طرح اخراج دسته‌جمعی مهاجران در آلمان؛ اعتراضات سراسری ادامه دارد

9:58 - 10 بهمن 1402
کد خبر: ۴۷۵۷۳۴۰
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
طرح اخراج دسته‌جمعی مهاجران در آلمان؛ اعتراضات سراسری ادامه دارد
اعتراضات در سراسر آلمان به طرح راست افراطی اخراج دسته‌جمعی مهاجران از این کشور افزایش یافته و از شهرهای بزرگتر به شهرهای کوچک کشیده شده است.

خبرگزاری میزان - مرکز اجتماعی شهر ایتورف در غرب آلمان این هفته محل رویارویی بین حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) و مخالفان آن بود؛ یکی از اعضای پارلمان AfD و حامیانش با معترضانی درگیر شدند که علیه این حزب تظاهراتی را برپا کرده بودند.

در جریان این تظاهرات و درگیری، قانونگذاران حزب آلترناتیو برای آلمان و ده‌ها حامی درباره آنچه که آن‌ها «مهاجرت معکوس» می‌نامند، صحبت کردند که براساس آن باید میلیون‌ها نفر با پیشینه مهاجر از آلمان اخراج شوند.

بسیاری از کارشناسان این مفهوم را افسرده کننده و غیر منطقی می‌دانند؛ یک کارشناس آلمانی در این باره می‌گوید: ما از قبل در یافتن کارکنان مشکل داشتیم و بیشتر افرادی که داریم از پیشینه‌های مهاجر هستند، اگر همه آن‌ها اخراج شوند، کل سیستم فرو می‌پاشد.

تظاهرات فراحزبی در سراسر آلمان

هنگامی که پلت‎فرم رسانه‌ای «کارکتیو» گزارشی تحقیقی را درباره نشست مخفیانه سیاستمداران حزب آلترناتیو برای آلمان و افراط‌گرایان راست در ویلایی در نزدیکی پوتسدام برای بحث در مورد طرح‌های اخراج میلیون‌ها نفر از آلمان منتشر کرد، بسیاری از مردم با واقعیت‌ها به خود آمدند.

پایگاه «اینفو مایگرنتز» با اشاره به این نشست، به نقل از یک کارشناس، می‌نویسد: این طرح عبور از تمامی خطوط قرمز است؛ بسیاری از مردم در آلمان بر این عقیده هستند که این یک طرح بسیار خطرناک است.

تظاهرات در ابتدا عمدتا در شهر‌های بزرگتر برگزار می‌شد، اما اکنون این تظاهرات به شهر‌های کوچکتر و جوامع محدود نیز کشیده شده است.

معترضان شامل خانواده‌ها و افراد مسن هستند و برخی می‌گویند که آن‌ها سال‌ها تظاهرات کرده‌اند، برخی قبلا این کار را نکرده بودند.

مقام‎های آلمان انتظار دارند این تظاهرات در مقطعی خاموش شود، اما اتحاد‌های جدیدی در حال شکل گرفتن هستند، به‌ویژه در ایالت‌هایی که در آن‌ها انتخابات در راه است، از جمله تورینگن.

کریستا کورتیدیس، شهروند آلمانی که ۶۳ ساله است با حضور در این تظاهرات، گفت: به مدت ۵ دهه در ایتورف زندگی می‌کنم، می‌ترسم اگر آلترناتیو برای آلمان به قدرت برسد خانواده‌ام مجبور به ترک آلمان شوند؛ ما دوتابعیتی هستیم و تابعیت یونانی و آلمانی داریم، اینجا به دنیا نیامده‌ایم، این باعث ناراحتی من می‌شود، در یونان هیچ دوست یا خویشاوندی ندارم و ایتورف خانه من است.

برآورد می‌شود که حدود ۳ هزار تظاهرکننده در تظاهرات شهر ایتورف شرکت کردند و این تظاهرات با وجود دمای بسیار پایین و سرمای شدید برگزار شد.

شهردار ایتورف که با هیچ حزبی همسو نیست نیز در این تظاهرات حضور داشت؛ وی گفت که مجوز برگزاری تظاهرات را براساس اصل رفتار برابر با احزاب سیاسی صادر کرده است.

این مقام آلمانی، بیان کرد: من به عنوان شهردار، خوشحالم که ایتورف در برابر این طرح ایستاده و آشکارا با آن مخالفت می‌کند. من خوشحالم که همه این افراد آمده‌اند تا صدای خود را علیه آلترناتیو برای آلمان به گوش مردم برسانند.

آلترناتیو برای آلمان در موضع دفاعی

راجر بکامپ، سیاستمدار حزب آلترناتیو برای آلمان، نماینده ایتورف در مجلس فدرال است؛ او سعی کرد با معترضان ضد این حزب صحبت کند، اما جمعیت معترضان این اجازه را به او ندادند.

او مدعی است که حزبش قربانی رسانه‌های مستقر است؛ بکامپ گفت: این خشم رسانه‌ای که ما در حال حاضر در مورد این نشست پوتسدام داریم، صحنه‌سازی شده است، به گونه‌ای تحریف شده و همه رسانه‌ها روی آن مانور می‌دهند.

بکامپ گزارش‌هایی را درباره اینکه حزب آلترناتیو برای آلمان می‌خواهد میلیون‌ها شهروند آلمانی با پیشینه مهاجر را اخراج کند، «کاملا بیهوده» خواند.

این مقام آلمانی با وجود این، گزارش اصلاحی اصطلاح «مهاجرت معکوس» را به بخشی از گفتمان عمومی تبدیل کرده است که آلترناتیو برای آلمان آن را یک پیروزی می‌داند.

بکامپ، گفت: ما هرگز نمی‌توانستیم آنقدر که این کمپین رسانه‌ای توانسته، مهاجرت معکوس را به آگاهی عمومی برسانیم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *