رئیس کل دادگستری استان یزد: کار اقتصادی و جهش سرمایهگذاری برای تولید در گرو کاری علمی است

حجتالاسلام والمسلین حسین طهماسبی در نشست با اعضای اتاق بازرگانی یزد، اظهار کرد: باید موانع تولید، سرمایه گذاری و چالشهای مرتبط با این حوزه در یک نگاه کلان و همه جانبه دیده شود و فارغ از جو سازیها و برخی از حواشی ایجاد شده، امور پیگیری و دنبال شود.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی صنایع با تکنولوژی بالا در استان، تصریح کرد: اگر قرار باشد در شرایط فعلی صنایع با نگاه سنتی و تکنولوژیهای قدیمی راهاندازی شوند، اگر مواد خام و اولیه بماند برای نسلهای آینده، بسیار به صرفهتر و سودمندتر خواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان یزد با تأکید بر اینکه نباید اسیر حاشیه سازیها و غوغا سالاریها شد، افزود: برخی با استفاده نابجا از واژه خصولتی و ایجاد جو رسانهای، توجه را از فعالیتهای غیرمفید خود که بعضاً مضر به اقتصاد کلان هست را، دور میکنند و یا عدهای دائماً در طبل چین هراسی، چین ستیزی، چین گریزی میکوبند درحالیکه اگر به صورت میدانی تحقیق و تفحص شود، دیده میشود پشت پرده این غوغا سازیهای رسانهای برخی از همین افراد و شرکتهایی هستند که خود از بیشترین رانت خصولتی بهره گرفتهاند و یا جزء اولین شرکتهایی هستند که اولین و بیشترین واردات از چین را انجام دادهاند.
وی دقت مضاعف بر برخی جریان سازیهای رسانهای در کشور را خواستار شد و بیان کرد: برخی از افراد و شرکتها برای اینکه رد گم کنند و خود و منافع بادآورده خویش را پنهان کنند، با جوسازی رسانهای، انگشت اتهام به سمت دیگران دراز میکنند و جامعه را دچار تشویش و نگرانی میکنند.
رئیس کل دادگستری استان یزد، نداشتن چشم انداز، طرح و برنامه عملیاتی برای امور آتی کشور را عامل برخی از مشکلات دانست و گفت: در حال حاضر کشورهایی مثل عربستان نیز با تدوین سند چشم انداز برای آینده در ارتباطات خود حتی با کشور چین برنامه ریزی دارند، اما در ایران، نگاههای بخشی و منفعت طلبیهای صنفی، جناحی و گروهی باعث شده بعضیها تنها به فکر حل مشکلات حوزه خود باشد.
وی شناخت دقیق بازار هدف و کشف و دقت بر ذائقه مخاطب و تولید به روز، مناسب و به موقع را از عوامل مهم رقابت پذیری در کار تولیدی و اقتصادی ذکر کرد و گفت: امروزه برخی از پلتفرمهای پیام رسان خارجی با تحلیل اطلاعات و دادههای مخاطبین ایرانی، ذائقه جامعه مصرف ایرانی را به تولید کنندگان خارجی میفروشند و از همین رو علیرغم کیفیت خوب و بالاتر برخی کالاهای داخلی، اجناس خارجی معمولاً مورد پسندتر و باب میلتر برای ذائقه ایرانی است.
حجتالاسلام والمسلین طهماسبی با بیان اینکه حضور و فعالیت سکوهای خارجی تنها خلاصه در مشکلات امنیتی و اجتماعی نمیشود، اظهار کرد: وقتی یک پلتفرم میتواند از تحلیل اطلاعات مخاطبان ایرانی، بازار کشور را از رقبای داخلی برباید باید قبول کرد فعالیت این سکوهای خارجی پیام رسان، خلاصه در مشکلات امنیتی، فرهنگی و اجتماعی نیست و ضررهای مالی و اقتصادی بزرگی را نیز به دنبال دارد.
وی کار اقتصادی و جهش سرمایه گذاری و تولید در کشور را در گرو کاری علمی دانست و گفت: موفقیت کار تولیدی و اقتصادی در گرو داشتن نگاه علمی است که باید برنامه ریزی، طراحی، اجرا تا بازخورد گیری به صورت علمی انجام شود و امور به دور از شیوه مدیریت سنتی و نگاههای شخصی، سلیقهای، صنفی و جناحی با تکیه بر علم روز و خرد جمعی پیش برود.
گفتنی است در ابتدای این نشست، اعضای اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان به بیان دیدگاهها و طرح مشکلات و دغدغههای حوزه کاری خود پرداختند.
انتهای پیام/