عدم برگزاری حضوری امتحانات دانش آموزان اول و دوم دبستان

11:00 - 05 دی 1399
کد خبر: ۶۸۷۰۱۷
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با برگزاری امتحانات دانش آموزان کلاس اول و دوم دبستان گفت: در دوره ابتدایی امتحان به شکل سنتی و مرسوم آن وجود ندارد و دانش‌آموزان آزمونی ندارند، اما امیدواریم امکان برگزاری آموزش حضوری فراهم شود چرا که به شدت نگران سطح سواد آن‌ها هستیم.
_ تسنیم نوشت: رضوان حکیم زاده درباره برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان کلاس اول و دوم دبستان اظهار کرد: در دوره ابتدایی امتحان به شکل سنتی و مرسوم آن وجود ندارد و دانش‌آموزان آزمونی ندارند.
 
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: هدف ما ارزیابی وضعیت یادگیری دانش‌آموزان است و نه صرفاً قرار دادن آن‌ها در معرض امتحان و آزمون، معلم می‌تواند در زمان مناسب و نه الزاما بازه زمانی فعلی، این ارزیابی را در قالب گروه‌های کوچک به صورت حضوری انجام دهد البته این به کسب مجوز از کارگروه مدیریت و کنترل بیماری کرونای استان هم نیاز دارد.
 
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان کلاس اول و دوم دبستان مهارت پایه را به صورت عملی از طریق فضای مجازی به خوبی فرا نمی‌گیرند بنابراین تاکید داریم که ارزیابی آن‌ها در دو درس فارسی و ریاضی به صورت حضوری انجام شود و معلم بداند، دانش‌آموز در چه زمینه‌هایی نیاز به تقویت دارد و تا فرصت داریم برای شناسایی مشکلات و رفع آن‌ها برنامه‌ریزی جدی انجام دهیم.
 
حکیم زاده ادامه داد: هدف این است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از میزان یادگیری دانش‌آموزان کلاس اول و دوم در دو درس ریاضی و فارسی ارزیابی حضوری انجام و اگر نیاز بود برای برنامه جبرانی اقدام شود.
 
وی افزود: درباره ضرورت آموزش حضوری دانش‌آموزان کلاس اول و دوم دبستان، نامه‌ای به رئیس‌جمهور فرستادیم؛ با شیوع کرونا بسیاری از کشور‌ها مدارس را تعطیل نکردند ما نیز امیدواریم برای پایه‌های مهم یعنی کلاس اول و دوم دبستان با همکاری وزارت بهداشت در گروه‌های کوچک بتوانیم طی ساعات محدودی در طول هفته بخشی از آموزش را به صورت حضوری ارائه دهیم.
 
حکیم‌زاده گفت: طبق پروتکل‌های جدید وزارت بهداشت، اجتماع  بیش از ۱۵ نفر مجاز نیست و باید به این موضوع دقت شود،  امیدواریم بر این اساسی و  طی جلسات کارشناسی امکان آموزش حضوری فراهم شود چرا که به شدت نگران سطح سواد این نسل هستیم و نگرانیم یادگیری آن‌ها به خطر بیفتد.
 

برچسب ها: امتحان مدرسه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *