گفت‌وگو|

معاون قضایی قوه قضاییه: سیاست دستگاه قضا در اداره تصفیه امور ورشکستگی تعطیل نکردن واحدهای تولیدی است

8:00 - 06 خرداد 1403
کد خبر: ۴۷۷۴۰۹۷
دسته بندی: قضایی ، حقوقی
معاون قضایی قوه قضاییه: سیاست دستگاه قضا در اداره تصفیه امور ورشکستگی تعطیل نکردن واحدهای تولیدی است
معاون قضایی قوه قضاییه با اشاره به لزوم برگزاری نشست مسئولان قوه قضاییه با واحد‌های تولیدی گفت: واحد‌های تولیدی مشکلات زیادی دارند که قوه قضاییه برای حل مشکلشان در چارچوب قانون باید با آن‌ها نشست‌های متعددی برگزار کند.

خبرگزاری میزان - مسئله اقتصاد در چندین ساله اخیر، به مسئله اصلی کشور بدل شده است، تا جایی که رهبر انقلاب امسال را تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و در طی پیام نوروزی فرمودند: یک کلید اساسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور عبارت است از مسئله‌ی تولید؛ تولید داخلی، تولید ملّی، برای همین هم هست که در این چند سال گذشته بر روی تولید ما تکیه کردیم. اگر رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملّی به نحو مطلوب انجام بگیرد، بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی مثل مسئله‌ی تورم، مسئله‌ی اشتغال و مسئله‌ی ارزش پول ملی، این مسائل اساسی اقتصاد به نحو خوبی به سمت حل پیش خواهد رفت.

از این پیام می‌توان دریافت که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور، تولید است و بر همین مبنا رئیس قوه قضاییه در نشست‌های گوناگون بر مسئله حمایت دادگستری‌ها و دستگاه قضا از بخش اقتصادی و تولیدی تاکید دارد.

رئیس قوه قضاییه در مراسم تکریم و معارفه روسای قوه کل پیشین و جدید دادگستری استان خراسان رضوی که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت تحقق کامل شعار سال گفت: تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» شرطِ نجات وضع اقتصادی کشور است، ما مسئولان باید مجدانه تلاش کنیم تا زمینه مشارکت مردم در امر جهش تولید را فراهم آوریم و موانع پیش‌روی آن‌ها برای فعالیت سالم اقتصادی را برداریم.

سیاست قوه قضاییه برای حمایت از تولید چیست؟

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین صادق رحیمی، معاون قضایی قوه قضاییه در گفت‌وگو با میزان در خصوص سیاست قوه قضاییه در حمایت از واحد‌های تولیدی گفت: واحد‌های تولیدی سرمایه‌های کشور هستند و بر همین اساس، مقام معظم رهبری بحث جهش تولید را مطرح می‌کنند و تحقق شعار سال با حمایت از واحد‌های تولیدی صورت می‌گیرد.

وی افزود: قوه قضاییه برای حمایت از واحد‌های تولیدی باید نشست‌های متعدد با آن‌ها برگزار کند و از دغدغه‌ها و مشکلاتشان با خبر شود تا بتواند در چارچوب قانون مشکلاتشان را حل کند، چرا که معمولا واحد‌های تولیدی با موانعی روبه‌رو هستند که نیاز به کمک دارند، همچنین در جلسه‌های اخیر نیز واحد‌های تولیدی درخواست نشست با قوه قضاییه داشتند.

معاون قضایی قوه قضاییه اضافه کرد: برخی از واحد‌های تولیدی موانع زیادی دارند که قوه قضاییه با استماع اظهارتشان می‌تواند موانع آن‌ها را برطرف کند برای مثال در سال گذشته شرکتی مجبور به پرداخت بهای برق هنگفتی شده بود که پس از بررسی‌های صورت گرفته با وزارت نیرو، مشکل این واحد تولید رفع و اصلاح پرداخت بهای برق صورت گرفت. این چنین مشکلات با کمک دولت و قوه قضاییه حل می‌شود.

سیاست قوه قضاییه در اداره تصفیه غیرفعال نکردن واحدهای تولیدی است

وی با اشاره به سیاست حمایتی قوه قضاییه در اداره تصفیه امور ورشکستگی اظهار کرد: سیاست قوه قضاییه در اداره تصفیه امور ورشکستگی این است که تا جای ممکن واحد‌های تولیدی را غیر فعال نکند و به نوعی از تولید حمایت کند، حتی زمانی که یک شرکت تولیدی ورشکسته می‌شود نباید کار تولید آن متوقف شود.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رحیمی در پایان گفت: بیش از ۱۳۰ واحد تولیدی ورشکسته در کشور وجود دارد که با وجود صادر شدن حکم ورشکستگی آن‌ها، اما سعی بر این است که کار واحد تولیدی متوقف نشود تا از بیکاری کارگران جلوگیری شود. قوه قضاییه در فرایند ورشکستگی کار تصفیه را با فعالیت واحد تولیدی هماهنگ انجام می‌د‌هد تا واحد تولیدی تعطیل نشود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *