رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

علی‌نژاد: فدراسیون کشتی می‌تواند الگوی سایرین باشد/ دبیر: استفاده از خانه‌های کشتی چندین سال رایگان شد

17:13 - 31 خرداد 1400
کد خبر: ۷۳۴۹۰۴
معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: گفت: فدراسیون کشتی می‌تواند برای سایر فدراسیون‌ها الگو باشد و من از حضور در مجمع این فدراسیون لذت می‌برم.

- بر اساس اعلام فدراسیون کشتی، مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزشی قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی که به صورت وبینار در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، گفت: وقتی در مجمع فدراسیون کشتی حضور پیدا می‌کنیم لذت می‌بریم و معمولا روز خوبی برای ما رقم می‌خورد.

وی ادامه داد: با این عملکردی که کشتی داشته باید بگویم که این فدراسیون می‌تواند برای سایرین الگو باشد، چراکه این حجم کاری که چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ زیر ساختی انجام شده قابل تقدیر است. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حمایت خود را کرده اند و فدراسیون کشتی هم کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام داده است.

وی با اشاره به جایگاه کشتی در کشور گفت: کشتی ورزش اول و باستانی ایران است. چه در شاهنامه و چه در کتب تاریخی دیگر جایگاه ویژه‌ای داشته و در رگ و خون ما ایرانی‌ها جریان دارد. الان هم که در دنیای مدرن قرار داریم کشتی توانسته جایگاه خود را در عرصه مدال آوری در المپیک را حفظ کرده است.

معاون وزیر وزش جوانان اظهار داشت: هر چقدر برای کشتی هزینه کنیم، باز هم جا دارد. با خرج کردن در کشتی پول را دور نریختیم. این را می‌دانیم که سرمایه گذاری به صرفه‌ای است و برای یک ریال هزینه دو ریال بر می‌گردد. سرعت عمل دبیر فوق العاده بوده به سرعت توانست در بخش داخلی هماهنگی‌های زیادی به وجود بیاورد.

وی در مورد نحوه انتخاب ملی پوشان برای المپیک توکیو گفت: انتخابی در کشتی هیچ وقت به این شفافیت نبوده. ۱۱ نفر انتخاب شدند و حتی یک نفر هم اعتراض نکرد. یک ماه تا المپیک زمان مانده و ما سعی داریم حمایت‌ها را از کشتی ادامه بدهیم. وظیفه ما تلاش کردن برای رسیدن به موفقیت است، اما اینکه چه نتیجه‌ای رقم می‌خورد را فقط خدا می‌داند. همه بدانند که فدراسیون کشتی کم نگذاشت و هر کاری که توانست انجام داد. حتی برخی از کمبود‌های به جای مانده از دوره‌های گذشته را نیز رفع کرد.

علیرضا دبیر: ۵۵ میلیارد تومان آورده داشته ایم

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون کشتی که به صورت وبینار در محل سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد گفت: ابتدا باید از دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و دکتر علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان تشکر کنم چراکه همیشه در کنار کشتی کشور بوده اند.

دبیر تصریح کرد: از ۱۲ سهمیه المپیک، ۱۱ سهمیه را گرفتیم که کار مهمی بود و در حال حاضر نیز در تدارک اعزام تیم به توکیو هستیم و امید زیادی به موفقیت کشتی گیرانمان در این آوردگاه بزرگ و مهم داریم، البته کار سختی پیش رو داریم.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به ۱۶ اعزام فدراسیون کشتی در مدت یک سال گذشته گفت: ما اعزام‌های زیاد با تعداد نفرات بالا داریم، اعزام تیم‌ها به خارج از کشور آن هم با دلار ۲۴ هزار تومانی کار بسیار دشواری است. همین الان که با شما صحبت می‌کنم تیم ۲۲ نفره ما در ترکیه حضور دارد و در روز‌های آینده نیز دو اعزام به ترکیه و روسیه را در دستور کار داریم.

دبیر با اشاره به اینکه به دنبال ارائه آمار تعداد مدال‌های کسب شده در کشتی نیستیم گفت: از نظر ما مهمترین مدال، مدال المپیک است و امیدوارم که کشتی گیران ما بتوانند به این مهم دست یابند.

وی با اشاره به مشکلات فراوان برگزاری اردو‌های تیم‌های ملی در شرایط شیوع کرونا گفت: ۴۵ مرحله اردو در مقاطع مختلف برگزار کردیم که بیشترین آن‌ها مربوط به تیم‌های بزرگسالان است و همین الان که با شما صحبت می‌کنم دو اردوی جوانان فرنگی و آلیش بانوان ما به خاطر ابتلای تعداد بالای از ورزشکاران به کرونا، لغو شده است.

دبیر با اشاره به تفاهم با کشور‌های ترکیه، صربستان و بلغارستان، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که تفاهم نامه‌هایی با کشور‌های مطرح در کشتی به انعقاد برسانیم تا تیم‌های ما با کمترین هزینه به رقابت‌های بین المللی اعزام شوند.

رئیس فدراسیون کشتی با تأکید بر نیاز کشتی کشور به کمپ‌های تمرینی مناسب اظهار داشت: خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده که پیش از این ۵۱ تخت داشت پس از بازسازی دارای ۱۰۶ تخت استاندارد و در حد هتل پنج ستاره شده است. همین شرایط برای خانه کشتی شهید هادی به وجود آمده تا کشتی گیران در آرامش و آسایش کامل به تمرینات خود بپردازند.

وی افزود: اتاق‌هایی که کشتی گیران بعضا به خاطر وجود حشرات و گرما و سرما از آن گله‌مند بودند، به نحوی بازسازی شد که رؤسای بعدی فدراسیون در سال‌های آینده نیز می‌توانند به راحتی اردو‌های خود را برگزار و کار را اداره کنند. خوشبختانه دو خانه‌ی کشتی ما در حدی مورد بازسازی قرار گرفت که در میزبانی از میهمانان خارجی سرمان بالاست. آرمن نازاریان وقتی به اردوی تیم ملی آمد خیلی محکم گفت که در دنیا نظیرش وجود ندارد.

وی گفت: باید بگویم هیچ رویداد یا برنامه‌ای نیست که نتواننیم آن را برگزار کنیم و در حال حاضر با همکاری وزارت ورزش در حال مستقل کردن خانه‌های کشتی از مجموعه ورزشی آزادی هستیم. خوش به حال رئیس بعدی فدراسیون که با توجه سرمایه گذاری که انجام شده بود خانه شهید ابراهیم هادی ۱۴ سال رایگان در اختیار کشتی است. سالن توفیق جهانبخت هم ۱۸ سال رایگان در اختیار کشتی قرار می‌گیرد. خانه کشتی شهید صدرزاده نیز در حال کارشناسی است که فکر کنم بالای ۲۰ سال به طور رایگان قابل استفاده باشد. فدراسیون‌ها این سالن‌ها را با پرداخت هزینه‌های زیاد اجاره می‌کنند. فدراسیون کشتی هم پیش از این مبلغ ۹ میلیارد تومان به شرکت تجهیز بدهکار بود، اما الان طلبکار هستیم.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد معضل دوپینگ گفت: محکم پای مبارزه با دوپینگ ایستاده ایم و به همین دلیل هم آدرس دقیق کشتی‌گیران را به ستاد مبارزه با دوپینگ داده ایم. سر موضع دوپینگ با هیچ کس شوخی نداریم. وقتی لالوویچ در جلسه با ما گفت شما و ترکیه بیشترین دوپینگی‌ها را دارید. الان هم از تمامی کشتی گیران ضمانت می‌گیرم که تمامی عواقب دوپینگ بر گردن آن‌ها است.

دبیر با اشاره به اینکه کشتی کشور دچار افت محسوسی شده تصریح کرد: کشتی به خاطر این به این روز افتاد که برخی از رؤسای هیئت‌ها کم کار و بعضی از مربیان ما نیز بی دانش بوده اند. با همکاری وزارت ورزش به دنیال این هستیم که ۵ الی ۶ رئیس هیئت کم کار را تعیین تکلیف کنم. از برخی روسای هیئت‌ها به شدت ناراحت هستم. بار‌ها گفتم که روسای هیات‌ها باید دنبال کار باشند و برای کشتی بدوند.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد کادر اداری فدراسیون اظهار داشت: پرسنل کشتی را کاهش دادیم و هنوز هم اعتقاد دارم که نیروی مازاد داریم. در کار با کسی شوخی ندارم، کسی کار نکند باید برود. البته کسی هم که کار می‌کند سعی می‌کنم به او خدمت کنم. در سال‌های گذشته از حقوق کارکنان فدراسیون حق بیمه و مالیات کسر، اما پرداخت نشده بود. الان سعی می‌کنیم حمایت لازم را داسته باشیم؛ مثل راه اندازی صندوق وام قرض الحسنه، بیمه تکمیلی و سفر زیارتی که برای این افراد در نظر گرفتیم.

دبیر با اشاره به بدهی‌های فدراسیون تصریح کرد: بدهی مالیاتی کشتی را که عده‌ای می‌گفتند بدهی نیست، امروز تسویه کرده ایم، از ۲۹ میلیارد بدهی که داشتیم با پرداخت حدودا ۱۰ تا ۱۱ میلیارد تومان، همگی تسویه شد و فقط ۴۰۰ میلیون بدهی از سال ۹۷ باقی مانده که در هفته‌های آینده آن را نیز تسویه می‌کنیم.

وی در ادامه یک گزارش تطبیقی از سنوات قبل ارائه کرد و گفت: آمار مشخص است که کل درآمد فدراسیون ۲۶ میلیارد در سال ۹۶، ۳۱ میلیارد در سال ۹۷، ۳۸ میلیارد در سال ۹۸ و ۵۵ میلیارد تومان در سال ۹۹ بوده است که با وجود کرونا و مشکلات زیادی که به وجود آمد کسب ۵۵ میلیارد تومان درآمد، در سال ۹۹ یک رکورد برای کشتی محسوب می‌شود.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد تسویه بدهی‌ها که مربوط به فدراسیون‌های قبل بود تصریح کرد: تقریبا تمامی ۵۹ میلیارد بدهی فدراسیون کشتی تسویه شده و فقط یکی دو مورد جزئی به خاطر برخی از اختلافات حقوقی باقی مانده است.

وی در مورد حامی مالی فدراسیون قبلی گفت: ما هنوز دنبال گرفتن آن ساختمان نیمه کاره از آن بانک هستیم، ولی زرمان به آن‌ها نمی‌رسد و ساختمان را تحویل نمی‌دهند. ولی آن ساختمان جزء اموال کشتی است. ما به حرمت آن بانک موضوع را از طریق مراجع قضایی دنبال نمی‌کنیم چراکه معتقدیم آن ساختمان اول و آخر در اختیار کشتی قرار می‌گیرد. حالا چه در دوره ما و چه در دوره‌ی رئیس بعدی آن را تحویل می‌دهند.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه کشتی در حال از بین رفتن است گفت: بار دیگر می‌گویم روسای هیئت‌های کشتی این ماجرا را کاملا جدی بگیرند. البته در تلاش هستیم که حامیان خوبی را برای کشتی جذب کنیم که همراه اول در این راه حمایت زیادی را از ما داشته است.

وی در پایان با اشاره به جایگاه بالای رسانه‌ها خاطرنشان کرد: اگر قرار است کشتی بالا بیاید، باید به سراغ رسانه‌ها برویم. رسانه‌های مکتوب، خبرگزاری‌ها، رسانه ملی و فضای مجازی می‌توانند کمک بسیاری به کشتی کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *