تاثیر رضایتمندی بر مشارکت در انتخابات/ ارتباط حضور مردمی با افزایش اقتدار سیاسی و اقتصادی کشور
خبرگزاری میزان - انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز ۱۱ اسفند سال جاری برگزار میشود.
پس از اتمام مهلت بررسی صلاحیتهای داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در هیاتهای نظارت استانی و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات و تایید صلاحیت بیش از بیش از ۱۱ هزار نفر، شورای نگهبان به بررسی صلاحیتها خواهد پرداخت.
با اطلاع داوطلبان از نتایج بررسی صلاحیتها در هیاتهای نظارت از چند روز گذشته تنور انتخابات در حال گرم شدن است و نمایندههای برخی از جریانها و احزاب سیاسی با اظهار نظرهای مختلف و شرکت در مناظرههای دانشگاهی و رسانهای بهدنبال مطرح کردن برنامههای انتخاباتی خود هستند.
در این خبر روزانه به مرور برخی از اظهارات مسئولین برگزاری انتخابات و شخصیتهای مطرح سیاسی فعال در احزاب مختلف که در رسانهها منتشر شده است خواهیم پرداخت.
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت: انتخابات یک تکلیف شرعی و یک تکلیف اجتماعی است؛ باید بتوانیم به مردم بگوییم که انتخابات برای خود جامعه موثر است.
انتخابات مهمترین دستورکار نظام جمهوری اسلامی است و باید تمامی ظرفیتها را شناسایی و در این زمینه فعال کنیم تا مشارکت پرشور رقم بخورد.
آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری: انتخابات عالیترین مظهر حضور مردم در عرصه سیاسی و مهمترین مرجع تحقق حاکمیت مردم است، انتخابات یک فرصت است و در این میدان آن فردی که فرصت را از دست میدهد، زیان میبیند.
برگزاری انتخابات احساس مسئولیت نظام در مقابل خواستهای جامعه را افزایش میدهد.
اگر مردم تصور کنند با عدم مشارکت مشکلی را حل خواهند کرد، بزرگترین اشتباه را انجام دادهاند چراکه نخستین اتفاق پس از عدم مشارکت از بین رفتن امنیت جامعه است.
تا روز انتخابات باید اقداماتی را از دولت مشاهده کنیم که مردم اعتمادشان به دولت و نظام بیشتر شود و حضور پرشوری را در انتخابات داشته باشند.
غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی: شورای نگهبان در این دوره با مساعدت بیشتری صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداها را تأیید کرد که نشان از آمادگی برای افزایش مشارکت و شور انتخاباتی است و ما هم امیدواریم که شاهد تشکیل مجلس کارآمد و انقلابی باشیم.
از اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در استانها درخواست میکنم کاندیدایی را معرفی کنند که فقط به مسائل ساده منطقهای توجه نکند و نگاه ملی داشته باشد و منافع محلی را به منافع ملی ترجیح ندهد و این مساله یکی از شاخصههایی است که نماینده تراز انقلاب باید داشته باشد.
سید محمدتقی شاهچراغی، معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات: اینطور نیست که هر کسی پای صندوق نیامد، با نظام نیست چون ممکن است کاندیداها، مورد سلیقه فردی نباشد اما با جهاد تبیین باید تشویق کنیم مردم بیایند و در انتخابات مشارکت کنند؛ این موضوع به امنیت و استحکام کشور کمک میکند.
سید مجید میراحمدی، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور: مجلس شورای اسلامی وظیفه ریلگذاری دارد و دولت مکلف به حرکت در چارچوب همان ریل است.
وظیفه نمایندگان و دستگاههای مسئول این است که در سطح روستا، استان و ملی نقش مجلس را تبیین کنند و جایگاه و اهمیت مجلس برای مردم روشن شود. ما باید در جهاد تبیین تمام تلاش خود را بکنیم تا ابهامات و ادراکسازی دشمن را روشنگری کنیم و اجازه ندهیم ادراک جامعه در موضوع انتخابات به دست دشمنان بیفتد.
پورابرهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: با مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، فشار آمریکاییها در عرصههای مختلف اقتصادی علیه ایران کمرنگ خواهد شد و در مقابل اقتدار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی کشور در برابر آمریکاییها و اروپایی افزایش مییابد.
مشارکت حداکثری در انتخابات قدرت نظام را در حل مشکلات کشور افزایش خواهد داد.
مالک شریعتی، رئیس جبهه تحولخواهان انقلابی: مهمترین مؤلفه شرکت مردم در انتخابات عنصر رضایتمندی است. عنصر اصلی در رضایتمندی یا عدمرضایت هم، عملکرد مسئولان است؛ اینکه مسئولان چه عملکردی دارند و پیشبینی اینکه در آینده چه عملکردی خواهند داشت، یعنی اینکه مردم میگویند چه گلی بر سر ما زدید و چه گلی خواهید زد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور: هرچه مجلس از پشتوانه مردمی قویتری برخوردار باشد، در حل مشکلات بهتر میتواند عمل کند. مجلس قوی در کنار دولت قوی میشود ایران قوی.
این خبر در حال تکمیل است...