای سازندگی کشور و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز می‌باشد.
 
وی افزود: این مهم جز با همکاری، مساعدت و نگاه مثبت مسئولان دولتی به بخش خصوصی امکانپذیر نخواهد بود اما متاسفانه تولید و انتشار اخبار کذب و غیر کار‌شناسانه موجبات دلسردی صاحبان سرمایه خرد و کلان در جزیره زیبای کیش و در سایر نقاط کشور می‌شود.
 
شیخ‌محمدی تاکید کرد: همانگونه که دولت و کشور نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، بخش خصوصی نیز چشم‌انتظار حمایت و یاری دولتمردان در جهت بهبود فضای کسب و کار و ایجاد رونق است. در این صورت بخش خصوصی نیز به جای سرمایه‌گذاری در کشورهای همسایه با میل و اشتیاق سرمایه‌گذاری در کشور عزیزمان را آغاز خواهد کرد.
 
مدیرعامل سارینا کیش با اشاره به تلاش دولت برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی گفت: کشور ما قبل از جذب سرمایه گذاری خارجی نیازمند جذب سرمایه‌گذاران داخلی است تا آنان با دلگرم شدن به آینده، سرمایه‌گذاری در کشور را آغاز کنند. وقتی کشور در جذب سرمایه‌گذاران داخلی موفق نباشد قطعاً در جذب سرمایه‌گذاران خارجی نیز توفیق نخواهد داشت.
 
مدیرعامل سارینا کیش تاکید کرد: در تمامی دنیا مناطق آزاد، بهشت سرمایه‌گذاری است و با حذف قوانین و مقررات زائد و دست و پاگیر و ایجاد سهولت در فضای کسب و کار و کاهش بروکراسی، زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را فراهم می‌کنند.
 
شیخ‌محمدی در پایان اظهار داشت: انتظار ما به عنوان فعالان عرصه ساخت و ساز این است که با یاری و همدلی مسئولان، مناطق آزاد در ایران به الگوی موفق برای جذب سرمایه‌گذاران تبدیل شود تا این الگو با تسری به سایر نقاط کشور، ایران را به بهشت سرمایه‌گذاری بدل سازد و زمینه رشد ۸ درصدی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز در سال ۱۴۰۴ مهیا شود.
 
 
 انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *