رئیس کل دادگستری اصفهان: دستگاه قضایی سهم و نقش برجسته و مهمی در اعتلای نظام دارد

در ادامه سری نشستهای تبیینی بصیرتی دادگستری کل استان اصفهان، مراسمی به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد با حضور قضات و کارکنان دادگستری استان و حضور برخط کارکنان در سایر حوزههای قضایی برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین اسداله جعفری در این نشست همچنین در سخنانی ابراز کرد: دستگاه قضایی سهم و نقش برجسته و مهمی در اعتلای نظام دارد و همکاران با انگیزه انقلابی و تلاش مجاهدانه در حال انجام وظیفه هستند و بخش عمدهای از تلاشها به واسطه دلدادگی به اهل بیت عصمت و طهارت (علهمالسلام) و آرمانهای امام راحل (ره) است و این، مهر تاییدی است به وفاداری به نظام که با روحیه جهادی و تفکر انقلابی اهداف عالی را دنبال میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: دکترین جدایی دین از سیاست یکی از نقشههای دشمنان بهویژه استکبار و استعمار پیر و خبیث بوده است، اما امامین انقلاب، این دکترین و نقشه چند ده ساله آنان را با عنایات حضرت حق و پشتیبانی مردم وفادار و همیشه در صحنه بر هم زدند.
حجت الاسلام و المسلمین اسداله جعفری تصریح کرد: دو میراث مهم امام خمینی (ره) که از ایشان به یادگار مانده و مقام معظم رهبری نیز بر حفظ و صیانت از این میراث تاکید دارند عبارتند از: ارزشهای الهی یا همان اسلامیت و دیگری مردمسالاری دینی و جمهوریت است که مسئولان موظف به پاسداری از این میراث گرانبها هستند.
در این نشست نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان آیت الله طباطبایی نژاد ضمن تسلیت فرا رسیدن شهادت حضرت امام باقر (ع) و رحلت حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام ۱۵ خرداد با اشاره به روایتی از حضرت امام محمد باقر (ع) اظهار کرد: امام محمد باقر (ع) فرمودهاند: «اگر مطیع خدا باشید ولایت ما به درد شما میخورد، اما اگر گناه کنید ولایت به درد شما نمیخورد».
وی با اشاره به برخی ویژگیهای برجسته امام راحل (ره) تصریح کرد: مهمترین ویژگی حضرت امام (ره) تقوای ایشان بود و همه ویژگیهای دیگر امام متأثر از همین ویژگی بود.
آیتالله طباطبایینژاد در توصیف تقوا گفت اصل آن است که گناه نکنیم و نماز و واجبات را به جای آوریم، اما تقوا به دو گونه است: یکی دوری از اجتماع و گناه و موقعیتهای گناه مانند راهبان که دور از اجتماع زندگی میکنند که مبادا بلغزند و این تقوای ضعف است؛ تقوای واقعی آن است که انسان، خدا را بشناسد و باور کند و این مفهومی غیر از یقین است، ممکن است فردی یقین داشته باشد، اما باور نداشته باشد. تقوای واقعی رسیدن به باور در شناخت و اطاعت از خداست و در این شرایط خداوند هدایتگر و دستگیر بندگانش خواهد بود و مشکلترین مسئله رسیدن به همان باور الهی است، اگر کسی به این باور رسید به همه جا میرسد و امام راحل (ره) از این اصل بهرهمند بود
وی تاکید کرد: انسان متقی کسی است که تمام غصهها را دور ریخته فقط غصه و ترس و هم خدا را داشته باشد و از هیچ چیز دیگری نهراسد و حضرت امام در راه خود از هیچکس و چیزی نهراسید و این خصلت، تنها به واسطه تقوا و شناخت واقعی خداست و تقوا و باور الهی از مهمترین ویژگیهای امام راحل (ره) بود. رمز توفیق در مسیر انقلاب اسلامی همین ویژگی بود که سایر ویژگیهای والای امام متاثر از آن بود.
انتهای پیام/