همکاری ایران با افغانستان در حوزه ارتباطات

2:45 - 20 آذر 1394
کد خبر: ۱۰۸۱۵۸
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان - مذاکرات کمیته های ارتباطی و همکاری های دوجانبه ایران و افغانستان سرانجام با امضاء سند همکاری در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به پایان رسید.
به گزارش ، سند همکاری جمهوری اسلامی ایران با کشور افغانستان در 5 کمیته در حوزه ارتباطات با حضور وزیر ارتباطات و فناوری ایران و وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان به امضا رسید.

واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در مراسم امضا سند همکاری با کشور افغانستان در ارتباط با این همکاری توضیح داد: جلسات متعدد با هیات افغان مفید و سازنده بود و در این دیدار نهایی در مورد موضوعات متعدد و مهمی بحث و تبادل نظر شد که سرانجام به امضا 3 سند همکاری در حوزه ارتباطات بین دو کشور منجر شد.

واعظی در ادامه، با اشاره به همکاریهای خوب بین دو کشور و حضور زیاد مهمانان افغان در ایران، اظهار داشت: حجم قابل توجه ترافیک خارجی ما با کشور افغانستان است و با مذاکره صورت گرفته به منظور تسهیل این ارتباط جهت برقراری ارتباط مستقیم و با کیفیت و البته کاهش تعرفه اقدام خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با یادآوری سفر وزیر افغانستان به شهر یزد بیان کرد: در این سفر هیات افغان حضور موفقی داشت و توانست با شرکت های متعدد و دانشگاه های فعال در حوزه IT و ICT به بحث و تبادل نظر بپردازد.

واعظی همچنین خاطرنشان کرد: در این چند روز مذاکره سعی شد تا برنامه ریزی های مناسبی را برای همکاری های متعدد در زمینه های پست، پست بانک، زیرساخت و رگولاتوری با کشور و هیات افغان داشته باشیم.

وی همچنین افزود: در زمینه های تداخل فرکانسی که در مرز دو کشور وجود دارد بحث و تبادل نظر شد تا هر چه سریع تر تمام مشکلات موجود در مرزهای دو کشور از نظر ارتباطی رفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان متذکر شد: امیدواریم روابط در حوزه ارتباطات با کشور عراق همانند روابط سیاسی با این کشور با رونق زیاد نسبت به گذشته همراه شود.

در پایان این مراسم نیز عبدالرزاق وحیدی، وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان خاطرنشان کرد: سرعت و شتاب ارتباطات در توسعه کشورها نقش زیادی دارد و کشورها باید منافع خود را به شکل مشترک با کشورهای همسایه تعریف کنند تا جایگاه مناسب خود را بتوانند بدست آورند.

وی همچنین افزود: این سند همکاری نقطه شروعی برای روابط ایران و افغانستان است و نسل های آینده بعد ها از این سفر به خوبی یاد خواهند کرد.

وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان در پایان تأکید کرد: این سند دورنمایی از برنامه پنج ساله همکاری بین دوکشور است که در آن از برنامه های زیادی در حوزه ارتباطات یاد شده است؛ این سند نشان دهنده پتانسیل های دو کشور در زمینه ارتباطات است که سبب تقویت منطقه نیز خواهد شد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *