فرهنگ شهادت عمق قدرت بازدارندگی ایران است

10:52 - 04 آبان 1403
کد خبر: ۴۸۰۰۳۹۳
دسته بندی: سیاست ، عمومی
فرهنگ شهادت عمق قدرت بازدارندگی ایران است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: نظم جدید منطقه را جبهه مقاومت رقم خواهد زد.

خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، یادواره سردار شهید علی رضاییان با حضور سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فدوی؛ جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، سردار استیکی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای حضرت سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه و جمعی از خانواده شهدا و مردم شهر اصفهان برگزار شد.

سردار غلامرضا جلالی در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، با بیان اینکه در این مراسم بزرگداشت، ما در واقع اهداف و آرمان‌های شهدا را گرامی می‌داریم، اظهار داشت: چرا که آنچه از شهید والاتر است، اهدافی است که او به خاطر آن جان خود را فدا کرده است. شهدا برای حفظ آزادی و تمامیت ارضی کشور به جهاد برخاستند و با ایثار جان خود، استقلال، آزادی و امنیت امروز ایران را تضمین کردند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در تلاش بود تا نظم جدید منطقه‌ای را با حذف جبهه مقاومت در جنوب غرب آسیا تحکیم کند، گفت: استحکام و استقامت جبهه مقاومت و به ویژه عملیات وعده صادق ۱ و ۲ نشان داد که این نظم جدید را نه آمریکای جنایتکار بلکه ملت‌های مقاومت برای آینده رقم خواهند زد.

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران امروز نیازمند توسعه و تقویت است. اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد ما باید در این زمینه هوشمندانه عمل کنیم و با تقویت بازدارندگی و آمادگی، راهبرد‌های جدیدی را برای مواجهه با دشمن طراحی کنیم.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه با وجود فرماندهان باتجربه و دفاعی که از دوران دفاع مقدس تا کنون هدایت امور را برعهده داشته‌اند، دارای توانمندی دفاعی بالایی است، متذکر شد: هوشیاری حداکثری و آمادگی کامل وظیفه همگانی است. ما باید انسجام ملی را تقویت کنیم تا با تکیه بر روحیه مقاومت و ایثار، امنیت و ثبات کشور را حفظ کنیم.

سردار جلالی در ادامه با بیان اینکه بزرگداشت شهدا نه تنها ادای احترام به آن‌ها است، بلکه تقویت روحیه مقاومت و پایداری در برابر دشمنان را به همراه دارد، گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم که این مراسم و تلاش‌ها را از همه ما بپذیرد و در سایه عنایات شهدا، ایران اسلامی را از شر دشمنان حفظ فرماید.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور پدافند غیرعامل با بیان اینکه آمادگی و هوشیاری که در کشور وجود دارد، تنها یکی از ابعاد مهم پاسخ به تهدیدات دشمن است، اما نباید این مسئله را به‌صورت ساده و کوچک نگاه کنیم؛ بنابراین با دقت و هدف‌گذاری دقیق به موضوع نگاه کنیم و استراتژی‌های خود را متناسب با تهدیدات پیش رو تدوین و دنبال کنیم.

به گفته سردار جلالی، تکلیف ما در شرایط کنونی، حفظ هوشیاری و آمادگی حداکثری است، و همچنین ترمیم و تقویت ساختار‌های دفاعی کشور تا هرگونه تهدید را به‌صورت جانانه پاسخ دهیم.

وی با بیان اینکه یکی از ابعاد مهم دیگر که نباید از آن غفلت کنیم، انسجام ملی است، متذکر شد: در شرایط بحرانی و دفاعی، این انسجام می‌تواند بیش از هر چیزی تاثیرگذار باشد. ما باید روحیه همبستگی و انسجام ملی را در جامعه تقویت کنیم. به یاد داشته باشیم که امنیت امروز کشور، ثمره همین ازخودگذشتگی‌هاست و بزرگداشت شهدا، تلاشی است برای زنده نگه‌داشتن پیام مقاومت و استقامت.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه باید از ظرفیت مراسم تجلیل از مقام شهدا، برای تقویت روحیه مقاومت در جامعه و ایجاد یک حرکت راهبردی دفاعی در سطح ملی، استفاده کرد: امیدواریم که این تلاش‌ها، با نیت خالص و از دل و جان، به درگاه الهی مقبول افتد و با برکت برای کشور به ثبت برسد.

وی در ادامه به تبیین ابعاد شخصیتی شهید علیرضاییان پرداخت و وی را نه‌تن‌ها در میدان جنگ، بلکه در زندگی شخصی نیز نمونه‌ای از اخلاق و انسانیت عنوان کرد و متذکر شد: باید به این نکته اشاره کرد که شهدا دارای ویژگی‌های مشترکی هستند که آن‌ها را از دیگران متمایز می‌کند. بسیاری از شهدا مانند شهید علیرضاییان، حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهان، ویژگی‌های مشترکی، چون شجاعت، نترس بودن و فداکاری داشتند. این ویژگی‌ها باعث می‌شد که آن‌ها در میدان نبرد و در مواجهه با سختی‌ها هرگز عقب‌نشینی نکنند.

سردار جلالی ادامه داد: این شهامت و نترس بودن، الهام‌بخش همه رزمندگان حاضر در میدان نبرد بود. فرماندهان شهید ما با عمل و رفتار خود نمونه‌ای از ایثار و ازخودگذشتگی را به نمایش می‌گذاشتند که هر لحظه برای جامعه و نیرو‌های دفاعی الهام‌بخش بود.

وی با بیان اینکه روحیه معنوی این شهدا و ایمان و اعتقادی که در دل داشتند، تقویت کننده انسجام ملی بود و هست، افزود: یکی از ویژگی‌های کلیدی فرماندهان شهید ما، قدرت یادگیری آن‌ها از یکدیگر بود. این فرماندهان در میدان نبرد هر لحظه از تجربیات و رفتار‌های یکدیگر الهام می‌گرفتند و این روند یادگیری، آن‌ها را به سطحی از مدیریت و توان نظامی رساند که بی‌نظیر بود.

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، وقتی فرماندهان امروز را با شهدا مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم که هر کدام از این شهیدان در طول دوران دفاع مقدس از همکاران و همرزمان خود یاد می‌گرفتند و این تبادل تجربیات، راهبرد‌های عملیاتی آن‌ها را به سطح بالایی از تخصص و مدیریت دفاعی رسانده بود.

سردار جلالی متذکر شد: مجالس بزرگداشت شهدا، همچون مجلس امروز، فرصتی برای گسترش فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی است. هر کدام از این شهدا، سربازان فرهنگ عاشورا بودند و جان خود را در مسیر ارزش‌های دفاع مقدس فدا کردند. با تداوم چنین مجالس، ما همچنان می‌توانیم پیام و رسالت شهدا را به نسل‌های بعد منتقل کنیم و این ارزش‌های معنوی و دفاعی را در جامعه تقویت نماییم.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *