۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد

17:17 - 11 شهريور 1398
کد خبر: ۵۴۶۶۹۲
رئیس پلیس راهور ناجا گفت:یش از ۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد و درصد کمی را حمل و نقل‌های هوایی، ریلی و دریایی تشکیل می‌دهد. در طول سال ۹۷، ۱۹ میلیون سفر با ۲۹۰ میلیون مسافر صورت پذیرفته است که عمده‌ی آن از طریق همین پایانه‌هایی صورت پذیرفته که مدیریت آن بر عهده شماست.

به گزارش گروه جامعه ،سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا با شرکت در نشست فصلی مدیران پایانه‌های مسافربری شهرداری‌های کشور که در تاریخ ۹۸/۰۶/۱۱ در محل سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار گردید گفت: بیش از ۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد و درصد کمی را حمل و نقل‌های هوایی، ریلی و دریایی تشکیل می‌دهد. در طول سال ۹۷، ۱۹ میلیون سفر با ۲۹۰ میلیون مسافر صورت پذیرفته است که عمده‌ی آن از طریق همین پایانه‌هایی صورت پذیرفته که مدیریت آن بر عهده شماست.

۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد

وی با ذکر این نکته که مدیران پایانه‌ها نقش موثری در کاهش حوادث و سوانح ناوگان حمل مسافر دارند گفت: در ۲ ماهه اخیر تعداد تصادفات ناوگان حمل مسافر افزایش قابل توجهی داشته و در تصادفات منجر به فوت و جرح ناوگان عمومی حمل مسافر، ۸۱ درصد رانندگان اتوبوس مقصر بوده اند.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: نظارت بر پایانه‌های حمل مسافر موضوع بسیار جدی است. رانندگان به علت میزان درآمدشان بیش از ساعت مقرر رانندگی می‌کنند که ریسک تصادف را بالا می‌برد. رانندگان باید از محل استراحت مناسبی در محل پایانه‌ها بهره‌مند گردند.

۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد

وی با اشاره به لزوم کنترل ناوگان حمل مسافر از مبدا گفت: کنترل‌های فنی اتوبوس‌ها پیش از شروع سفر موضوع حساسی است. اتوبوس پیش از خروج از پایانه می‌بایست به صورت دقیق از لحاظ سلامت فنی، صوری نبودن صورت وضعیت، رعایت ساعت کاری استاندارد توسط راننده و... مورد بازبینی دقیق قرار گیرد.

سردار هادیانفر با ذکر اینکه سامانه سپهتن در ۱۵ هزار اتوبوس نصب شده و اطلاعات ناوگان حمل مسافر پیش از رسیدن اتوبوس به پاسگاه واصل می‌گردد گفت: علاوه بر سامانه سپهتن، سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰ نیز در اختیار مسافرین می‌باشد که می‌توانند تخلفات ناوگان را به پلیس گزارش کنند.

۹۰ درصد از جابجایی‌ها در سطح کشور از طریق زمینی صورت می‌پذیرد

وی با اشاره به اهمیت آموزش رانندگان حمل مسافر خاطرنشان کرد: چنانچه رانندگان از طریق مدیریت پایانه‌ها ملزم به طی ادوار آموزشی شوند حاضریم نسبت به آموزش رانندگان از طریق اعزام افسران راهور اقدام کنیم تا رانندگان در خصوص دلایل وقوع تصادفات و راهکار‌های پیشگیری از آن آگاه گردند.

رئیس پلیس راهور ناجا عدم توجه به جلو را شایع‌ترین علت تصادفات در بین رانندگان اتوبوس عنوان نمود و گفت: استفاده از تلفن همراه و تماشاکردن تلویزیون‌های منصوبه در مقابل رانندگان از عمده دلایل عدم توجه به جلو آنان است. تخلفات سرعت و انحراف به چپ در رتبه‌های بعدی شکل گیری تصادفات ناوگان حمل مسافر می‌باشد.

سردار هادیانفر با اشاره به اینکه مدیریت سنتی ونقلی پاسخگوی دنیای امروز نیست گفت: مدیریت باید مبتنی بر عقل و استفاده از تکنولوژی‌های جدید در انجام ماموریت باشد. استفاده از استارت آپ‌ها می‌تواند منجر به مدیریت پایدار شود.

وی با اشاره به اهمیت تحقق کاهش ۲ هزار نفری کشته‌های تصادفات تاکید کرد: هر موضوعی که به عنوان معضلات پایانه‌ها به پلیس راهور منتقل شود، را رفع خواهیم کرد و امیدواریم به همکاری پایدار در حوزه کاری مشترک برسیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *