تبدیل سازمان انرژی اتمی ایران به یکی از کشورهای قدرتمند دارنده چرخه سوخت هسته‌ای

21:42 - 14 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۱۹۵۴
تبدیل سازمان انرژی اتمی ایران به یکی از کشورهای قدرتمند دارنده چرخه سوخت هسته‌ای
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی گفت که سازمان انرژی اتمی ایران اکنون به یکی از کشورهای قدرتمند دارنده چرخه سوخت هسته‌ای تبدیل شده است.

خبرگزاری میزان - محمد قنادی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی در مراسم رونمایی از شبیه‌ساز آموزشی راکتور اتمی آب سبک تحت فشار با توان ۱۰۰ مگاوات حرارتی و ۳۰ مگاوات تولید برق، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته، سازمان انرژی اتمی ایران اکنون به یکی از کشور‌های قدرتمند دارنده چرخه سوخت هسته‌ای تبدیل شده است.

وی افزود: خوشبختانه در این دوره مدیریت سازمان و با حضور آقای اسلامی، قدرت و صلابت به سازمان انرژی اتمی ایران تزریق شده و در این سازمان اقدامات فراوان قدرت‌آفرین انجام شده است.

قنادی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی مدیریت و کارکنان این سازمان، تصریح کرد: با وجود اقدامات ارزشمندی که در سازمان انجام می‌شد، اما فاقد یک برنامه منسجم برای سال‌های آتی بودیم که با حضور آقای اسلامی و با مدیریت وی سند جامع راهبردی سازمان در افق ۲۰ ساله تدوین و تصویب شده که بسیار ارزشمند است.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته کمتر کسی در جامعه می‌دانست که رادیودارو چیست و چه‌ میزان برق هسته‌ای در کشور تولید می‌شود و همچنین فناوری هسته‌ای و سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه کشاورزی و سایر صنایع، سازمان از چه جایگاهی برخوردار است. سند جامع راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران با هدف دستیابی به اهداف و برنامه‌های آتی و نیز همکاری و ارتباط با وزارتخانه‌های مرتبط همچون صمت، جهاد کشاورزی و نیرو تدوین و در نهایت سند جامع سازمان در افق ۱۴۲۰ نهایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این سند تنها به دنبال تولید مقاله و تربیت دانشجو نیست، گفت: رونمایی از شبیه‌ساز آموزشی راکتور اتمی آب سبک تحت فشار، کار بزرگی است که اتفاق افتاده و این رخداد بزرگ در ارتباط مناسب شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی ایران با پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای محقق شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: خوشبختانه با دستور رئیس سازمان و با ایجاد یک کمیته راهبردی، ارتباط بین شرکت‌های زیرمجموعه سازمان با پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای تنگاتنگ بوده و هیچ تحقیق و پژوهشی در پژوهشگاه وجود ندارد که در مسیر صنعتی شدن و خدمت به جامعه نباشد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *