عملیات موشکی ارتش یمن علیه اراضی اشغالی

رسانههای عبریزبان روز سهشنبه، ۶ خرداد، گزارش دادند که آژیرهای هشدار در مناطق گستردهای از اراضی اشغالی و شهرکهای صهیونیستنشین کرانه باختری فعال شده است.
طی ساعات گذشته ۲ فروند موشک بالستیک از یمن به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.
آژیرهای هشدار همچنین در شهرک صهیونیستنشین مفتاحنیرعام در مجاورت نوار غزه فعال شده است.
براساس گزارش رسانههای عبریزبان، دومین موشک بالستیک از یمن شلیک شده است، اما این بار آژیرهای حمله هوایی فعال نشدند.
شهادت و زخمی شدن نزدیک به ۵۰ فلسطینی در نزدیکی محل توزیع کمکها
خبرنگار شبکه ماهوارهای الجزیره گزارش داد:
در اثر تیراندازی نظامیان صهیونیستی در نزدیکی محل توزیع کمکهای بشردوستانه توسط شرکت آمریکایی در رفح، ۳ فلسطینی شهید و ۴۶ نفر دیگر زخمی شدند.
حماس ادعاهای العربیه مبنی بر اختلافات داخلی در این جنبش مقاومت را تکذیب کرد
مسئول رسانهای حماس در خارج از فلسطین اشغالی تأکید کرد که گزارش العربیه مبنی بر اختلاف رهبران سیاسی و نظامی حماس در نوار غزه بر سر موضوع زندانی «الکساندر»، بیاساس و شایعه است.
«طرح اسرائیلی-آمریکایی» برای توزیع کمکها شکست خورد
کانال عبری زبان کان گزارش داد افراد مسلح وابسته به شرکت آمریکایی کنترل به اصطلاح «مرکز توزیع کمکها» را از دست دادند و پس از اقدام به تیراندازی در داخل این مرکز، پا به فرار گذاشتند.
این گزارش حاکی است که این وضعیت میتواند به شکل بدی پایان یابد؛ چرا که این پروژه تنها چند ساعت قبل آغاز شده بود.
در همین راستا، منابع محلی هم گزارش دادند که در همان روز اول مشخص شد که «طرح اسرائیلی-آمریکایی» برای توزیع کمکها شکست خورده است.
بازگشایی گذرگاههای غزه و توزیع کمکها در چارچوبهای بینالمللی ضرورت دارد
استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به اولین روز توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه اعلام کرد:
تصاویری که امروز از مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه مشاهده کردیم فاجعه بار بود و گسترش هدفمند عملیات بشردوستانه اقدامی ضروری برای مقابله با قحطی و پاسخگویی به نیازهای غیرنظامیان این منطقه است.
ما طرحی مفصل و عملی و مورد حمایت کشورهای عضو سازمان ملل متحد برای رساندن و توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه داریم.
قوانین بین المللی باید محترم شمرده شده و بدون هیچ تاخیری فراهم شدن شرایط برای اجرای عملیات بشردوستانه در غزه ضرورت دارد.
ما خواستار بازگشایی تمام گذرگاههای نوار غزه برای ورود کمکهای بشردوستانه و کالاهای تجاری به این منطقه هستیم.
طرح جدید توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه، مقدمهای برای «نکبت دوم» است
فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد:
به نظر میرسد طرح جدید «اسرائیل» برای توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه، مقدمهای برای «نکبت دوم» باشد.
سازمان ملل متحد و دیگر سازمانهای بشردوستانه در حال حاضر ۴۰۰ نقطه توزیع غذا در سراسر غزه دارند، اما سازمان جدیدی که اسرائیل برای توزیع کمکها از آن استفاده میکند، بر مناطق خاصی در جنوب تمرکز دارد.
این امر مردم را مجبور میکند برای دریافت کمک از سراسر نوار غزه (به جنوب این منطقه) سفر کنند.
به نظر میرسد این طرح بخشی از قصد ارتش اسرائیل برای کوچاندن اجباری ساکنان از شمال نوار غزه به جنوب آن است.
طرح جدید کمکرسانی همچنین مستلزم تأیید قبلی هویت دریافتکنندگان کمک است که با استانداردهای بشردوستانه برای توزیع غیرتبعیضآمیز کمکها مغایرت دارد.
شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی در توزیع کمکهای بشردوستانه در غزه
دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین با صدور بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد:
رژیم صهیونیستی در پروژه توزیع کمکها در مناطق «حائل نژادپرستانه» شکست مفتضحانهای متحمل شده است و در کنار فروپاشی طرح انسانی طراحی شده از سوی آن، جنایت تحمیل گرسنگی شدت گرفته است.
ما تأکید میکنیم که پروژه رژیم صهیونیستی برای توزیع کمکها در مناطق به اصطلاح «حائل» به طرز فجیعی شکست خورده است، طبق گزارشهای میدانی و طبق آنچه توسط رسانههای عبری نیز اعلام شده است، پس از آنکه هزاران نفر از مردم گرسنه که حدود ۹۰ روز در محاصره اشغالگران و از غذا و دارو محروم بودند، در صحنهای غمانگیز و دردناک به سمت آن مناطق هجوم آوردند، مراکز توزیع کمکها هدف حمله قرار گرفتند و مردم تحت فشار گرسنگی کشنده مواد غذایی را مصادره کردند که در نتیجه آن نظامیان صهیونیست اقدام به تیراندازی به سمت شهروندان و زخمی کردن تعدادی از آنها کردند و این به وضوح نشان دهنده فروپاشی کامل طرح بشردوستانه مورد ادعای مراجع صهیونیستی است.
آنچه امروز اتفاق افتاد، گواه قطعی شکست رژیم صهیونیستی در مدیریت وضعیت انسانی است که عمداً از طریق سیاستهای تحمیل گرسنگی، محاصره و بمباران رقم زده است. این امر به منزله ادامه یک جنایت تمام عیار نسل کشی طبق حقوق بین الملل، به ویژه ماده دوم کنوانسیون ممانعت از وقوع جنایت نسل کشی مصوب سال ۱۹۴۸ است.
علاوه بر این، ایجاد «گتوهای ایزوله» برای توزیع کمکهای محدود در وسط خطر مرگ، گلوله و گرسنگی، نشاندهنده نیت واقعی برای حل این مسئله نیست. بلکه، بیانگر مهندسی سیاسی هدفمند برای تداوم بخشی به تحمیل گرسنگی و فروپاشی جامعه فلسطینی و نیز تحمیل طرحهای بشردوستانه سیاسی است که در راستای پروژه امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی طراحی شده است.
با توجه به این شکست مفتضحانه، ما تاکید میکنیم:
نخست: ما مسئولیت حقوقی و انسانی کامل فروپاشی وضعیت غذایی در غزه را متوجه رژیم صهیونیستی میدانیم و استفاده از کمکها به عنوان سلاح جنگی و ابزاری برای باجگیری سیاسی و اصرار این رژیم بر جلوگیری از ورود کمکهای امدادی از طریق گذرگاههای رسمی و نهادهای سازمان ملل متحد و سازمانهای بینالمللی را محکوم میکنیم.
دوم: ما از سازمان ملل متحد و شورای امنیت میخواهیم که اقدامات فوری و مؤثری برای توقف این جنایت، بازگشایی فوری و بدون محدودیت گذرگاهها و فراهم کردن زمینه عمل سازمانهای بشردوستانه به مسئولیتهای خود، بدون دخالت رژیم صهیونیستی و به دور از برنامههای آن، انجام دهند.
سوم: ما خواستار اعزام کمیتههای تحقیق بینالمللی مستقل برای جمع آوری مستندات جنایت تحمیل گرسنگی و محاکمه مقامات صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایتهای جنگی و جنایتها علیه بشریت هستیم.
چهارم: ما از کشورهای عربی و اسلامی و کشورهای آزاده در سراسر جهان میخواهیم که با مداخله فوری، طرحهای بشردوستانه مستقل و امنی را اجرا کنند که زمینه ساز شکسته شدن محاصره و مانع از ادامه استفاده رژیم صهیونیستی از غذا به عنوان سلاح کثیف در جریان جنگ نسل کشی خود شود.
پنجم: ما مخالفت قاطع خود با هرگونه پروژه مبتنی بر «مناطق حائل» یا «کریدورهای بشردوستانه» تحت نظارت رژیم صهیونیستی را که خود عامل تحمیل گرسنگی، کشتار و نابودی شهروندان فلسطینی است، اعلام میکنیم و این پروژهها را نسخه امروزی گتوهای نژادپرستانه میدانیم که به جای نجات قربانیان، باعث تشدید انزوا و نابودی آنها میشود.
آنچه در غزه اتفاق میافتد، جنایتی بزرگ در برابر چشمان جهانیان است و سکوت در برابر آن، همدستی آشکار در آن به شمار میرود. ما همچنان به نمایندگی از مردم بزرگ فلسطین، زنگ خطر را به صدا در خواهیم آورد و رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آن و در درجه اول آمریکا، بریتانیا، آلمان و فرانسه را در قبال قحطی و کشتار جمعی غیرنظامیان در نوار غزه کاملا مسئول میدانیم.
بیش از ۳ هزار کامیون غذا و دارو در انتظار ورود به غزه
ایناس حمدان رئیس دفتر رسانهای سازمان آنروا در نوار غزه اعلام کرد:
ما هم اکنون بیش از ۳ هزار کامیون حامل غذا و دارو داریم که در انتظار ورود به نوار غزه هستند.
کامیونهای کمکهای بشردوستانه که حامل دارو هستند به زودی فاسد شده و دیگر قابل استفاده نیستند.
باید گذرگاهها به طور کامل بازگشایی شده و اجازه ورود کمکهای نجات بخش صادر شود.
وی همچنین دو روز قبل اعلام کرد برای پاسخگویی به نیازهای گسترده در نوار غزه ورود روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون کمکهای بشردوستانه به این منطقه ضروری است.
بمباران مدرسه اسکان آوارگان در محله التفاح
جنگندههای رژیم صهیونیستی مدرسه شعبانالریس را در محله التفاح غزه بمباران کردند؛ در پی این حمله چند نفر به شهادت رسیده و یا مجروح شدند.
شمار شهدای غزه از ۵۴ هزار نفر فراتر رفت
وزارت بهداشت غزه:
طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۹ شهید و ۱۶۳ مجروح به بیمارستانهای نوار منتقل شده است.
هنوز تعدادی از قربانیان زیر آوار و در خیابانها هستند و اکیپهای آمبولانس و دفاع مدنی نمیتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند.
شمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۴ هزار و ۵۶ نفر و مجروحان به ۱۲۳ هزار و ۱۲۹ نفر رسید.
تعداد شهدا از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۳ هزار و ۹۰۱ نفر و مجروحان به ۱۱ هزار و ۸۸ نفر افزایش یافت.
- بیشتر بخوانید:
- حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه اسکان آوارگان فلسطینی در غزه
- رژیم صهیونیستی محوطه بیمارستان العوده را هدف قرار داد
تجاوز گسترده رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه
شهرکها و محلههای جنوبی و شرقی خانیونس، الشجاعیه، التفاح و مناطقی در شرق غزه طی ساعات گذشته هدف حمله شدید ارتش اشغالگر صهیونیست قرار گرفتهاند.
جنگندههای رژیم صهیونیستی همزمان با حمله توپخانه، حملاتی را به شهر القراره، در شمال شرقی خانیونس آغاز کردند.
نظامیان صهیونیست در شمال غزه هدف قرار گرفتند
گردانهای سرایا القدس:
ما یک واحد پیادهنظام رژیم صهیونیستی را در نزدیکی محل تجمع خودروهای دشمن که به العطاطره در شمال غزه نفوذ کرده بودند، با خمپاره هدف قرار دادیم.
در حال تکمیل...