ضرورت تدریس دروس طب سنتی در دانشکده های پزشکی

11:43 - 29 دی 1394
کد خبر: ۱۲۳۸۳۵
طب سنتی ایران ثمره تجربیات گسترده حکما و دانشمندان است. از این رو در برخی بیماری ها که امروزه طب کلاسیک در مقابله با آنها ناتوان است طب سنتی راه های درمانی مفیدی را در نظر دارد.
ضرورت تدریس دروس طب سنتی در دانشکده های پزشکیبه گزارش ، دکتر علی اکبر ولایتی، مشاور بین الملل مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تدوین و تدریس دروس مربوط به طب سنتی در دانشکده های پزشکی گفت: بسیار ضروری به نظر می رسد که فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و داروسازی با گذراندن دوره های تخصصی طب سنتی نیز با مبانی این طب همگام با طب کلاسیک آشنا شوند از این رو می بایستی رشته های تخصصی در این زمینه پایه گذاری شود.

رییس گروه حکمت طب اسلامی و سنتی فرهنگستان علوم پزشکی کشور در ادامه بیان کرد: در صورتی که این مهم تحقق پیدا کند و پزشکان و داروسازان بر این طب تسلط لازم را پیدا کنند می توانند با تجویز داروهای خاص در زمینه طب سنتی با رائه داروهای مربوط و با بهره گیری از روش های علمی و درست به بیماران کمک کنند.

دکتر ولایتی با انتقاد از برخی سوء استفاده ها از عنوان طب سنتی افزود: معتقدیم کاستی ها و نواقص طب کلاسیک در کنار طب سنتی قابل جبران است. متخصصان فعلی طب سنتی که با توجه به برنامه های تدوین شده تربیت می شوند علاوه بر تسلط بر مبانی طب جدید بر طب سنتی نیز باید مسلط شوند.

مشاور بین الملل مقام معظم رهبری تصریح کرد: تلاش های فراوانی در این زمینه صورت گرفته است از این رو طب سنتی و اسلامی احیا شده است و نباید برخی سوء استفاده ها به این امر مهم آسیب و صدمه وارد کند. همچنین سازمان بهداشت جهانی علت پیشرفت و لزوم ترویج طب سنتی را سه فاکتور اصلی برشمرد. خصوصیات ذاتی طب سنتی، ویژگی های کلی نگر این طب و قابل اجرا بودن طب سنتی نیز حائز اهمیت است.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: شبکه مجازی آستان


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *